Οδηγίες για της εκλογές, πως ψηφίζουμε, διαβάστε με προσοχή τα link κ' την τακτική!

Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές,


Οδηγιες για ψηφοφορους κ' Εκλογες , Πόσο δίκιο έχω !!!!!!,
Kαινούργιο Σύνταγμα; ,Real-Democracy Το άρθρο μας.


Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές,

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Σύμπτωση προβληματισμού κ Βενιζέλου & κ Αλ Σαλέχ…

Δευτέρα, 7 Μαρτίου 2011

Σύμπτωση προβληματισμού κ Βενιζέλου & κ Αλ Σαλέχ…

Του Καθηγητή ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ
Λέει μια Κινεζική «κατάρα» που εκτοξεύεται δήθεν ως ΕΥΧΗ σε ανεπιθύμητους γείτονες:
"Εύχομαι να ζήσετε σε «ενδιαφέρουσες» εποχές και να μην διαθέτετε τις δεξιότητες που απαιτούνται για να διαχειριστείτε τις κρίσεις και τις προκλήσεις τους..."
Όπως διαδόθηκε στην «μπλογκόσφαιρα», έγραψε, μεταξύ άλλων στη δική της ιστοσελίδα η κ Αλ Σαλέχ: «… Οφείλουν δε οι καθ’ ύλην αρμόδιοι υπουργοί να προστατεύσουν την ελληνική κοινωνία και το κύρος της χώρας εν γένει. Διότι είναι προφανές ότι εάν συμβεί το μοιραίο, εάν χάσει τη ζωή του κάποιος από τους απεργούς πείνας, θα ξανακαεί η Αθήνα και όχι μόνο – είναι σίγουρο ότι θα λειτουργήσει ως ντόμινο εξεγέρσεων από Παρίσι ως Λονδίνο και Βερολίνο...»

Και έκλεισε το άρθρο της η κ Αλ Σαλέχ σημειώνοντας ότι:
«…Κι αν κάποιοι εκτιμούν ότι η ελληνική κοινή γνώμη δεν θα στραφεί εναντίον της κυβέρνησης, πλανώνται πλάνην οικτράν. Ευτυχώς, ουδείς από τα 11 εκατομμύρια Ελλήνων επιθυμεί να βάψει τα χέρια του με αίμα...

«…Για όλους αυτούς του λόγους, έστω την έσχατη αυτή ώρα, ας αντιληφθούν οι καθ’ ύλην αρμόδιοι υπουργοί το μέγεθος της ευθύνης που αναλαμβάνουν και ας πράξουν κατά συνείδηση…»

Φρονώ ότι είναι αξιοσημείωτο, πέραν του αξιοπερίεργου, ότι από την Αρχή της περιπέτειας που βρίσκεται σε εξέλιξη και προφανώς ΚΑΝΕΙΣ μας δεν μπορεί να προβλέψει το τέλος της, ΔΕΝ υποψιάστηκαν και δεν παρενέβησαν για να μην ξεδιπλωθεί το στρατηγικά μελετημένο σχέδιο ούτε η ΕΥΠ, ούτε οι υπηρεσίες Ασφάλειας της ΕΛΑΣ, ούτε άλλες υπηρεσίες του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη…

Απορώ που ακόμη και το «Γραφείο Κυβερνητικής Προπαγάνδας» συγνώμη, Γραφείο Κυβερνητικού Εκπροσώπου, ΔΕΝ αντιλήφθηκε έγκαιρα ότι «κάτι περίεργο παιζόταν» όταν ξεκίνησαν από την Κρήτη, διέσχισαν χιλιόμετρα από το Λιμάνι του Πειραιά στο κτίριο της Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και αφού εγκαταστάθηκαν εκεί η ΕΙΔΗΣΗ υιοθετήθηκε από τα ΜΜΕ αβίαστα και άκριτα ότι "ΥΠΑΡΧΟΥΝ 300 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑNAΣΤΕΣ";;;

Γράφτηκε στα διάφορα blogs ότι ΔΕΝ είναι...300 αλλά άλλος αριθμός λαθρομεταναστών!

Γιατί όμως χρησιμοποιήθηκε ο συμβολικός για τους Έλληνες αριθμός των Δοξασμένων ανά τους αιώνες 300 γενναίων του Λεωνίδα; (ή να υποθέσω με καλοπροαίρετο χιούμορ ότι ο αριθμός αναφέρεται στους 300 της Βουλής των Ελλήνων;)

Γιατί έγινε η απόβαση και εγκατάστασή τους ΚΑΙ σε Αθήνα ΚΑΙ σε Θεσσαλονίκη;

ΓΙΑΤΙ, εάν είναι ΑΛΗΘΕΙΑ και εάν φυσικά ισχύει αυτό που κυκλοφόρησε τα τελευταία 24ωρα, ότι δηλαδή οι..."ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ" δεν τους επιτρέπουν να πιούνε νερό με ζάχαρη (πράγμα που σημαίνει ότι κάποιοι ΘΕΛΟΥΝ στα πλαίσια της δικής τους στρατηγικής και της δικής τους πολιτικής λογικής έναν ή περισσότερους ΝΕΚΡΟΥΣ) γιατί ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ;

Τελικά δεν είναι αξιοσημείωτο και ταυτόχρονα αξιοπερίεργο το γεγονός ότι πριν μερικά 24ωρα ο Υπουργός Άμυνας κ Βενιζέλος πήρε μια θέση παρόμοια με αυτήν της κ Αλ Σαλέχ και ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ, αναφερόμενος στην «διαχείριση κρίσης», από τους κκ Ραγκούση, Παπουτσή και το επίσημο ΠΑΣΟΚ (θυμίζοντας την Λαϊκή παροιμία που διατείνεται ότι τέτοιες πράξεις και λόγια σηματοδοτούν ότι ο λέγων/πράτων «τραβάει την ουρά του έξω από τα τεκταινόμενα και επερχόμενα»);

Μήπως φίλες και φίλοι όντως ζούμε σε «ενδιαφέρουσες» εποχές και δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει;

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Τρεις Δολοφονίες δυο 'Ακρα μια Αλήθεια .....

Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2011

Ένα παραμύθι με αληθινούς ήρωες...

...Μια φανταστική ιστορία...
Ήταν Σεπτέμβριος του 1998 όταν περνούσε για πρώτη φορά την είσοδο του σχολείου ένα παιδάκι 6 ετών.


Ήταν πολύ κλειστός χαρακτήρας και δεν έκανε παρέα με τους συμμαθητές του, συνήθιζε να φοράει και κουκούλα γιατί ντρεπόταν. Σε κάποιο διάλειμμα ο Γιώργος και ο Γιάννης, ο πρώτος τετάρτη δημοτικού και ο δεύτερος πέμπτη, πήγανε δίπλα στο μικρό ''κουκουλοφόρο''.
-Πως σε λένε, ρώτησε ο Γιώργος.
-Αλέξη....
Αλέξη Γρηγορόπουλο, απέντησε ο μικρός.
-Εμένα Γιώργο Σκυλογιάννη και το φίλο μου Γιάννη Ευαγγελινέλη, θέλεις να παίξουμε;
Έτσι λοιπόν τα τρία παιδιά ξεκινήσανε να κάνουνε παρέα. Συνήθως παίζανε με τ' αυτοκινητάκια του Αλέξη, είχε και δύο μηχανές. Ο Γιώργος και ο Γιάννης, λέγανε στον Αλέξη...
-Εμείς όταν μεγαλώσουμε θέλουμε να γίνουμε μηχανόβιοι...εσύ;
-Δεν ξέρω ακόμη, είμαι πολύ μικρός, απαντούσε αυτός.
Τα παιδιά μεγαλώσανε, ο Αλέξης πήγαινε πρώτη λυκείου και ο Γιώργος με το Γιάννη περάσανε σε κάποια αστυνομική σχολή της επαρχίας.
-Σε είκοσι μέρες θα δούμε το φίλο μας τον Αλέξη, λέει ο Γιάννης.
-Ναι κοντεύουν Χριστούγεννα. Σήμερα γιορτάζει και ο μπαμπάς του ο Νίκος να τον πάρουμε τηλέφωνο.
-Ας τελειώσουμε με τις σκοπιές και θα τον πάρουμε το βράδυ.

Το βράδυ αφού τελειώσανε με όλες τις αγγαρείες της σχολής, καθίσανε να φάνε.
-Τα μάθατε τα νέα, τους λέει ο μάγειρας, σκότωσε ένας αστυνομικός κάποιον Αλέξη Γρηγορόπουλο!
-Δεν μπορεί κάποιο λάθος έγινε, λέει ο Γιώργος.
-Όχι σας λέω, στην Αθήνα γίνεται χαμός. Έχουν πάρει όλα φωτιά, βρίζουν τους αστυνομικούς. Δύσκολο επάγγελμα διαλέξατε παιδιά, καλά μου έλεγε εμένα η μάνα μου - γίνε μάγειρας!
Μετά την κηδεία του Αλέξη, οι δύο φίλοι ορκιστήκανε να μην κάνουν κακό σε κανέναν αθώο πολίτη.
-Εμείς μόνο κλέφτες θα πιάνουμε, είπε ο Γιάννης.
Μετά από δυο χρόνια και τρείς μήνες, σε μια γωνιά του νεκροταφείου, οι δύο φίλοι αφήνανε ένα μπουκέτο λουλούδια στον τάφο του Αλέξη.
-Αλέξη πως να είναι άραγε εκεί πάνω......σκέφτεται ο Γιάννης.
-Καλά είναι φίλε μου σας πεθύμησα, σκέφτομαι συνέχεια πως παίζαμε με τα αυτοκινητάκια και τις μηχανές.
-Μπορεί κάποτε να ξαναπαίξουμε.....ααα δε σου είπα τελικά εγώ κι ο Γιώργος γίναμε μηχανόβιοι, είμαστε στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ., έχουμε δικιά μας μηχανή!
Φίλε μου πρέπει να φύγουμε τώρα γιατί έχουμε υπηρεσία, σύντομα θα τα ξαναπούμε.
Ο Γιώργος με το Γιάννη πήγανε για υπηρεσία, είχανε πολύ δουλειά με τους κλέφτες.
Στο γυρισμό όμως δεν πήγανε σπίτια τους, πήγανε στον αγγέλων την αυλή για να παίξουνε με το φίλο τους Αλέξη!!!
...με αληθινούς ήρωες


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Θεέ μου συγχώρα μας...

Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2011

Θεέ μου συγχώρα μας...

Άλλοι δυο μπάτσοι νεκροί…
Πρέπει κι εσύ να τους ήξερες….
Κάτι σου θυμίζουν οι φάτσες τους…
Πρέπει να ήταν τα κωλόπαιδα εκείνα που σε ξεβόλεψαν προχθές ελέγχοντας σε…
Ή μήπως εκείνοι που σου έκαναν την χυδαία παρατήρηση ενώ οδηγούσες; Κάτι σου θυμίζουν!

Ναι αυτοί πρέπει να είναι που χάρηκες όταν τους ειδές να καίγονται!
Όχι, όχι, μάλλον αυτοί προχθές που από την συμπεριφορά τους και μόνο φάνηκε ότι από το πρωί που σηκώθηκαν σε έψαχναν, ναι εσένα θελαν, μάλλον για να σε γράψουν, ή να σε δείρουν ή να σε βρίσουν…εσένα και μόνο εσένα!
Ευτυχώς όμως για σένα τους πρόλαβαν οι σφαίρες!
Ευτυχώς πλέον δεν θα χρειάζεται να τους πληρώνεις, γιατί εσύ τους πληρώνεις, σωστά?
Ευτυχώς πλέον δεν θα σε ξεβολέψουν, δεν θα χρειαστεί να τους ξαναπείς ποιος είσαι εσύ, (άκουσε εκεί να μην ξέρουν), δεν θα χρειαστεί να ξαναχαλάσεις σάλιο βρίζοντας τους επειδή έστω πέρασαν από μπροστά σου!
Αλλά υπάρχουν κι άλλοι…
Κάτι πρέπει να γίνει!
Θυμάσαι καλά τι σου έλεγε ο πατέρας σου για εκείνα τα χρόνια ..μπορεί να πέρασε μισός αιώνας αλλά αυτοί είναι ακόμα εδώ…οι ίδιοι είναι!!
Άνοιξε την τηλεόραση γρήγορα και δες….κάποιος θα έχει βρει την λύση!
Ναι…το βρήκες…αυτό είναι! Άκου! Ναι! Είχες δίκιο τελικά τόσα χρόνια! Ήταν άλλοι δυο από αυτούς! Το λένε κι άλλοι! Το είπαν και σε ένα φόρουμ! Ζώα ήταν! Χουντικοί! Παλιάνθρωποι!
Τώρα ηρέμησες!
Ασχολήσου με την επανάσταση του καναπέ σου!
Βγες να πετάξεις καμία πέτρα σε όσους έμειναν!
Βγες να τους βρίσεις!
Βγες έξω και κάψε τους!
Δεν πειράζει αν σε προλάβουν άλλοι…υπάρχουν πολλοί από αυτούς και είναι όλοι τους ίδιοι! Βαλανε μια στολή και σου το παίζουν κάποιοι…έτσι δεν είναι?
Αυτοί φταίνε για την κατάντια σου! Αυτοί είναι το κράτος!
Ακούς ένα τζάμι να σπάει! Ακούς το παιδί του διπλανου να ουρλιάζει! Κάτι γίνεται! Πιάνεις το τηλέφωνο και πληκτρολογείς…1-0-0…..ποιοι να δουλεύουν εκεί άραγε! Πρέπει να έρθουν γρήγορα πριν έρθει το κακό και σε σένα! Είναι παραμονή πρωτοχρονιάς είναι 4 τα ξημερώματα και έξω βρέχει καταρρακτωδώς! Το ξέρεις αλλά κάποιος πρέπει να έρθει γρήγορα για σένα…να βοηθήσει εσένα…γιατί αργούν? Γιατί δεν είναι εκεί για σένα?
Και τότε το καταλαβαίνεις…
Υπάρχει σιωπή από την άλλη πλευρά του τηλεφώνου…
Δεν είναι κανείς εκεί…
Είναι λες και είναι…
ΝΕΚΡΟ…….

http://ellinaradiko.blogspot.com/

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

1η Μαρτιου 2011, ωρα 18:50 περιπου, Αγ Ιωάννης Ρεντης

Δολοφονήθηκαν δυο νέα παιδία εν ώρα καθήκοντος ….

Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2011

Σχόλια για το μακελειό με τους δύο νεκρούς αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΕΒΑΛΑ ΤΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΟΤΙ ΠΟΙΑ ΜΑΝΑ ΑΠΟΨΕ ΘΑ...
ΘΡΗΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ....ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΜΙΑ ΣΗΜΑΙΑ, ΕΝΑ ΚΑΠΕΛΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΟ...ΠΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΚΑΤΕΥΝΑΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΗΝΟ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ...ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΑΝΑΔΩΝ... ΣΥΛΛΗΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ...ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ....ΚΡΙΜΑ... ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ..ΑΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΡΟΩΡΟ ΓΙΑ ΣΑΣ...ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ...Η ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ...

-------------------------

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΝΙΚΟ,ΕΧΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑΡΑΧΤΕΙ ΠΟΛΥ...
ΟΣΟ, ΟΜΩΣ, ΒΛΕΠΩ ΚΑΤΙ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥΣ Κ ΚΑΤΙ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΧΑΒΑΛΕ ΤΟΥΣ,ΝΟΙΩΘΩ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΟΡΓΗ...ΕΛΕΟΣ...ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΑΝΑΙΣΑΙΝΑΝ,ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΩΜΕΝΑ..........
ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ....

-------------------------

-ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ 'ΜΠΑΤΣΟΙ' ΕΦΥΓΑΝ.... ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ...
-ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΣΠΙΤΙΑ ΕΚΛΕΙΣΑΝ... ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ..... ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ; ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΙΣ ΜΑΝΑΔΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ; ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ; ΤΟΣΟ ΑΞΙΖΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ , 3 ΛΕΠΤΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΑΥΤΑ; ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΥΤΕ GAY,ΟΥΤΕ ΑΝΤΡΑΚΙΑ ΜΕ ΒΓΑΛΜΕΝΑ ΦΡΥΔΙΑ ΣΑΝ ΤΟΥ ΣΥΝΑΦΙΟΥ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΑΣΥΛΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ. ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ 800 ΕΥΡΩ... ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΤÎ! Ÿ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ.....
ΑΠΛΑ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ...
ΕΝΑΣ ΜΠΑΤΣΟΣ...!

-------------------------

Γεννήθηκα σε ένα ορεινό χωριό, απο γονείς αγρότες, που με μεγάλωσαν με κόπους και στερήσεις. Ανδρώθηκα, σπούδασα, σταθηκα στα πόδια μου... παντρεύτηκα και έκανα δυο πανεμορφες κορες...προσπαθω κάθε μέρα να είμαι σωστός και χρήσιμος άνθρωπος για την οικογένεια μου και για την κοινωνία... βγάζω το ψωμί μου τίμια, χωρίς να ενοχλώ κανέναν... όπως όλοι οι άνθρωποι χαίρομαι, λυπάμαι, γελάω, κλαίω, φοβάμαι, θυμώνω, αγαπάω, μισώ... δεν διαφέρω σε τίποτα α! πο κανεναν σας... και όμως όταν θα μου φυτέψουν μια σφαίρα στο κεφαλι τα κανάλια δεν θα κάνουν δακρυβρεχτα αφιερώματα... οι δρομοι δεν θα γεμισουν απο αγανακτισμένους πολίτες... η ημερομηνία θανάτου μου δεν θα πάρει επετειακό χαρακτήρα... η δίκη των δολοφόνων μου δεν θα γίνει σήριαλ... δεν θα έχω "αλληλέγγυους" και Μ.Κ.Ο. να θρηνούν και να οργίζονται... η γυναίκα μου θα πρέπει να επιστρέψει τον μισθό που προπληρώθηκα, αλλά δεν πρόλαβα να δουλέψω... Ξέρετε γιατί; Γιατί είμαι Αστυνομικός...
Καλό ταξίδι αδέλφια... Να μας προσέχετε απο εκει ψηλά....

-------------------------

Να εκφράσουμε την βαθύτατη θλίψη μας για τα δυο παλικάρια που έχασαν την ζωή τους εν ώρα καθήκοντος. Δυο νέα παιδιά ο Ιωάννης Ευαγγελινέλης και ο Γεώργιος Σκυλογιάννης 22 και 23 ετών αντίστοιχα που θα μπορούσαν να είναι οι φίλοι μας, τα αδέρφια μας, τα παιδιά μας , δικοί μας άνθρωποι.
Μόνο να αναλογιστούμε τον πόνο που θα επικρατεί απόψε στα σπίτια τους. Και όχι μόνο απόψε, αλλά για πολύ καιρό ακόμη. Ο χαμός ενός νέου παιδιού είτε λέγεται Αλέξης και είναι πεζός, είτε Ιωάννης , Γεώργιος , κτλ. δεν παύει να παραμένει μια ανοιχτή πληγή. Σκεφτείτε τις μανάδες τους. Καλό σας Ταξίδι Παλικάρια ! Εύχομαι εκεί που πάτε να είστε καλύτερα...

-------------------------

Μια ημέρα πόνου ξημέρωσε για την ΕΛ.ΑΣ. 2 μανούλες κλαίνε γαιτι χασανε τα καμαρια τους..παιδια για τα οποία χαιρόντουσαν να βλεπουν με τη στολή..ήταν τιμή βλέπεις..σε 2 μηνες θα γίνει το ίδιο..μετα απο ένα χρόνο κάτι χειρότερο. μα ο Αστυνομικός θα συνεχίσει να δουλεύει και Σαββατα και Κυριακές και αργίες..θα συνεχίσει να παίρνει ακριβώς 1100 Ευρώ.τα οποία όλο μειώνονται..Μαμα, μήπως έκανα λάθος που έγινα αστυνομικός?αρχίζω να το μετανιώνω..κανείÏ! ‚ δεν αναγνωρίζει αυτό που κάνω!υπάρχει κόσμος που μου πετάει πέτρες..άλλοι με λένε μπάτσο..άλλοι μου σπάνε το αμάξι...άλλοι λένε μπάτσοι γουρούνια δολοφονοι.μπαμπα, μήπως έπρεπε να γίνω γιατρος? να παίρνω φακελάκια από τους ασθενείς για να έχω ακριβά αυτοκίνητα και ωραια σπίτια? οι απαιτήσεις της δουλειας αυξάνονται και εγω δεν ξέρω αν μπορώ να ανταποκριθώ. όλο ζητανε, ζητανε...και δεν νιωθω να ανταμοιβομαι.ουτε υλικα μα ουτε ψυχικα...ΔΕΝ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΜΕΝΑ, ΕΝΩ ΕΓΩ ΣΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΤΟΥς ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ ΟΛΟΥΣ . ισως νιώθανε το ίδιο και τ α παιδια που χαθηκαν..τωρα είναι αrγα ομως...μα..και τι έγινε?ήταν παιδια του ΠΑΠΠΟΥΤΣΗ? σε 2 μερες κανεις δεν θα τους θυμαται...ΚΟΥΡΑΓΙΟ στις μανουλες τους και ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΠΑΡΟΤΙ ΤΟ ΝΕΑΡΟ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΟΥ