Οδηγίες για της εκλογές, πως ψηφίζουμε, διαβάστε με προσοχή τα link κ' την τακτική!

Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές,


Οδηγιες για ψηφοφορους κ' Εκλογες , Πόσο δίκιο έχω !!!!!!,
Kαινούργιο Σύνταγμα; ,Real-Democracy Το άρθρο μας.


Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές,

Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Πόσο δίκιο έχω !!!!!!

Σήμερα, μετά την 1η ιστορική νίκη της Εθνικής μας, το γνωστό κανάλι mega (μαζί και το alter) που υποστηρίζει ξεκάθαρα το Πασοκ, αισχρά και απροκάλυπτα, δημοσιοποίησε μια πρόσφατη δημοσκόπηση. Που δείχνει με διάφορα ότι η άποψη μου είναι ξεκάθαρη, σωστή και πολύ μπροστα από την εποχή της. Τα αποτελέσματα της ερευνάς, μιλάνε από μόνα τους. Και, αν, υιοθετηθεί η πρόταση μου· πολύ εύκολα, αναίμακτα, χωρίς φασαρίες, χωρίς καμμια δολοφονία αθώων ανθρώπων από, πληρωμένους, προβοκάτορες, εξωτερικούς ή εσωτερικούς εντεταλμένους δολοφόνους, πχ ο εμπρησμός της Marfin Bank.

Η πρόταση μου είναι ο εφιάλτης των 300 σώγαμπρων λιμοκοντόρων που ληστεύουν ασύστολα τον κόπο, ιδρώτα, ελπίδες και αίμα του ελληνικού λαού. Η λύση, για μένα είναι η απάντηση στην κάλπη, όχι αποχή, και οι ψήφοι να μοιραστούν κατευθυνόμενα· σκεφτείτε ότι είναι μια μορφή απλής αναλογικής, που δεν μπορεί να παγιδευτή μεσα σε ενισχυμένη νομοθετική κλοπή τις κάθε ψήφου.

Η αποχή, το, δεν πάω να τους ψηφίσω, όλοι τα ίδια είναι, και άλλες παρόμοιες τοποθετήσεις που δεν φέρνουν αποτέλεσμα, και είναι θεμιτό από τους κυβερνώντες για να μπορούν να κυβερνούν με τους Γκρουεζες τους. Είναι στο χερι σας να τους σπασετε τα δοντια ώστε να μην μπορουν να ξεσκισουν άλλο της σαρκες του Ελλήνικου λαου και να αλληλοφαγωθούν μόνοι τους. Ούτε να μπορουν να κάνουν να κάνουν κουκούλωμα το σκάνδαλο της Siemens και του Βατοπαιδιου.

Ετσι θα μπουν, νέοι άνθρωποι στην βουλή, και θα τραβήξουν το καζανάκι.

Μην φοβάστε ότι θα μείνουμε ακυβέρνητοι, υπάρχουν και οι οικουμενικές κυβερνήσεις, που θα ελέγχονται από τους πραγματικούς εκφραστές της λαϊκής θέλησης.

Μην ξεχνάτε ότι τα φερέφωνα, κανάλια και «Τσιμες & Πρεντετερηδες» θα λένε ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει και θα πέσουμε σε ακυβερνησία. Και ο λόγος είναι ότι δεν θα υπάρχουν, πια, κόμματα να τους ταΐζουν με τον κόπο, ιδρώτα και το αίμα του Ελληνικου λαου, ενώ ταυτόχρονα θα δέσετε τους κλεφτές και θα τους κρεμάσετε ανάποδα. Είναι όλα στο χερι σας.

_____
Ολη η αλήθεια για την πραγματική δυναμική των κομμάτων και των ποσοστών τους, το 31% που δεν θέλει κανέναν σώγαμπρο λιμοκοντόρο, βγάζει κυβέρνηση, εδώ είναι η ορθότητα της άποψης μου. Και δεν θα κατηγορηθεί κανείς για στάση κατά τους καθεστώτος, μόνοι τους θα φαγωθούν!


Το «εφευρετικότατο» για καταλληλότερος κλεφτής από το mega και το alter





Οι υπουργοί που πρέπει να πάρουν πόδι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου