Οδηγίες για της εκλογές, πως ψηφίζουμε, διαβάστε με προσοχή τα link κ' την τακτική!

Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές,


Οδηγιες για ψηφοφορους κ' Εκλογες , Πόσο δίκιο έχω !!!!!!,
Kαινούργιο Σύνταγμα; ,Real-Democracy Το άρθρο μας.


Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές,

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Απειλές ισλαμιστών σε Παρίσι για μπούρκα

Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2010

Απειλές ισλαμιστών σε Παρίσι για μπούρκα

Ο πύργος του Άιφελ στο Παρίσι, βρέθηκε στο στόχαστρο τρομοκρατικών απειλών καθώς το βράδυ της Τρίτης (14/09) υπήρξε...

ανώνυμο τηλεφώνημα το οποίο προειδοποιούσε για την τοποθέτηση βόμβας στο διάσημο μνημείο.



Η αστυνομία εκκένωσε τον Πύργο καθώς και το παρακείμενο πάρκο, Σαμ ντε Μαρς ενώ πάνω από 2.000 άνθρωποι αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν, ευτυχώς χωρίς να δημιουργηθούν περαιτέρω προβλήματα.


Όπως αποδείχτηκε αργότερα επρόκειτο για φάρσα ενώ λίγο μετά εκκενώθηκε και ο σταθμός της γραμμής εξπρές του μετρό, Σεντ Μισέλ, ο οποίος βρίσκεται κοντά στην Παναγία των Παρισίων στο κέντρο της πόλης, ύστερα από παρόμοιο τηλεφώνημα.


Οι αρχές δεν γνωρίζουν με βεβαιότητα ποιος κρύβεται πίσω από αυτές τις απειλές αλλά οι ειδικοί αξιωματούχοι εκτιμούν ότι η απαγόρευση της μπούρκας καθιστά τη Γαλλία στόχο ριζοσπαστικών ισλαμιστικών ομάδων.


Συγκεκριμένα η Αλ-Κάιντα έχει απειλήσει τη γαλλική κυβέρνηση, αναγκάζοντας την να λάβει αυξημένα μέτρα ασφαλείας, εξαιτίας της στρατιωτικής παρουσίας της Γαλλίας στο Αφγανιστάν και της πρόσφατης απαγόρευσης της μπούρκας.


Αντιδράσεις για την απόφαση της γαλλικής κυβέρνησης υπήρξαν και στην Ιορδανία καθώς το μεγαλύτερο κόμμα της αντιπολίτευσης, το Μέτωπο Ισλαμικής Δράσης, χαρακτήρισε την απαγόρευση ως ''πλήγμα στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια''.


Ο γενικός γραμματέας του κόμματος, Χάμζα Μανσούρ δήλωσε ότι το νομοσχέδιο αυτό δολοφονεί τις ελευθερίες και ότι τα συνθήματα της Δύσης περί αξιοπρέπειας δεν εφαρμόζονται στην πραγματικότητα ενώ τόνισε ότι ο κάθε άνθρωπος πρέπει να είναι ελεύθερος να διαλέξει την εμφάνιση του και τον τρόπο ζωής του


Το πρόστιμο για την κάλυψη του προσώπου μπορεί να φτάσει τα 150 ευρώ για τις γυναίκες ενώ για τους άντρες που τις αναγκάζουν είναι πολύ βαριά, φτάνοντας μέχρι και 30.000 ευρώ.




Πηγή: cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου