Οδηγίες για της εκλογές, πως ψηφίζουμε, διαβάστε με προσοχή τα link κ' την τακτική!

Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές,


Οδηγιες για ψηφοφορους κ' Εκλογες , Πόσο δίκιο έχω !!!!!!,
Kαινούργιο Σύνταγμα; ,Real-Democracy Το άρθρο μας.


Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές,

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Απάντηση στο "ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΣΤΑΝ Η ΧΩΡΑ"

Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2010

Απάντηση στο "ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΣΤΑΝ Η ΧΩΡΑ"

Κύριε κάτοικε Β. Προαστίων, που με το αίμα και τον ιδρώτα σας πληρώνετε τις πλατείες που «μόλυναν» οι αλλόθρησκοι.

Όταν πανηγυρίζατε (δεν αναφέρομαι σε εσάς προσωπικά, αλλά σε όσους
σκέφτονται έτσι) με το 99% της Ελλάδας την ανάθεση των Ολυμπιακών Αγώνων, χωρίς να σας νοιάζει που για 10 γενιές θα πληρώνουμε το κόστος με 0 απολαβές, δεν διαμαρτυρηθήκατε καθόλου όταν οι αλλόθρησκοι μουσουλμάνοι έχτιζαν τις εγκαταστάσεις που πολλές φορές βάφτηκαν με το αίμα τους.Δεν διαμαρτυρηθήκατε όταν αλλόθρησκοι σας μάζεψαν τις σοδειές, σαν έχτισαν τις πολυκατοικίες και τις βιλλάρες ανασφάλιστοι για ένα κομμάτι ψωμί ενώ τους βρίζατε σα να ήταν σκουπίδια, σας πούλησαν και αγοράσατε τα λαθραία απο τους πάγκους τους και πληρώσατε τις γυναίκες τους για να νοικιάσετε την σάρκα τους για λίγη ώρα.
Φυσικά και δεν διαμαρτυρηθήκατε γιατί εδώ είναι Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών και έχουμε κάθε δικαίωμα να εκμεταλευόμαστε τους αλλόθρησκους για όσο θέλουμε και μετά να απαιτούμε να ξαναγυρίσουν σπίτια τους. Άλλωστε πας μη Έλλην, Βάρβαρος, έτσι;
Κοιτάχτε γύρω σας κύριε κάτοικε Β. Προαστίων και θα δείτε ποιοι είναι οι πραγματικοί υπαίτιοι της κατάστασης του Ελλαδιστάν. Όλοι εσείς που γκρινιάζετε για την λαθρομετανάστευση είστε οι ίδιοι που ψηφίζατε, ψηφίζετε και θα ψηφίζετε όλους αυτούς που την δημιούργησαν. Τουλάχιστον το 80% που στηρίζετε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ εδώ και 30 χρόνια. Αυτοί που δεν ψηφίζουν καθόλου είναι ακόμα μεγαλύτεροι υποστηριχτές τους.
Όλοι εσείς που γκρινιάζετε για τους μουσουλμάνους, είστε οι ίδιοι που προσκυνάτε το παπαδαριό που ένα μέρος της περιουσίας του να έδινε θα σωζόταν η Ελλάδα και δεν θα χρειαζόταν ποτέ να μπεί στο ΔΝΤ. Δεν τολμάτε όμως να πείτε κάτι για αυτούς, γιατί «θα σας κοπεί η πρόσβαση στον Παράδεισο» αν τα πάρει κανένας Μητροπολίτης ή Αρχιεπίσκοπος.
"Σέβεστε" το δικαίωμα στο θρησκευτικό πιστεύω του καθενός, αλλά θα
κατεβείτε στους δρόμους αν θέλουν ένα κανονικό μέρος για να προσεύχονται.
Μην πάρετε τα παιδιά σας και φύγετε απο το Ελλαδιστάν. Εδώ ταιριάζετε μια χαρά. Γιατί οι πιθανότητες αν πάτε σε μια ξένη χώρα είναι πως είτε θα σας γιουχάρουν για τις απόψεις σας άνθρωποι που δεν έχουν τα ίδια μυαλά με εσάς, ή θα σας γιουχάρουν για να φύγετε απο την χώρα τους που την θέλουν καθαρή απο ξένους, άνθρωποι που έχουν τα ίδια μυαλά με εσάς.
Και επειδή ξέρω πως πολλοί θα βιαστούν να με χαρακτηρίσουν, είμαι
Έλληνας, Μανιάτης, ΑΝΕΡΓΟΣ, δεν με νοιάζει καμμία θρησκεία αλλά
σέβομαι τα πιστεύω όλων και ο πατέρας μου είναι ήρωας του 2ου ΠΠ όταν
σαν παιδάκι είχε καθαρίσει την παραλία της Πειραϊκής απο γερμανικές
νάρκες και οι Άγγλοι που είχαν έρθει για να τις αφοπλίσουν μετά το
πέρας του πολέμου έστησαν άγημα για αυτόν και τα αδέρφια του για να τους τιμήσουν. Τα αναφέρω για να προλάβω τους ηλίθιους που θα αμφισβητήσουν τον πατριωτισμό μου.
Απλώς είναι καιρός να συνειδητοποιήσουμε ποιοί είναι οι αληθινοί υπεύθυνοι για την κατάσταση μας.
Εμείς.
Ας σταματήσουμε επιτέλους να τα ρίχνουμε ΟΛΑ στους ξένους, τους
αλλόθρησκους, τους Βαρβάρους, τους Άγγλους, τους Αμερικάνους, τους
Αφρικανούς, τους Αλβανούς, τους Πακιστανούς, τους Τζαμαϊκανούς, τους
Εσκιμώους και δεν ξέρω εγώ που αλλού.
ΔΕΝ είναι αυτοί οι λόγοι που έχουμε φτάσει πιο κάτω και απο την
Μποτσουάνα!
Εμείς είμαστε. Εμείς.

ΥΓ. Ξέρω πως δεν θα αλλάξω τα μυαλά σας και των ομοιδεατών σας. Ποτισμένοι στο μίσος και την προπαγάνδα των διαφόρων «πατριωτάδων», εθνικοφρόνων και τηλεβιβλιεμπόρων, δεν φαίνεται να υπάρχει γυρισμός.
ΥΓ2. Κάτι γραμμένο εξ’ολοκλήρου στα κεφαλαία δεν δείχνει οργή, αλλά ασέβεια στον αναγνώστη.
Γιάννης απο Πειραιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου