Οδηγίες για της εκλογές, πως ψηφίζουμε, διαβάστε με προσοχή τα link κ' την τακτική!

Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές,


Οδηγιες για ψηφοφορους κ' Εκλογες , Πόσο δίκιο έχω !!!!!!,
Kαινούργιο Σύνταγμα; ,Real-Democracy Το άρθρο μας.


Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές,

Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Εξομολόγηση ενός οικονομικού δολοφόνου












Σχολια για τον Ακη ........

Λακης Λαζοπουλος, Ευχαριστουμε ...Λακη...

Το ΠΑΣΟΚ και το … Πακιστάν τρέμουν το διαδίκτυο

21.5.10

Το ΠΑΣΟΚ και το … Πακιστάν τρέμουν το διαδίκτυο

Πάνω που πήγαμε και εμείς να τα βάλουμε με το νέο ΠΑΣΟΚ, επειδή όπως φαίνεται δεν το βολεύουν τα νέα διαδικτυακά και ανεξάρτητα μέσα επικοινωνίας, δηλαδή τα μπλόγκς, έρχεται μια είδηση από το μακρινό Πακιστάν, που τα βάζει όλα στη θέση τους.
Το παλιό ΠΑΣΟΚ είναι εδώ! Το θυμάστε; Εκείνο ντε, το ΠΑΣΟΚ που κόντεψε κάποτε να μας βάλει όλους να φοράμε παλαιστινιακές μαντίλες και να λατρεύουμε τον Καντάφι ως τον νέο Μεσσία. Το ΠΑΣΟΚ που αγκάλιασε τους μουσουλμάνους αδελφούς όπου γης, και που έκανε τα τεράστια ανοίγματα προς κάθε πικραμένο ισλαμιστή, με απώτερο σκοπό τα πετροδολάρια. Το ΠΑΣΟΚ που έβλεπε καμηλιέρη και δονούνταν από συγκίνηση. Το θυμάστε;
Ε, λοιπόν, όπως φαίνεται, το σημερινό ΠΑΣΟΚ έχει ανοιχτή γραμμή με το μουσουλμανικό Πακιστάν. Και όχι μόνο ανοιχτή, αλλά και κοινή γραμμή.
Θυμάστε τις ευχαριστίες του πρωθυπουργού του Πακιστάν προς τον ομόλογό του τον Γιώργο επειδή άνοιξε το δρόμο για να ξεφορτωθεί εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριώτες του που θα έλθουν να πλένουν τζάμια στην Αθήνα ως Έλληνες πολίτες πλέον;
Τις τελευταίες ώρες αναπτύσσεται νέο κοινό πεδίο δόξης λαμπρόν. Όχι φυσικά πολεμώντας Ταλιμπάν και παρόμοιες αηδίες. Η κοινή γραμμή Αθήνας – Καράτσι αφορά τον πανικό και των δυο από τις αποκαλύψεις του Διαδικτύου και τη λυσσαλέα επίθεση που αμφότερες οι χώρες εξαπέλυσαν εναντίον του διαδικτύου.
Στα καθ`ημάς έχουμε τον κ. Πεταλωτή, που ως άλλος Αγιατολάχ κατακεραυνώνει τους Έλληνες μπλόγκερς, απειλώντας τους με ακατονόμαστες τιμωρίες.
Στο Πακιστάν, έχουμε τους ιμάμηδες να απαιτούν το κλείσιμο τουFacebook και του YouTube. Οι δικοί μας μπλόγκερς κατηγορούνται από την επίσημη κυβέρνηση ότι προωθούν την φημολογία και απειλούν τη σταθερότητα του πολιτεύματος και μπλα μπλα μπλα… Οι του Πακιστάν ότι είναι και καλά…ασεβείς.
Στο Πακιστάν μάλιστα, μπλόκαραν τα δυο παραπάνω δημοφιλή σάϊτς μαζί με 450 άλλα λίνκς, συμπεριλαμβανομένων και σελίδων τηςWikipedia! Τόσο καλά. Για λόγους λέει, θρησκευτικής ασέβειας.
Συνεπώς, τι χρείαν έχομεν λοιπών μαρτύρων; Το όνειρο του πρώιμου ΠΑΣΟΚ για πλήρη αδελφοσύνη και συνεργασία με τους μουσουλμάνους φίλους μας, μπορεί να απέτυχε πολιτισμικά, πολιτικά, και εμπορικά, κατάφερε όμως να ολοκληρωθεί μέσα από τη κοινή πίστη πως το διαδίκτυο κάνει κακό.
Για τους Πακιστανούς ιμάμηδες, το διαδίκτυο βλάπτει την επαφή με τα θεία, για τους δικούς μας «πολιτικούς ρασοφόρους», βλάπτει την επαφή με τη βλακεία… που θέλουν να μας επιβάλλουν τηλε-κατευθυνόμενη.

Αλαχού Ακμπάρ λοιπόν, και ραντεβού … στο κήπο του Αλλάχ!

Strange Attractor για το antinews.gr

Συντάξεις - φιλoδώρημα

Δευτέρα, 31 Μαΐου 2010

Συντάξεις - φιλoδώρημα



Μέτρο- βόμβα που οδηγεί σε συντάξεις- φιλοδώρημα των 480 ευρώ με 40 χρόνια δουλειάς και σε ηλικία 65 ετώνανατρέποντας πλήρως το ασφαλιστικό σύστημα- διατυπώνει η τρόικα (Ευρωπαϊκή Ενωση, ΔΝΤ, ΕΚΤ) προκαλώντας την έντονη αντίδραση της...


πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εργασίας.

Στο πλαίσιο των επαφών εμπειρογνωμόνων με τους εκπροσώπους του υπ. Εργασίας, η τρόικα (εκτός των άλλων) απαιτεί:

1 Από το 2015 να αλλάξει για όλους τους ασφαλισμένους σε όλα τα ασφαλιστικά ταμεία ο τρόπος υπολογισμού των συντάξεων και να υπολογίζεται με το 1,2% για κάθε έτος από 2% (ποσοστό αναπλήρωσης για κάθε έτος ασφάλισης). Το μέτρο αυτό οδηγεί σε συντάξεις ύψους 480 ευρώ- με μείωση 50%- ακόμη και για αυτούς που είναι σήμερα ασφαλισμένοι (σ.σ. αφορά όσους είναι ασφαλισμένοι και πριν από το 1983). Η απαίτηση αυτή της τρόικας προκάλεσε την έντονη αντίδραση της ελληνικής πλευράς αφού το όλο θέμα δεν περιλαμβάνεται καν στο μνημόνιο.

2 Να ισχύσει, από το 2013, ως γενικό όριο ηλικίας συνταξιοδότησης το 65ο και να επιβάλλεται η ποινή της μείωσης της σύνταξης (6% τον χρόνο) σε όσους συνταξιοδοτούνται μεταξύ 60 και 65 ετών με λιγότερα από 40 χρόνια ασφάλισης. Το θέμα αυτό χρήζει περαιτέρω διευκρινίσεων όσον αφορά τον τρόπο εφαρμογής του και τη διασφάλιση των θεμελιωμένων δικαιωμάτων των ασφαλισμένων.

Οι συζητήσεις του υπουργείου Εργασίας με την τρόικα ολοκληρώθηκαν (προσωρινά) την Παρασκευή. Και έπεται συνέχεια. Από την πλευρά του υπ. Εργασίας επικεφαλής ήταν ο υφυπουργός κ. Γ. Κουτρουμάνης και από την τρόικα οι: για την Κομισιόν (ΕC): Giuseppe Carone, Veli Laine, Εlena Ρavlova, για την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕCΒ): Νadine Leiner-Κillinger και για το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΙΜF): Stephanie Εble.

Κατά τις συζητήσεις, η πλευρά της τρόικας έθεσε θέμα ανατροπής του τρόπου υπολογισμού των συντάξεων (όπως έχει διαμορφωθεί στο νομοσχέδιο) με τη γνωστή αρχιτεκτονική (βασική και ανταποδοτική) επικαλούμενη «το υψηλό δημοσιονομικό κόστοςεξοικονόμηση εσόδων- ελάφρυνση του κρατικού προϋπολογισμού και των ασφαλιστικών ταμείων για τις πληρωμές σχετικών δαπανών». Μάλιστα, τόνισαν ότι πρέπει να υπάρξει μείωση των συντάξεων με στόχο να πλησιάσουν την κατώτατη μέσω της μείωσης του ποσοστού αναπλήρωσης. Η στάση αυτή της τρόικας προκάλεσε την έντονη αντίδραση της πολιτικής ηγεσίας του υπ. Εργασίας.

tanea

"Aπό έvαv 15χρονo"

Δευτέρα, 31 Μαΐου 2010

"Aπό έvαv 15χρονo"

"Αγαπητο troktiko ειμαι ενας μαθητης 3ης Γμυνασιου και θα ηθελα να πω καποια πραγματα που μπορει να φανουν και ασκοπα αλλα οταν τα σκεφτομαι πραγματικα στεναχωριεμαι...
Γιατι οι γονεις μου πρεπει να πληρωνουν φροντιστηρια??? Περυσι πηρα το πτυχιο των αγγλικων και αφου ξεχρεωσαμε το φροντιστηριο που πηγενα παρατηρησα ποση παραπανω ανεση ειχαν οι γονεις μου.Επισης γιατι πρεπει να νοιωθω τυψεις επιδη δεν ειμαι καλος σε πολλα μαθηματα οποτε θα χρειαστει να κανω φροντιστηρια απο του χρονου οποτε και αλλα εξοδα για τους γονεις μου??
Και τωρα μια απορια που πιστευω εχουν ολα τα παιδια της ηλικιας μου σε καθε χωρα.
Πως ειναι δυνατον σε μια ηλικια που θεωρειτε η πιο ανωριμη και η πιο επκινδυνη(ψυχολογικα) για εναν ανθρωπο να καλουμαστε να αποφασισουμε για το μελλον μας και οτι και αν κανουμε(σε σχεση με το σχολειο παντα) να εχει επιπτωσεις σε ολη μασ την ζωη???"
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Ιδού το πόθεν έσχες της Τζάκρη

Κυριακή, 23 Μαΐου 2010

Ιδού το πόθεν έσχες της Τζάκρη





Αυτό είναι το πόθεν έσχες της Τζάκρη ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ






Share on Facebook

Ο νέος Μπερλουσκόνι λέγεται Παπανδρέου

Τρίτη, 25 Μαΐου 2010

O X.Kαστανίδης θέλει να ....φιμώσει τα blogs - Ο νέος Μπερλουσκόνι λέγεται Παπανδρέου



Σύμφωνα με πληροφορίες στο Μαξίμου έκαναν σύσκεψη για τα blogs. Αυτό δεν επιδέχεται αμφισβήτησης και είναι ακριβώς έτσι. Ο υπουργός δικαιοσύνης και σε λίγο ...φίμωσης των Blogs δεν έχει καταλάβει ποιο θα είναι το πολιτικό κόστος σε περίπτωση που ζητήσει να αλλάξει το ΝΟΜΙΜΟ βάσει ευρωπαικής νομοθεσίας, καθεστώς με τα blogs.

Όταν κάτι δεν σου αρέσει επειδή δεν το...
ελέγχεις δεν ακολουθείς την ίδια πολιτική με αυτή που έχεις συνηθίσει στα άλλα ΜΜΕ. Είναι προφανές ότι κάποιοι από όσους είναι στα blogs δεν τους απασχολεί η διαπλοκή και η συνεργασία με την εκάστοτε εξουσία. Άρα αν τους πιέσεις και τους ζητήσεις ονόματα θα το κάνουν αλλά μετά ...κούνια που σε κούναγε. Νομίζουν ότι θα κλείσουν τα blogs και θα κρυφτεί ο κόσμος στα λαγούμια.

Ας πάρουμε την δική μας περίπτωση. Λογικά δεν είναι τόσο ανόητοι για να θεωρούν ότι το πρόβλημα είναι οι 5-10 ή 100 που γράφουν. Αλλά ο κόσμος που ακολουθεί από πίσω και ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ από το troktiko αφού δεν βάζουμε ούτε το όνομα του ούτε κάποιο άλλο στοιχείο που να τον εκθέτει. Άρα κερδίσαμε την εμπιστοσύνη και δεν πρόκειται να τους πουλήσουμε. Θα φάμε εμείς τις μηνύσεις από την εξουσία. Ε, και; Τον κόσμο που θα συνεχίσει να στέλνει κείμενα και μάλιστα πιο εξαγριωμένος ποιος θα τον σταματήσει;
Εκεί θα ξυπνήσει και ο υπόλοιπος κόσμος που δεν ασχολείται με αυτά και θα πει:

"Κάτσε ρε παιδί μου τι γίνεται εδώ; Έχουμε φασισμό και χούντα και εγώ κάθομαι;"

Θα μπούνε στο παιχνίδι περισσότεροι πολίτες και περισσότερα blogs. Ήδη οι bloggers στην Ελλάδα ξεπερνούν κατά προσέγγιση τους 200.000 αφού σε ένα blog δεν σημαίνει ότι είναι μόνο ένας άνθρωπος.

Άρα ποιος θα χάσει αν τους πάει στην κόντρα; Πάντως όχι τα blogs. Ας προσαρμοστούν στην νέα εποχή και ας καταλάβουν ότι πρέπει να δέχονται την κριτική και να απαντάνε ανοιχτά στον διάλογο αν το επιθυμούν.
Το 2010 δεν υπάρχει καμία χώρα στον κόσμο εκτός από τις υπανάπτυκτες που να φιμώνεις τα blogs. Θα γελάει όλος ο πλανήτης και θα λέει ότι το έκαναν επειδή έχουν οικονομικά προβλήματα και τα blogs τους κράζουν.

Και ποιος θα το κάνει αυτό; Ο Γιώργος Παπανδρέου, ο υποτιθέμενος τεχνοκράτης και λάτρης του διαδικτύου.
Με αυτό το πλευρό να κοιμούνται. Πραγματικό πόλεμο θα έχουμε και ας τρέχουν στα δικαστήρια όσοι θίγονται.

Αλλά μετά έρχονται και άλλα κ.Χάρη Καστανίδη που δεν τα σκεφτήκατε. Τι θα γίνει αν "νομιμοποιήσετε" τα blogs; Θα πρέπει να δίνετε κρατική διαφήμιση ανάλογα με την επισκεψιμότητα τους ενώ όσοι απειλούνται και γράφουν πολλά πράγματα για κόσμο πρέπει να φυλάσσονται. Όπως δηλαδή και οι μεγαλοδημοσιογράφοι.

Το δελτίο της Τρέμη, του Πρετεντέρη ή του Χατζηνικολάου έχει μικρότερη τηλεθέαση από την καθημερινή επισκεψημότητα του troktikou!

Y.Γ: Σε τελική ανάλυση θα είναι όλα τα blogs ελάχιστα πιο προσεχτικά και μετά άντε γεια....
Ήρωες θα γίνουν οι bloggers και κανείς δεν θα έχει το δικαίωμα να μπαίνει στα σπίτια τους.Ότι ισχύει δλδ και στα ΜΜΕ που έχουν δεκάδες μηνύσεις στην πλάτη τους. Δεν το συζητάμε για αγωγές γιατί για να την κάνεις πρέπει από κάπου να ελπίζεις ότι θα τα πάρεις.

Share on Facebook

Λάδι η Τζάκρη!

Τρίτη, 25 Μαΐου 2010

Λάδι η Τζάκρη! Έκαναν έρευνα μέσα στο τριήμερο του Αγίου Πνεύματος...


ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΞΕΧΑΣΑΜΕ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ

Η κυβέρνηση έστειλε ελεγκτές για την νομιμότητα της πρόσληψης καμιάς 30ριας συγγενών και συγχωριανών της υφυπουργού Εσωτερικών Θ. Τζάκρη στο Μουσείο της Πέλλας. Οι ελεγκτές, πήγαν έλεγξαν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και τελικά, έβγαλαν λάδι την υφυπουργό, αναφέροντας ότι όλα έγιναν νομότυπα. Στο...



...πνεύμα του γκουρού της νομιμότητας, πρώην υπουργού της Ν.Δ κυρίου Βουλγαράκη, για τον οποίο κάθε νόμιμο είναι και ηθικό (ο εν λόγω πρώην υπουργός είχε οφ σορ), οι ελεγκτές βρήκαν ότι όλα έγιναν νόμιμα, άρα είναι και ηθικά, άρα δεν υπάρχει λόγος παραίτησης της υφυπουργού!

Οι προσλήψεις είπαν έγιναν βάση του κριτηρίου της... εντοπιότητας. Λοιπόν ας πούμε ότι πράγματι έγιναν έτσι. Πως γίνεται βρε παιδιά να έχουν την εντοπιότητα μόνο οι συγγενείς και οι συγχωριανοί της Τζάκρη;

Πάντως και αυτοί οι ελεγκτές, με αίσθημα ευθύνης και αυταπάρνησης πήγαν στην Πέλλα, Κυριακή και Δευτέρα το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, και έκαναν το... καθήκον τους!

Ο κρατικός μηχανισμός λειτούργησε! Όλα καλά!

Στην κυβέρνηση το έπιασαν το νόημα, είναι νόμιμο, άρα και ηθικό! Έξαλλη η Άτζελα...



Share on Facebook

Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

"Για ποια κρίση μιλάμε;"

Παρασκευή, 21 Μαΐου 2010

"Για ποια κρίση μιλάμε;"


"Έχω να πάω διακοπές έστω και για ένα διήμερο, για μια βόλτα εκτός Αθήνας ένα χρόνο και αποφάσισα να κάνω δώρο έκπληξη στην Αρραβωνιαστικιά μου, που βαρέθηκε να ακούει μέσα στα άλλα "δεν μπορώ... δεν προλαβαίνω... δεν έχουμε" μια απόδραση σε ένα νησί από Σάββατο το πρωι εως Κυριακή απόγευμα (τόσο ...
αντέχουμε σε χρόνο και οικονομικά). Παίρνω από Τρίτη να βρω ένα δίκλινο σε κάποιο νησί εδώ κοντά. Κυκλάδες και Αργοσαρωνικό. Μάταια. Όλοι μου λέγανε γιατί το άφησα τελευταία στιγμή (μα έλεος τελευταία στιγμή είναι 4 μέρες πριν; δεν είναι 15αυγουστό και δεν μπορώ να ξέρω 10 μέρες πριν αν θα μπορώ από την δουλειά μου να λείπω για ένα Σάββατο)... καθώς και "δεν υπάρχει τίποτα" κτλ. Επίσης, οι τιμές δεν το συζητάμε.... Βρήκα ένα δίκλινο σε ένα νησί 165 Ευρώ και ένα άλλο σε ένα άλλο νησί 205 Ευρώ και τα δύο δεν είχαν τίποτα ιδιαίτερο γι αυτό το ποσό.
Είστε τρελοί; που πάω; Για ένα βράδυ 205 ευρώ; Στο Παρίσι είναι πιο φθηνά. Δουλεύω ένα μήνα σαν σκυλί για να βγάλω 1000 ευρώ και αν, από τα οποία δεν μένουν ούτε τα μισά από τα νοίκια και τους λογαριασμούς και σεις ζητάτε 205 ευρώ για ένα βράδυ σε ένα απλό δίκλινο;
Και δεν μένω εκεί; Όλα κλεισμένα... μα όλα; Τα περισσότερα εισιτηρία πλοίων για το Σάββατο το πρωί (δεν μιλάω για τα σαπιοκάραβα) στους περισσότερους προορισμούς έχουν τελειώσει από την Τετάρτη. Ναι είναι του Αγ. Πνεύματος τη Δευτέρα αλλά είναι λίγοι πλέον αυτοί που δεν δουλεύουν. Και τα παιδιά δίνουν και εξετάσεις. Ποιοι πάνε και γεμίζουν όλα τα δωμάτια στα νησιά; Μήπως είμαστε λίγο υποκριτές τελικά με την όλη κρίση; μήπως την έχουμε κάνει ταράτσα με μαύρο χρήμα και μεις όπως ο Τόλης και κλαιγόμαστε για την κρίση; Δεν λέω υπάρχει και ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού που δεν ζει έτσι αλλά ήμουν περιέργος αν είχε και τον τέλειο καιρό αυτό το ΣΚ να έβλεπα πόσο άδεια θα ήταν η Αθήνα το "τριήμερο". Όσο για μένα... τελικός Ch.League Πίτσα (σπιτική ωραιότατη) μπύρα κτλ. Είστε καλεσμένοι.. φέρτε και τα σκαμπό όμως για να χωρέσουμε! κερνάω... Τόσα ευρώ καβάτζωσα που δεν θα πάω πουθενά! :Ρ

ΥΓ. Για όποιον ρωτήσει γιατί ήθελα νησί κτλ προλαβαίνω να πω ότι λόγω δουλειάς κάνω 1000 χιλιόμετρα στην ηπειρωτική Ελλάδα την βδομάδα (και δεν είμαι νταλικέρης) και ήθελα νησάκι (όχι απαραίτητα Μύκονο για να μην σας μπει η απορία που βρήκα δωμάτιο με 205 ευρώ) αλλά ένα ρημάδι νησάκι. Δεν ήθελα πάλι οδήγηση κτλ. "

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

«Το ρήγμα των αναρχικών δείχνει τους ενόχους»

Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΗΣ 5ης ΜΑΪΟΥ

«Το ρήγμα των αναρχικών δείχνει τους ενόχους»

Η Αστυνομία εκτιμά ότι μια θυελλώδης συνέλευση αντιεξουσιαστών στο Πολυτεχνείο αποκάλυψε τους εμπρηστές της Μarfin

ΒΑΣΙΛΗΣ Γ. ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ | Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Τα «πρακτικά» συνάντησης αναρχικών στο αμφιθέατρο του Πολυτεχνείου, λίγα 24ωρα μετά τον τραγικό θάνατο των τριών υπαλλήλων της Μarfin, στις 5 Μαΐου του 2010, αποτελούν τον οδηγό της έρευνας της ΕΛ.ΑΣ. για την εξιχνίαση της υπόθεσης! Μέσα στη «συνέλευση» ομάδα αντιεξουσιαστών κατονόμασε ως δράστες της φονικής επίθεσης αναρχικούς που συχνάζουν σε γνωστό στέκι των Εξαρχείων. Η αναφορά αυτή που καταγράφηκε από πληροφοριο- δότες της ΕΛ.ΑΣ. προκάλεσε ρήξη και αποχώρηση των κατονομαζομένων. Υψηλόβαθμοι αξιωματικοί εκτιμούν ότι αυτή η αποκάλυψη στη συγκέντρωση των αντιεξουσιαστών είναι ιδιαίτερα σημαντική, αφού υπάρχει σχετικός έμμεσος επικριτικός σχολιασμός και στην τελευταία προκήρυξη της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς», η οποία αναφέρεται σε «ρουφιάνους των αμφιθέατρων και των καφενείων». Παράλληλα συνεχίζεται η έρευνα από τις αναλύσεις καταγραφών των καμερών, από τις καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων και έχει ήδη προσδιοριστεί ο κύκλος των βασικών υπόπτων για τους οποίους όμως δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία. Υψηλόβαθμα στελέχη επισημαίνουν ότι «έχουμε σειρά ενδείξεων ότι καθοδηγητικό ρόλο στην ομάδα που επιτέθηκε στη Μarfin είχαν άτομα που έχουν συσχετιστεί με τη δράση του “ΕπαναστατικούΑγώνα” και άλλων ενόπλων οργανώσεων».

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες αξιωματικών της Κρατικής Ασφάλειας και της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, μετά την επίθεση κουκουλοφόρων στη Μarfin και τον θάνατο των τριών υπαλλήλων υπήρξε αναστάτωση στον αντιεξουσιαστικό χώρο. Πολλοί εκπρόσωποι «αντιεξουσιαστικών στεκιών» επέρριπταν ευθύνες σε άλλους αναρχικούς για
«βία δίχως νόημα». Το μεγαλύτερο τμήμα από τις περίπου 30 καταγεγραμμένες ομάδες αντιεξουσιαστών στην Αττική σε ανακοινώσεις τους επέκριναν την εμπρηστική επίθεση στη Μarfin, θεωρώντας ότι στρέφεται κατά του αναρχικού κινήματος. Είναι ενδεικτικό το κείμενο ομάδας αντιεξουσιαστών που αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο και το οποίο αναφέρει ότι «πρέπει να προστατεύσουμε το ευρύτερο κίνημα από βαλτούς, ηλίθιους, ασυνειδήτους, μισάνθρωπους, θρασύδειλους, κολλημένους, αυτοχρισμένες “πρωτοπορίες”, περιφρονητές συλλογικών αποφάσεων».

Ετσι λοιπόν υπήρξε πρόταση που υιοθετήθηκε απ΄ όλες τις τάσεις να γίνει συγκέντρωση στο αμφιθέατρο του Πολυτεχνείου για να συζητηθούν η υπόθεση του εμπρησμού και ο τρόπος αντίδρασης των αντιεξουσιαστικών οργανώσεων. Σε αυτή τη συγκέντρωση, σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε ρήγμα μεταξύ ορισμένων ομάδων. Κάποιοι εκ των παρισταμένων αναφέρθηκαν στα μέλη ενός στεκιού στα Εξάρχεια, τονίζοντας ότι ήταν αυτοί που προχώρησαν στις επιθέσεις στο βιβλιοπωλείο Ιανός και στο υποκατάστημα της Μarfin. Αναφέρθηκε μάλιστα ότι ομάδα αντιεξουσιαστών βρέθηκε με 12 δικογραφίες για την κατάληψη της οδού Ζαΐμη στα Εξάρχεια, στην οποία έκανε έφοδο η Αστυνομία εξαιτίας της δράσης ορισμένων για τη Μarfin. Αυτές οι καταγγελίες προκάλεσαν την οργή παρευρισκομένων οι οποίοι αποχώρησαν από τη συνάντηση.

Πρώτο δείγμα της αντίδρασης αυτής ήταν ένα κείμενο που αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο την Παρασκευή 14 Μαΐου από μια «ομάδα συντρόφων που συνέβαλε στην καταστροφική δραστηριότητα στο κέντρο της Αθήνας κατά τη διάρκεια της πορείας της 5ης Μάη», όπως αυτοσυστήθηκαν. Εκεί αναφέρεται ότι
«κάποιοι δεν διστάζουννα κατηγορήσουν συγκεκριμένους συντρόφους με ψευδείς βεβαιότητες της μορφής “εγώ ξέρω ότι ήθελαν να σκοτώσουν και επειδή δεν τα κατάφεραν στον Ιανό πήγαν απέναντι” μέσα σε συνελεύσεις, σε πηγαδάκια και σε καφενεία που όλοι γνωρίζουν πολύ καλά ότι αποτελούν πηγές πληροφοριών της αστυνομίας. Οι ευθύνες λοιπόν όλων αυτών που σήμερα στοχοποιούν τους συντρόφους μας αυθαίρετα σαν μπάτσοι και δικαστές είναι βαρύτατες για ό,τι ακολουθήσει αύριο. Και επειδή δεν μας αρέσει να μας επικαλούνται μετά τον θάνατό μας, πολιτικό ή πραγματικό, διαχωρίζουμε εμείς πρώτοι τη θέση μας».

Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. πληροφορήθηκαν αυτά που διαμείφθηκαν στη συνάντηση των εκπροσώπων αντιεξουσιαστικών οργανώσεων και τα συνδύασαν με δικά τους στοιχεία και πληροφορίες.



Διαβάστε περισσότερα: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=32&artId=332952&dt=21/05/2010#ixzz0oZBXC0bg

Οι αντιεξουσιαστές “έδειξαν” του δολοφόνους των εργαζόμενων της Marfin

(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)
Τελευταία ενημέρωση: 21.05.2010 | 11:53
Πρώτη δημοσίευση: 21.05.2010 | 07:55

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Το Βήμα” ομάδα αντιεξουσιαστών κατονόμασε μέσα στο αμφιθέατρο όπου γινόταν η συνέλευση συγκεκριμένα άτομα που συχνάζουν σε γνωστό στέκι των Εξαρχείων. Όσοι κατονομάστηκαν αποχώρησαν μάλιστα από τη συνέλευση.
Οι αστυνομικοί θεωρούν μάλιστα σημαντική την αναφορά στην προκήρυξη των “Πυρήνων” σε “ρουφιάνους των αμφιθέατρων και των καφενείων”, καθώς εμμέσως επιβεβαιώνεται πως η ομάδα των δραστών είναι αυτή που κατονομάστηκε.
Κάμερες και μάρτυρες έχουν επίσης βοηθήσει στον εντοπισμό ορισμένων προσώπων, όμως φαίνεται ότι οι αστυνομικοί απέχουν ακόμη από τη στοιχειοθέτηση κατηγοριών.




"Φορτώνουν" τους εκλογικούς καταλόγους με Ελληνοποιημένους

21/05/2010

"Φορτώνουν" τους εκλογικούς καταλόγους με Ελληνοποιημένους

Σκηνικό εθνολογικής αλλοίωσης της χώρας με διαδικασίες-εξπρές στήνει το κυβέρνηση

Την ώρα που η χώρα δοκιμάζεται από την ηθική και οικονομική κρίση, συνεχίζει να εργάζεται συστηματικά για το θρυμματισμό του εθνικού κορμού.

Η εγκύκλιος 6 του υπουργείου Εσωτερικών, Αποκέντρωσηςκαι Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, με ημερομηνία 7 Μαΐου 2010 και θέμα την «άσκηση του δικαιώματος του εκλέγειν και εκλέγεσθαι από τους ομογενείς και τους νομίμως διαμένοντες υπηκόους τρίτων χωρών για την ανάδειξη των αιρετών οργάνων της πρωτοβάθμιας τοπικής αυτοδιοίκησης», έρχεται να...


...κλείσει τον πρώτο κύκλο της προσπάθειας αφελληνισμού της χώρας και της μετατροπής της σε πολυεθνικό σκουπιδοτενεκέ.

Στην εγκύκλιο που, σύμφωνα με τα γραφόμενα , «αποτελεί την πλέον ενεργητική μορφή ένταξης, καθώς συντελεί καθοριστικά στην άρση των αποκλεισμών και της περιχαράκωσης», μαθαίνουμε για «το επιβεβλημένο της θέσπισης των εν λόγω ρυθμίσεων ως αναγκαίας συνθήκης για την ουσιαστική ενσωμάτωση των μεταναστών στην ελληνική κοινωνία».

Τώρα το ποιος καθορίζει τις «αναγκαίες συνθήκες»... Επίσης, μαθαίνουμε για τις εκλογές των ΟΤΑ που θα διεξαχθούν τον ερχόμενο Νοέμβριο, πως το ότι «θα διεξαχθούν με την για πρώτη φορά συμμετοχή των νομίμως και μακροχρονίως διαμενόντων στη Χώρα αλλοδαπών τρίτων χωρών και ομογενών υπογραμμίζει τον ιστορικό τους χαρακτήρα».

Από το Νοέμβριο του 2010, αρχίζει η σταδιακή απώλεια από τους Έλληνες του ελέγχου της ελληνικής επικράτειας.

«Λεφτά υπάρχουν» μόνο για τους μετανάστες

Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου ήταν σαφής, αλλά λίγοι το πήραν χαμπάρι:

"Αναστέλλεται η χορήγηση της δεύτερης δόσης του επιδόματος αλληλεγγύης, με την παρακράτηση ενός μέρους το οποίο θα διοχετευτεί στοχευμένα σε πολιτικές που έχουν να κάνουν με τον κοινωνικό αποκλεισμό".

Χρήματα δεν υπάρχουν, ‘λεφτά υπάρχουν' όμως για τους λαθρομετανάστες.

Τι συμβαίνει λοιπόν με την ψήφο των αλλοδαπών;

Στις εκλογές της πρωτοβάθμιας τοπικής αυτοδιοίκησης, μπορούν να συμμετέχουν με δικαίωμα ψήφου, υπήκοοι τρίτων χωρών που κατέχουν άδεια διαμονής αόριστης ή δεκαετούς διάρκειας, υπήκοοι τρίτων χωρών που έχουν υπαχθεί σε καθεστώς επί μακρόν διαμένοντος, υπήκοοι τρίτων χωρών, μέλη οικογένειας Ελλήνων ή πολιτών της ΕΕ που έχουν συμπληρώσει πέντε συνεχή έτη μόνιμης διαμονής στη χώρα, υπήκοοι τρίτων χωρών γονείς ανήλικων Ελλήνων πολιτών που έχουν συμπληρώσει πέντε συνεχή έτη νόμιμης διαμονής στη χώρα, υπήκοοι τρίτων χωρών που έχουν αναγνωριστεί ως πολιτικοί πρόσφυγες και τα μέλη των οικογενειών τους, εφόσον έχουν συμπληρώσει συνεχή πενταετή και νόμιμη διαμονή στη χώρα από την υποβολή του σχετικού αιτήματος αναγνώρισης, υπήκοοι τρίτων χωρών που έχουν υπαχθεί στο καθεστώς επικουρικής προστασίας ή προστασίας για ανθρωπιστικούς λόγους εφόσον έχουν συμπληρώσει συνεχή πενταετή και νόμιμη διαμονή στη χώρα από την υποβολής του σχετικού αιτήματος για την υπαγωγή τους στο καθεστώς και υπήκοοι τρίτων χωρών που έχουν χαρακτηριστεί από ημεδαπή αρχή ως ανιθαγενείς και έχουν συμπληρώσει πενταετή συνεχή και νόμιμη διαμονή στη χώρα από την ημερομηνία υποβολής αίτησης χορήγησης του καθεστώτος.

532.000 και βάλτε...

Να δούμε πως μεταφράζονται τα παραπάνω σε αριθμούς: οι άδειες παραμονής σε ισχύ την 1η Ιανουαρίου 2010, ήταν συνολικά 532.898 (πολλές αφορούν ανήλικους).

Από αυτές, 378.346, έχουν χορηγηθεί σε Αλβανούς υπηκόους (αρκετοί εκ των οποίων Βορειοηπειρώτες ομοεθνείς μας), 19.702 σε Ουκρανούς, 15.613 σε Πακιστανούς, 15.556 σε Γεωργιανούς, 13.260 σε Αιγύπτιους, 12.085 σε Ινδούς, 11.989 σε Ρώσους, 11.115 σε Μολδαβούς, 8.064 σε Φιλιππινέζους, 7.070 σε Σύριους, 5.295 Αρμένιους, 5.259 σε υπηκόους του Μπαγκλαντές και μικρότερος αριθμός σε υπηκόους άλλων χωρών. Όλοι οι παραπάνω, κατέχουν τη λεγόμενη «ισχυρή άδεια διαμονής», ενώ εκκρεμούν 110.017 αιτήσεις για άδειες διαμονής, εκ των οποίων οι 52.222 στην περιφέρεια Αττικής και 23.449 στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Το ΠΑΣΟΚ, «χτυπά» με άλλα λόγια τις παραπάνω περιφέρειες και τους οικείους μεγάλους δήμους.

Τέλος, το 2009 χορηγήθηκαν 12.967 Ελληνικά διαβατήρια (τα 5059 μετά από απόφαση γενικού γραμματέα περιφέρειας, εκ των οποίων τα 2432 σε ανιθαγενείς, 1040 σε υπηκόους χωρών της πρώην ΕΣΣΔ και 645 σε Αλβανούς), εκ των οποίων 12.116 υπηκόους Αλβανίας (κυρίως Έλληνες από τη Βόρειο Ήπειρο), 163 Τούρκους («μυρίζει» Δυτική Θράκη και επαναχορήγηση), 115 Ρώσους, 73 Κυπρίους και μικρότερος αριθμός σε υπηκόους άλλων χωρών.

Τώρα: οι υπηρεσίες του υπουργείου Εσωτερικών, από τον Οκτώβριο του 2009 και μετά, δημιουργούν «προσκόμματα» σε Βορειοηπειρώτες (θεωρούνται εχθρικοί στο ΠΑΣΟΚ από τα στελέχη του), ενώ επιταχύνονται οι διαδικασίες για τους αλλογενείς.

Από την άλλη, ο υπουργός Εσωτερικών, επιμηκύνει με αποφάσεις του συνεχώς τη διορία για την εγγραφή στα δημοτολόγια (από 31 Μαρτίου που ήταν αρχικά, μετατέθηκε στις 30 Ιουνίου, όσοι δεν εγγραφούν μέχρι τότε, δεν θα ψηφίσουν το Νοέμβριο), σε μια εμφανή προσπάθεια να περιληφθούν στους ειδικούς καταλόγους ενόψει των εκλογών στους ΟΤΑ, όσο περισσότεροι αλλοδαποί γίνεται.

Στους «πράσινους» δήμους, γίνεται πάρτι... Στην ουσία, το ΠΑΣΟΚ αντικαθιστά τους ψηφοφόρους του που πλήττονται από τα αντιλαϊκά μέτρα και απομακρύνονται από την κυβέρνηση, με αλλοδαπούς.

Στελέχη του κυβερνώντος κόμματος λένε για 266.000 άτομα, που θεμελιώνουν άμεσα «δικαίωμα»... Και η αρχή γίνεται από τους ΟΤΑ, ώστε η κυβέρνηση να ξεπεράσει τον σκόπελο των εκλογών του Νοεμβρίου. Φυσικά, σε βάθος χρόνου και αφού αποκτήσουν την ελληνική «ιθαγένεια», όλοι οι μετανάστες θα δικαιούνται να ψηφίσουν και στις εθνικές εκλογές. Σημειωτέον ότι πολλοί από τους διαμένοντες στη χώρα μας, διαθέτουν πλαστές άδειες παραμονής.

Όπως αποκαλύφθηκε, έχουν κλαπεί δεκάδες χιλιάδες φόρμες βιομετρικών διαβατηρίων από νομαρχίες ανά την ελληνική επικράτεια. Σύνολο, 21.000... Έχουν επίσης κλαπεί 21.000 κενά δικαιολογητικά τύπου Α, αλλά και τύπου Β (για βραχεία παραμονή στη χώρα).

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι το νομοσχέδιο, με το οποίο το ΠΑΣΟΚ νομιμοποιεί εκατοντάδες χιλιάδες μετανάστες, διαβρώνοντας κατ' αυτό τον τρόπο τον εθνικό κορμό, έχει συνταχθεί από καθηγητή στο Πάντειο, αλλά και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στη Β' Αθηνών, που είναι συγγενής κορυφαίου υπουργού της κυβέρνησης.

Η βουλευτής και ο καθηγητής είχαν δημιουργήσει μια ΜΚΟ, που ασχολείτο με θέματα «δικαιωμάτων» και «ενσωμάτωσης» των αλλοδαπών και προσπάθησαν να πείσουν και τον υπουργό Εσωτερικών επί ΝΔ Προκόπη Παυλόπουλο, να υιοθετήσει το εν λόγω νομοσχέδιο.

Ο τελευταίος όμως, φοβήθηκε τότε τις αντιδράσεις στο εσωτερικό του κόμματός του και το απέρριψε. Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, φέρεται να έχει μεσολαβήσει πρόσφατα για συναντήσεις μεταξύ του αρμόδιου υπουργού Εσωτερικών και ενώσεων μεταναστών (Πακιστανών και Γεωργιανών), κατά τις οποίες δόθηκαν διαβεβαιώσεις στους τελευταίους ότι λόγω «οικογενειακής κατάστασης» πολλοί εξ αυτών θα προτιμηθούν για διορισμούς στους νέους ΟΤΑ του «Καλλικράτη», ειδικά στον τομέα της καθαριότητας!

Είναι πλέον φανερό ότι το κυβερνών κόμμα δίνει τα πάντα στους μετανάστες, την «ενσωμάτωση» των οποίων έχει καταστήσει προτεραιότητά του. Οι ακριβοί και κρατικοδίαιτοι ψηφοφόροι του δημοσίου, αποτελούν πλέον τροχοπέδη για το ΠΑΣΟΚ, που προτιμά να δημιουργήσει καινούριους εξ αλλοδαπών: οι καινούριοι είναι άφθονοι, ικανοποιούνται εύκολα και πάνω απ' όλα, είναι «φτηνοί» (και για τους λογής-λογής εργοδότες...)

Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Ο ΛΟΓΟΣ ΑΠΟΠΟΜΠΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Ο ΛΟΓΟΣ ΑΠΟΠΟΜΠΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - ΒΟΜΒΑ...

Γράφει ο (πραγματικός)
διαχειριστής του Fimotro

Η υπόθεση με τηΔιαμαντοπούλου έχει πολύ βάθος. Δεν είναι απλά τα πράγματα. Το σκάνδαλο...δεν συνίσταται στο ότι ο σύζυγός της είναι μέλος του Δ.Σ. στοΚτηματολόγιο Α.Ε. Το σκάνδαλο συνίσταται στο ότι παράνομα και παρακάμπτοντας κάθε νόμιμη διαδικασία έδωσε σε ανάδοχο πάνω από800.000 ευρώ ενώ θα έπρεπε η υπόθεση να ανατεθεί σε διαιτητή τουΤΕΕ. Ο... ανάδοχος είναι κοινοπραξία του επιχειρηματία Δοξιάδη. Το Δ.Σ. του Κτηματολογίου στο οποίο συμμετέχει ο σύζυγός της αντέδρασε στο να δοθούν τα χρήματα με τον παράνομο τρόπο. Από τα 6 μέλη αντέδρασαν τα 3. Ο σύζυγός της Διαμαντοπούλου υπερψήφισε μαζί με τον πρόεδρο και ένα ακόμα μέλος την απόφαση να κατοχυρωθεί η διεκδίκηση των χρημάτων του αναδόχου που ζητούσε τα χρήματα. Αντί της νόμιμης οδού, δηλαδή, διαιτησίας του ΤΕΕ, με ψήφο και του συζύγου της τα χρήματα τα πήρε ο Δοξιάδης. Το Fimotro, έχει στα χέρια του την αλληλογραφία του Δοξιάδη με το Κτηματολόγιο και την θέση που πήρε σύμφωνα με τα πρακτικά του Δ.Σ. ο σύζυγος της Διαμαντοπούλου. Να δούμε όταν θα βγάλουμε τα έγγραφα τι θα μας πούνε τα παπαγαλάκια του Mega που μιλάνε για ανθρωποφαγίες. Κύριε Παναγιωτόπουλε γνωρίζουμε ότι ο αδελφός της συζύγου σας (Βαγγέλης Δρούγκας) είναι υπάλληλος στην Κτηματολόγιο Α.Ε. Αυτό για να μην νομίζετε ότι δεν καταλαβαίνουμε...