Οδηγίες για της εκλογές, πως ψηφίζουμε, διαβάστε με προσοχή τα link κ' την τακτική!

Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές,


Οδηγιες για ψηφοφορους κ' Εκλογες , Πόσο δίκιο έχω !!!!!!,
Kαινούργιο Σύνταγμα; ,Real-Democracy Το άρθρο μας.


Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές,

Τρίτη 10 Μαΐου 2011

11 Μαϊου 2011! Δολοφονώντας στην Ελλάδα

Γεια σας πότε δεν φανταζόμουνα και εγώ ο ίδιος ότι θα έπρεπε να λάβω θέση απέναντι σε καταδιωκόμενος ανθρώπους από την χωρά τους. Οι πράξεις και ενέργειες μερικών ατόμων από τους καταδιωκόμενους είναι προφανείς. Και μια και η κρίση έχει φτάσει εδώ και χρόνια στα κατωτέρα κοινωνικά στρωματά όλα είναι για τα μάτια της φτωχιάς που την αυξάνουν οι παράνομοι αλλοδαποί καθώς εισέρχονται κατά εκατοντάδες κάθε μέρα από παντού.

Αυτό το νιώσανε στο πετσί τους πολύ σκληρά η Ιταλία και Γάλλια από την πρόσφατη κρίση στην Λιβύη και κάνουν προσπάθειες να προστατευτούν, βλέπετε δεν μπορούν να πουν στην Ελλάδα ότι «αυτοί οι μετανάστες μπήκαν πρώτα από εσάς και σύμφωνα με το Μάαστριχτ πρέπει να επιστρέψουν στην πρώτη χωρά της Ευρώπης όπου μπήκαν και μια και μπήκαν πρώτα από την Ελλάδα θα επιστρέψουν στην Ελλάδα».

Και στην παραπάνω εικόνα είναι ο χάρτης οπού τα ξένα στοιχεία έχουν πραγματοποίηση κατάληψη εθνικού χορού στην πόλη της Αθήνας με τις Ευρωπαϊκές ευλογίες.

Η πολεμική είσοδος από την Αλβανία καταλάγιασε, οι δυστυχείς από τις ανατολικές χώρες έχουν αφομοιωθεί από τον πληθυσμό. καθώς το μονό που ζητάνε είναι ένα κομμάτι ψωμί για του ίδιους και τις οικογένειες τους. Στις δυο παραπάνω περιπτώσεις Αλβανών και άλλων υπήρχαν και υπάρχουν εγκληματικά στοιχεία.

Τα σημερινά εγκληματικά στοιχεία είναι μεν φτωχοί λαθρομετανάστες, άλλα πίσω κρύβουν και πολλές ύπουλες προθέσεις όχι από αυτούς, άλλα τις έχουν αυτοί που καλύπτονται από τις οικογένειες που έχουν μεταναστεύσει και χρησιμοποιούν σαν προκάλυμμα

Σε αυτές της προθέσεις αυτών των ομάδων δεν μπορούμε να είμαστε μονό στους φτωχούς Λαθρομετανάστες. Είναι γνωστό σε όλες τις μουσουλμανικές χώρες, ότι υπάρχει το υπουργείο Ισλάμ. Αυτό προωθεί με κάθε τρόπο, με κεφάλαια από την Σαουδική Αραβία, (που έχει ποτίσει πόδι και στην Αλβανία) όσους είναι πιστοί στο γράμμα του Ισλάμ και στην εξάπλωση του με οποιονδήποτε τρόπο. Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε ότι οι Ισλαμιστές θέλουν με πάση θυσία να εξαπλωθούν. Με το ξέφραγο αμπέλι που μας έχουν κάνει οι μειοδότες Έλληνες πολίτικοι, είναι σίγουρο ότι έχουμε εν ύπνωση βομβιστές αυτοκτονίας στην Αθηνά. Το μονό που χρειάζεται είναι μια εντολή. Ελπίζω αυτή η εντολή να μην έχει δοθεί τις τελευταίες μέρες. Και να είναι μια απλή μοιραία στιγμή για τον φονευθέντα πατερα τεσσάρων παιδιών.

Αν όμως δεν είναι τυχαία δολοφονία και είναι μια προσπάθεια για εξέγερση ή και εκφοβισμό του λαού;

  • Του Λαού που δεν αντέδρασε στα προβοκατόρικα σχόλια του Πάγκαλου. «Μάζι τα φάγαμε – κοπρίτες κλπ». Προσωπικά για μένα τα είπε κατόπιν εντολής και όχι από απώλεια σκέψεως λόγο λίπους. Οι πιο πολλοί από αυτούς που αντιδράσανε είναι αριστεριστές άλλα και απλοί Έλληνες πολίτες από την Κερατέα.
  • Του Λαού που δεν αντέδρασε στην κατά εντολή δολοφονία του Γρηγοροπουλου.
  • Του λαού που δεν μάσησε με το παράνομο Κοράνι που δεν έπρεπε να βγει ούτε και να διπλωθεί σαν πατσαβούρι από ισλαμιστή και ο ισλαμιστής αυτός να το περιφέρει προς τέρψιν και θέαμα σε χορούς απίστων. Τι ισλαμιστής είναι αυτός που το καλύπτει και διπλώνει το ΙΕΡΟ ΚΟΡΑΝΙ με ταινίες συσκευασίας; Και πίνει σε καφενεία άπιστων;
  • Ποιος ειδοποίησε την αστυνομία για το παράνομο που γινόταν εκεί που καθόταν «ο πιστός ισλαμιστής»;

Αυτή και αν ήταν συντονισμένη προβοκάτσια! Κανένας από τους χιλιάδες από αυτούς τους παράνομους μουσουλμάνους δεν ρώτησε πως έγινε η προσβολή του Κορανιού; Άλλα πρώτα επιμελήθηκε, (αλήθεια από ποιους), να κάνουν εξέγερση και να μην ρωτήσουν τίποτα! Φαίνεται έπρεπε να γίνουν τότε επεισόδια για να κερδηθεί τι! Πιθανόν ένα άλλοθι για σημερα 11 Μαϊου 2011. Φαίνεται δεν μάθαμε τίποτα σαν λαός από τον εμπρησμό και την δολοφονία αθώων στην Μαρφιν. Τον Γκιολια των σκοτώσανε άτομα από πρόσωπο της Εμπιστοσύνης του. Γιατί έπρεπε να καθαρίσει ο τόπος για τους προβοκάτορες καθώς το τρωκτικό είχε πραγματοποίηση σχετικές αναρτήσεις και βίντεο οπού ακουγόντουσαν ντουντούκες με καθοδήγηση στα ελληνικά, αλήθεια υπάρχουν αυτές οι αναρτήσεις ή έχουν σβηστεί από αόρατο χέρι; Τότε κάνανε πολύ καλή προσπάθεια αρκετοί «δημοκράτες αριστερής σκέψης» και κάψανε την Αθηνά.

Τώρα, είμαστε μπροστά σε μια ακόμα τρομοκράτηση με άλλη εικόνα;

Δηλαδή θα αφήσει το κράτος να δολοφονούν έτσι για πλάκα;

Ελπίζω η αστυνομία να δράση με την ίδια δυναμική τακτική όπως βρήκε τους δολοφόνους των δυο μελών της ΔΙΑΣ (1/3ου/2011) έτσι να βρουν και τους τρεις αλλοδαπούς κατά τα φαινόμενα. Ελπίζω να ακούσουν τις συνομιλίες τους στα ελληνικά! Άλλα ξέχασα οι αλλοδαποί μουσουλμάνοι μιλάνε μονό την γλώσσα τους δεν χρειάζεται να μιλούν την γλώσσα των άπιστων, άλλωστε δεν τους χρειάζεται, θα δολοφονήσουν τους άπιστους με στημένες εξεγέρσεις για να έχουν και την διεθνή συμπάθεια τώρα που είμαστε «ο λαός κοπρίτης, κλέφτης της γερμανικής πολεμικής αποζημίωσης» κ.ο.κ· ή θα κάνουν εποικισμό με την βοήθεια «αριστερής σκέψης δημοκρατών» και επίορκων πολίτικων που έχουν κλέψει τις ψήφους των ΕΛΛΗΝΩΝ και άσε τους Αθηναίους να λένε, τρελοί είναι!

Όπως είναι και ο υποφαινόμενος, άλλωστε το κείμενο που διαβάζετε δεν έχει λογικό ειρμό, είναι φως φανάρι ότι είναι από άτομο που έχει χάσει τας φρένας του. Ο τρελός συνεχίζει ακόμα με πιο τρελή σκέψη.


Το παιχνίδι είναι από πολλούς παίκτες, μάζι, στημένο πολύ χοντρά. Ο χειρότερος μας εχθρός είναι αυτή την στιγμή «ο πιο πιστός φίλος» που νοιάζεται για μας

Να θυμηθώ ότι αγάλι, αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι. Και «γλώσσα λανθάνουσα αλήθεια λέγει» για τους επίορκους Έλληνες πολιτικούς που μας έχουν φλομώσει στα ψέματα και στην κλεψιά. Έτσι «χτίζονται τα τυχαία γεγονότα». Μάλλον θέλουμε λοχία, που είναι και η μάνα του στρατοπέδου, οι συνταγματάρχες αποδεικνύονται άχρηστοι κοιτάνε την καριέρα τους. Ακόμα και η λανθάνουσα γλώσσα τους μου προκαλεί υποψίες ότι επίτηδες τις λένε για να έχουν να απολογηθούν στο μέλλον, πιθανόν, σε ειδικά δικαστήρια.

Αλήθεια ποσό τυχαίο είναι ότι η δολοφονία του άτυχου Αθήναιου έγινε ένα χρόνο μετά τον δολοφονικό εμπρησμό της Μαρφιν και μια μέρα πριν την αυριανή απεργία καθώς αναμένεται και δεύτερο μνημόνιο;

Το όλο σκηνικό είναι πολύ περίεργο και πολλά παίγνια παίζονται πίσω από την πλάτη του Λαού.

Μια παράθεση για τους αριστερούς στην σκέψη.

Όλο αυτό το συνονθύλευμα τάσεως και παρατάξεων. Έχει πολύ ύποπτη προέλευση, μια και οι ίδιοι δεν ξέρουν τι θέλουν.

  • Να θυμηθούμε τον Τσουκατο της Πόπης, Γ.Γ. του Επαναστατικού Κουμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος και τον Πουλαρικα, στην οικουμενική, υφυπουργό εργασίας, οπού έδωσε πολύ γενναίες αυξήσεις στους Έλληνες εργαζόμενους. Και οι δυο τους ομως κατέληξαν να ξεπλένουν τα κλεμμένα του ΠΑΣΟΚ μέσα από την Δυναμική χρηματιστηριακή.
  • Να θυμηθούμε το απο-κόμμα του Μπιστη, που Υπέγραφε οτιδήποτε αντεργατικό μέσα στην Πασοκική ΓΣΣΕ με τον Πρωτοπαπά πρόεδρο που δεν κατάφερε να αδυνατήσει με τα τιμολόγια της Gili Diet. Ακόμα πρέπει να υπάρχουν στο Λογιστήριο της ΓΣΣΕ.
  • Να θυμίσω τον Άκη, που ο αλήτης ο Λαλιώτης, ο κύριος (είκοσι τις εκατό) 20% από κάθε έργο του ΥΠΕΧΩΔΕ, έριξε τον κακομοίρη Άκη και πήρε ένα κολόσπιτο απέναντι από κάτι βράχους που οι βρομεροι Έλληνες, τόσο ηλίθιοι είναι, ονομάζουν Ακρόπολη. (Για το 20% το έχει πει και ο Ανδρεάς. «Εντάξει ένα 5% (πέντε) άλλα όχι και 20% (είκοσι)».
  • Να θυμηθούμε τον Κύριο Ροβέρτο Σπιρόπουλο, σημερινό διοικητή του ΙΚΑ, που το 2003 έλεγε στην ελληνική βουλή «ότι δεν συμφέρει τον Έλληνα συνταξιούχο να είναι συνταξιούχος». Έχει γίνει σχετική δημοσίευση από εδώ. Αυτός είναι ο σημερινός διοικητής του ΙΚΑ που δανείζεται από τράπεζες για να πληρώσει τις συντάξεις των ασφαλισμένων του και πριμοδοτεί ύποπτες εταιρίες συμβουλών για την διαχείριση της περιουσίας του ΙΚΑ. πετώντας στα σκουπίδια την νομική υπηρεσία στο ΙΚΑ, έκτος αν δε έχει νομική υπηρεσία το ΙΚΑ. (1).

Αυτοί είναι οι σημερινοί αριστεροί ξεπούλησαν πυρ πάρα ιδεολογίες και πέσανε στο φαγοπότι. Και κάνανε πράξη το σύνθημα «Στον αγώνα ενωμένοι και στην μασά χωριστά». Δεν μπορεί κάποιος να πει ότι δεν κρατούν το λόγο τους έχουμε να κάνουμε με μπεσαλήδες που τιμούν τα παντελονιά που φορούν!

Να ανοίξω μια μεγάλη παρένθεση για τους αλλοδαπούς.

Έχουμε πολύ πρόσφατα παραδείγματα. Η αστυνομία έχει αποδυναμωθεί, ας είναι κάλα τα ελληνικά, προδοτικά, στοιχεία τα οποία προστατεύουν τα νόμιμα δικαιώματα του οποίου ξένου και παράνομου στοιχείου.

Κατά επάγγελμα αυτά είναι αριστεριζουσας σκέψης, με έντονη απόκλιση ακόμα και από το ΚΚΕ. παλιότερα θα το λέγαμε «ΚΚΕ εξωτερικού» και όσους διαφωνούν και θέλανε να είναι αριστεροί τους βάφτισε «κάποιος κάποτε» «ΚΚΕ εσωτερικού». Την πορεία του «ΚΚΕ εσωτερικού» την ξέρουμε. Έχει αλλάξει πολλές φορές εικόνα, προσωπείο καλύτερα, για να έχει κάποια υπόσταση. Γεγονός είναι ότι πάντα ήταν κρυφή πηγή ψήφων, δίνοντας άλλοθι για παράνομες ελληνοποιησεις και αλλοίωση της εκλογικής εντολής. Όχι ότι ο κάθε αριστεριστής έπαιρνε εντολή να πάει να ψήφιση ΠΑΣΟΚ μη τυχών και ξαναέρθει η δεξιά, άλλα με την απόχη από την κάλπη έχουν την δυνατότητα να ψηφήσουν πολλοί μετά την δύση του Ηλιου.

Για να έχουν να δείξουν αποτελέσματα οι στατιστικολόγοι και να μασάνε οι «έγκυροι δημοσιογράφοι» και να λένε για «μεταφορά εκλογικής δύναμης και οπαδών από το ένα κόμμα στο άλλο κόμμα».

Είναι προφανές ότι το εμβόλιο της δημοκρατίας είναι χαλασμένο. (2)

Να κλείσω την μεγάλη παρένθεση.

Υποψιάζομαι και τον εαυτό μου, άλλα και όλους όσους θέλουν το μαγαζί γωνία που είναι η Ελλάδα να αλλάξει ιδιοκτήτη. Το έχουν καταφέρει. Δεν είναι δυνατόν ο αόρατος σκηνοθέτης να κρεμάει το δικομματικό σύστημα μέρα τη μέρα, σε ευρωπαϊκό παλκοσένικο και να μην έχει άλλη επιλογή στο μανίκι του. Είναι φύση αδύνατον. Οι αχυράνθρωποι όταν γκρεμίζονται πρέπει να αντικατασταθούν. Το θέμα είναι ποιους θα βάλουν και αν θέλουν να μας κάνουν Βαγδάτη θα πρέπει πρώτα πολύ δικαιολογημένα να υπάρχουν ριζωμένες κάποιες αντιλήψεις στον απλό κόσμο. Και για να παγιωθούν δεν θα φτάσει μια δολοφονία.

Οι μουσουλμάνοι είναι εδώ, κάνανε δημοσιά προσευχή στα Προπύλαια, αυτό δεν έγινε για τους Ελληνικής υπηκοότητας μουσουλμάνους, άλλα για τους παράνομους ώστε να απαιτήσουν και άλλα δικαιώματα στο τέλος με τις ευλογίες του αόρατου σκηνοθέτη και των επίορκων Ελλήνων. Τέτοια ελευθέρια είναι πρωτόγνωρη για ευρωπαϊκή χωρά.

Εξαίρεση μέχρι στιγμής γνωρίζω ότι είναι η Σύρια οπού φιλόξενη ορθόδοξους θρησκευτικούς τόπους με ορατούς όμως περιορισμούς όταν επικρατήσουν οι ταλιμπαν θα καταστραφούν έρχεται η ώρα τους. Και η Αίγυπτος, οπού τελευταία οι μουσουλμάνοι θέλουν να εξαφανίσουν τους Κόπτες Χριστιανούς, μετά σειρά θα έχουν οι ορθόδοξοι.

Η Τουρκία τα έχει καταφέρει από την δεκαετία του πενήντα.

Να μην μιλήσουμε για άλλες καθαρά μουσουλμανικές χώρες, οποίος αριστεριστής στη σκέψη τολμάει ας πάει με την Αγία Γραφή στην τσέπη του στην Σαουδική Αραβία να περάσει τράνζιτ από ένα αεροδρόμιο και στην αναμονή μονό να θέλει να διάβαση κάτι από εκεί μέσα. Θα φάει τη δημοκρατία του(ς) με το κουτάλι!

Σε μας εδώ σε χριστιανική χωρά οι μουσουλμάνοι έχουν ανθρωπινά δικαιώματα, οι χριστιανοί σε μουσουλμανική χωρά έχουν; Και αν έχουν να πάνε να μας το αποδείξουν οπού θέλουν να χτίσουν και εκκλησιά με χρήματα από το μουσουλμανικό κράτος!

Άλλα μάλλον ζητάω πολλά αυτοί έχουν απελευθερωθεί από τέτοια κατώτερα συμπλέγματα. Για αυτό είναι και δημοκράτες. Έχουν απολέσει από πεποίθηση το δικαίωμα τους στην θρησκεία και φυσικά πρέπει να επιβάλουν την άποψη τους σε όλους μας! Βοηθώντας «δημοκρατικά» ξένους υπηκόους με άλλη θρησκεία να αποκτήσουν δικαιώματα μαζί και θρησκευτικά.

Άλλα μαλών τα συγχέω, όσοι έχουν έρθει εδώ είναι φτωχοί για αυτό και είναι εδώ. Τότε να προτείνουμε στους Έλληνες και Αριστερής σκέψης δημοκράτες να πανέ να προωθήσουν την δημοκρατία τους και τα δικαιώματα τους στις χώρες οπού έχουν ξεκινήσει οι μουσουλμάνοι που προστατεύουν. Δεν είναι σωστό να βιώνουν γυναίκες και μικρά παιδιά τόσες κακουχίες, βουνά, κρύο και δολοφονίες τους στα σύνορα της Τουρκίας από ομόθρησκους Τούρκους στρατιώτες. Να πληρώνουν εν σειρά λαθρέμπορους σε κάθε κράτος δεκάδες χιλιάδες εύρο και στο τέλος τα πιο πολλά να τα παίρνουν Τούρκοι και Έλληνες Λαθρέμποροι (όσοι έχουν πιαστεί και αν υπάρχουν) και να τους καταστρέφουν τα οποία χαρτιά ταυτοπροσωπίας έχουν.

Αλήθεια δεν είναι κρίμα και αδικία από Θεό και Αλλάχ να τραβάνε τέτοιες ταλαιπωρίες είναι αμαρτία από τον Παντοκράτορα και δημιουργό των πάντων. άλλα μάλλον η Αριστερής σκέψης δημοκράτες αναγνωρίζουν μονό την μουσουλμανική αμαρτία όχι την χριστιανική. Για αυτό θέλουν να αποκτήσουν δικαιώματα όσους βοηθούν στον αποικισμό της Ελλάδος για να απαλείψουν την χριστιανική οπ, συγνώμη μουσουλμανική αμαρτία.

Άλλωστε και οι ίδιοι η Αριστερής σκέψης δημοκράτες θέλουν να περνούν τόσες περιπέτειες ανάμεσα από στρατιές δουλέμπορων για να φτάσουν εδώ οι μουσουλμάνοι, φυσικά ούτε σκέψη για να φτάσουν στο τελικό προορισμό τους που είναι η Ευρώπη, ξεχνούν ότι δεν θέλουν να μείνουν εδώ στην καταραμένη Ελλάδα θέλουν να φύγουν από εδώ και εμείς δεν τους αφήνουμε. Πρέπει να κρατηθούν εδώ οι μουσουλμάνοι για να έχουν αίτια «ύπαρξης» και να κερδοσκοπεί ασύστολα το ελληνικό κράτος από την ευρωπαϊκή ένωση στην πλάτη των μουσουλμάνων. Φυσικά όταν έχει λεφτά το ελληνικό κράτος μπορεί πολύ εύκολα να προσφέρει αμοιβές ή και προσλήψεις σε Αριστερής σκέψης δημοκράτες. (Αυτό βέβαια είναι αλλουνού Παπα Ευαγγέλιο ξεκάρφωτα μπήκε εδώ).


Πράγματι, είναι μια πολύ επικερδή επιχείρηση στην πλάτη του Ελληνικού λαού. Εύγε σας! Αξίζετε τριάκοντα αργυρία!

Υ.Γ. Μόλις έληξε η δόση τρέλας και του ποτού, που πήρα από τον ανώνυμο συνταξιούχο που χάρισε στον Γιώργο πρωθυπουργό την σύνταξη του για να «σωθεί» η Ελλάδα και τα παιδιά των παιδιών του.

(1) (Αυτά ανακοινώθηκαν στην εβδομάδα οπού κάνανε τετραήμερη απεργία οι αδέσμευτοι δημοσιογράφοι του Πάνου Σομπολου και τράβηξαν και τους μισθοσυντήρητους μαζί τους. Έμαθα ότι οι μισθοσυντήρητοι στο σύνολο τους στο συγκρότημα του Αλαφούζου παραλίγο να τους δέρνανε καθώς βλέπανε το αποτυχημένο θεατρικό σκετς με σκηνοθέτη τον Μπομπολα που παίζανε για τις εκλογές στην ΕΣΗΕΑ που γίνονται σε λίγες μέρες)!

(2) Εδώ να θυμίσω μια περίπτωση αγνοούμενης που την αναζητούσε η Α. Νικολουλη μετά από τις τελευταίες (2009) εκλογές, η αγνοούμενη είχε χαθεί πριν από αυτές, οι δικοί της δεν την έχουν βρει ακόμη, αν θυμάμαι και κάλα έχουν όλα τα χαρτιά της ταυτοποίησης της, άλλα η ίδια είχε ψήφιση. Κατά τα άλλα κάποια στιγμή όλοι μας πήραμε από τον Στυλιανιδη, μην σκεφθείτε για λαμόγια κακοήθεις, κάποιες κάρτες δημοτολόγιων με τον ειδικό εκλογικό αριθμό μας ώστε να μπορούμε να ψηφίζουμε. Τις τελευταίες είναι σίγουρο ότι όλοι της χρησιμοποιούμε, και αν δεν τι έχουμε είναι βολικές για τους αλλοδαπούς όταν θα «αποκτήσουν» εκλογικά δικαιώματα.

1 σχόλιο:

  1. καποια χρησιμα λινκ

    http://hellenicrevenge.blogspot.com/2011/05/blog-post_8979.html

    http://ellinikoistologio.blogspot.com/2011/05/blog-post_04.html
    http://www.espressonews.gr/default.asp?artid=1075864&catID=16&la=2&pid=79

    ΑπάντησηΔιαγραφή