Οδηγίες για της εκλογές, πως ψηφίζουμε, διαβάστε με προσοχή τα link κ' την τακτική!

Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές,


Οδηγιες για ψηφοφορους κ' Εκλογες , Πόσο δίκιο έχω !!!!!!,
Kαινούργιο Σύνταγμα; ,Real-Democracy Το άρθρο μας.


Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές,

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Φλεβάρης 2011

Μετά από μια μεγάλη, χρονική, απομάκρυνση μου, λόγο υγείας, επιστρέφω, χωρίς όμως την ίδια δυναμική καθώς δεν μπορώ να επανέλθω πλήρως από την δοκιμασία του εγκεφαλικού. Ευχαριστώ όλους όσους ενδιαφέρθηκαν.

Είναι πολύ ενδιαφέρον ο Φλεβάρης του 2012, για δυο και μονό λογούς. Έχει δοθεί άδεια σε Δεξιούς, άλλα και σε Αριστερούς, Κομουνιστές και μη, να αντικαταστήσουν τα κόμματα που χρέωσαν μέχρι αηδίας την Πατρίδα μας. Το πρώτο ανακοινώνεται την 1 Φλεβάρη και το δεύτερο στις 19. Έχω μεγάλη περιέργεια να δω αν θα επαναληφθούν τα παλιά σχέδια με νέα μορφή. Παλιά σχέδια εννοώ τις πολιτικές ενέργειες που έφεραν την αποστασία του 67, τι ειρωνεία, την χούντα και την τραγωδία της Κύπρου. Εδώ να σημειώσω ότι ποτέ τα σχέδια δεν έχουν το ίδιο στόχο. Οι προφάσεις, προθέσεις και στόχοι είναι πάντα διαφορετικές.

Σαν Έλληνας ελπίζω να δω την πολυπόθητη εθνική ομοψυχία μπροστά στην ληστεία του λαού μας. Άλλα και στην μοναδική ιστορική στιγμή που ανοίγεται για την Ελλάδα και για τις επόμενες γενιές.

Σε αυτήν την Ιστορική στιγμή προέχει το Συμφέρον της Πατρίδας στο σύνολο της και όχι των Λαμόγιων, των ψευτών και ληστών που γνωρίσαμε πρόσφατα.

Οι πολίτικοι εκείνοι που θα βάλουν μπροστά το Κοινό συμφέρων όλων των Ελλήνων, πρέπει πρώτα από όλα να είναι Έλληνες και ηγέτες που έχουν ξεχωρίσει από Ίσους αντίπαλους με κοινό σκοπό.

Όσο για τα ξένα, κακομαθημένα, παιδιά που το παίζουν ηγέτες, κάποιος πρέπει να τους Εξήγηση, με ήρεμο τρόπο, πρώτα, μετά βλέπουμε ανάλογα και το τι εχθρούς έχουμε, ότι τους συμφέρει όλους στον δυτικό πολιτισμό, στο τόπο που γεννήθηκε η Δημοκρατία, να Είμαστε Έλληνες και Ισχυροί μακριά από εφιάλτες και ψέματα του Ιστορικού και πρόσφατου Παρελθόντος.

Κατά περίεργο τρόπο, μου έχει κόλληση μια παροιμία:

«το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού».

Υ.Γ. Να κλείσω με μια ευχή, Καλή Πατρίδα Έλληνες Πατριώτες