Οδηγίες για της εκλογές, πως ψηφίζουμε, διαβάστε με προσοχή τα link κ' την τακτική!

Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές,


Οδηγιες για ψηφοφορους κ' Εκλογες , Πόσο δίκιο έχω !!!!!!,
Kαινούργιο Σύνταγμα; ,Real-Democracy Το άρθρο μας.


Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές,

Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Τι θα ψηφίζατε εαν είχαμε εκλογές την Κυριακή;

πηγη

Η 2η μεγάλη ηλεκτρονική δημοσκόπηση πρόθεσης ψήφου απο το No1 blog της Ελλάδας συνεχίζετε.
Τι θα ψηφίζατε εαν είχαμε εκλογές την Κυριακή;


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ! Μεγαλύτερη συμμετοχή σημαίνει και πιο έγκυρα αποτελέσματα!

-) Πρόκειται για ανοιχτή ηλεκτρονική ψηφοφορία με την πιο σοβαρή εταιρεία του διαδικτύου ώστε να αποφευχθούν οι διπλοψηφίες. Αποτελέσματα δεν μπορούμε να πειράξουμε κατά το δοκούν όπως συνηθίζουν διάφορες εταιρείες δημοσκοπήσεων.

-) Στις ηλεκτρονικές δημοσκοπήσεις το δείγμα δεν είναι αντιπροσωπευτικό του συνόλου του πλυθησμού. Δείχνει όμως με σχετική ακρίβεια το τι γίνεται στις ηλικίες 18-44. Τέτοιες δημοσκοπήσεις αποκλείουν τα άτομα μεγαλύτερων ηλικιών καθώς η ενημέρωση στις ηλικίες 45+ γίνεται επι το πλείστον απο τα κανάλια και τις εφημερίδες και η πρόσβαση τους στο Internet είναι περιορισμένη.

-) Στην προηγούμενη δημοσκόπηση πριν 1 μήνα υπήρξαν πάνω απο 46.000 συμμετοχές σε μόλις λίγα 24ώρα την ώρα που οι εταιρείες δημοσκοπήσεων το δείγμα που βασίζονται είναι μόλις 1000-1500 άτομα. Σίγουρα το δείγμα δεν είναι επιστημονικά διαλεγμένο, ωστόσο βγαίνουν πάρα πολλά συμπεράσματα...

-) Τα πολιτικά συμπεράσματα της προηγούμενης ψηφοφορίας ήταν εντυπωσιακά αφού σχεδόν όλα όσα προβλέψαμε επιβεβαιώνονται με μεγάλη ακρίβεια τις τελευταίες ημέρες απο τους δημοσκόπους!

-) Η επιλογή των ΛΕΥΚΩΝ δεν έχει προστεθεί στη λίστα καθώς πλέον δεν προσμετρώνται στο εκλογικό αποτέλεσμα αφού σύμφωνα με τον Νόμο Παυλόπουλου 3424/2006 Αρθρο 1 και Προεδρικό Διάταγμα 96/2007 στο Άρθρο 98, παρ.8 τα ΛΕΥΚΑ ψηφοδέλτια είναι άκυρα.

-) Το ίδιο φυσικά ισχύει για την ΑΠΟΧΗ και τα ΑΚΥΡΑ. Οι πολίτες που δεν θα πάνε να ψηφίσουν ή θα ψηφίσουν άκυρο και λευκό δεν προσμετρώνται πουθενά, είναι σαν να μην υπάρχουν!
Η έρευνα απευθύνεται μόνο σε αυτούς που προτίθενται να πάνε να ψηφίσουν.

-) Στην έρευνα έχουν συμπεριλήφθει όλα τα κόμματα (οχι κινήματα) που έχουν ιδιαίτερη δυναμική και έχουν επίσημα δηλώσει οτι θα κατέβουν στις επικείμενες εκλογές.



Εαν είχαμε εκλογές την επόμενη Κυριακή τι θα ψηφίζατε;


















Quantcast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου