Οδηγίες για της εκλογές, πως ψηφίζουμε, διαβάστε με προσοχή τα link κ' την τακτική!

Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές,


Οδηγιες για ψηφοφορους κ' Εκλογες , Πόσο δίκιο έχω !!!!!!,
Kαινούργιο Σύνταγμα; ,Real-Democracy Το άρθρο μας.


Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές,

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Η λύση είναι απλή! ..... Λετε!

Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2010

Η λύση είναι απλή!

Πραγματικά απορώ πως δεν το έχει προτείνει κανείς ακόμα.. Ας ψηφιστεί ένας νόμος όπου:

-Στις επόμενες εκλογές αν υπάρξει αποχή πάνω από 50% τότε να μην εκλεγεί κανένα κόμμα. -Στην συνέχεια θα γίνουν εκ νέου εκλογές αυτή την φορά από ανεξάρτητους υποψήφιους. Δηλαδή να μπορεί ο κάθε πολίτης αυτής της χώρας να θέσει υποψηφιότητα. Χωρίς κονδύλια από κανένα κόμμα. Προεκλογική περίοδος στο ίντερνετ διαφημίζοντας ο κάθε υποψήφιος τον εαυτό του με τον δικό του τρόπο και τα κανάλια να είναι υποχρεωμένα να δώσουν βήμα σε όλους τους υποψήφιους.
-Τέλος οι 300 πρώτοι με βάση τις ψήφους να σχηματίσουν την Βουλή και ανάλογα την κυβέρνηση.

Με αυτό τον τρόπο θα αντιμετωπιστεί το βασικό πρόβλημα της χώρας, η "ρουσφετολογία" καθώς κανείς υποψήφιος δεν θα έχει την δύναμη να την εφαρμόσει. Θα υπάρχει ένα είδος αξιοκρατίας των απόψεων και των αποφάσεων καθώς κανείς δεν θα έχει φιμωμένους ακολούθους που εξυπηρετούν τα συμφέροντά του χωρίς αντίλογο. Έτσι κι αλλιώς ας μη γελιόμαστε οι ιδεολογίες των κομμάτων έχουν πεθάνει.. Όλοι αυτοί είναι απλές μαριονέτες που υποκινούνται από αυτούς που κρύβονται πίσω από τα χρώματα και τις δήθεν "ιδέες". Εξάλλου και το κράτος μία επιχείρηση είναι.. Εσείς αν ήταν δική σας δεν θα θέλατε τους καλύτερους εργαζόμενους? Θα βάζατε αυτούς που έχουν μπάρμπα στην Κορώνη, όπως λέει και ο φίλος Γιωργάκης?
Μπορεί κάποιοι να γελάσουν με αυτό το άρθρο. Δεν πειράζει είναι και αυτό μία αντίδραση και όταν υπάρχει αντίδραση σημαίνει πως υπάρχει και δράση. Χαίρομαι που δεν είμαι αδρανής.

Αναγνώστρια,
Πολιτικός Μηχανικός, Νεοεισαχθείσα στον πραγματικό κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου