Οδηγίες για της εκλογές, πως ψηφίζουμε, διαβάστε με προσοχή τα link κ' την τακτική!

Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές,


Οδηγιες για ψηφοφορους κ' Εκλογες , Πόσο δίκιο έχω !!!!!!,
Kαινούργιο Σύνταγμα; ,Real-Democracy Το άρθρο μας.


Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές,

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Στα χνάρια του... παππού του

Στα χνάρια του... παππού του

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου 2010, 15:46

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, κ. Θεόδωρος Πάγκαλος, με επιστολή του – ηλεκτρονικό μήνυμα προς τη zougla.gr, ζήτησε τη διαγραφή αναρτήσεων από το blog της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας. Ο κ. Πάγκαλος θεωρεί πώς οι αναρτήσεις αυτές τον προσβάλλουν και πώς συνιστούν πολιτική και ρατσιστική επίθεση εναντίον του.

Οι σχετικές αναρτήσεις στις οποίες αναφέρθηκε διεγράφησαν, αφού ο κ. αντιπρόεδρος τις θεωρεί προσβλητικές. Πρόκειται για πολλές δεκάδες αναρτήσεων. Ωστόσο, ο κ. Πάγκαλος, διά της επιστολής του, ζητεί επιπροσθέτως να πληροφορηθεί τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών του Διαδικτύου οι οποίοι και ανήρτησαν τα σχόλιά τους στο blog.

Πληροφορούμε τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης πως κάτι τέτοιο είναι αδύνατον. Δεν έχουμε ούτε το νομικό δικαίωμα να παραχωρήσουμε τέτοιες πληροφορίες αλλά ούτε και η πρακτική που υφίσταται παγκοσμίως ως προς τη λειτουργία των blog το επιτρέπει. Αν ο κ. Πάγκαλος επιθυμεί να συγκεντρώσει τέτοιες πληροφορίες και προσωπικά δεδομένα οφείλει να γνωρίζει πώς πρέπει να απευθυνθεί στην αρμόδια εισαγγελική αρχή και μόνον.

H zougla.gr για λόγους δεοντολογίας δεν πρόκειται να παραδώσει τους κωδικούς IP των υπολογιστών από τους οποίους αναρτήθηκαν τα σχόλια για τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, παρά τις έμμεσες και άμεσες απειλές του κ. Πάγκαλου πως θα απευθυνθεί στη Δικαιοσύνη.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου 2010, 15:58

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου