Οδηγίες για της εκλογές, πως ψηφίζουμε, διαβάστε με προσοχή τα link κ' την τακτική!

Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές,


Οδηγιες για ψηφοφορους κ' Εκλογες , Πόσο δίκιο έχω !!!!!!,
Kαινούργιο Σύνταγμα; ,Real-Democracy Το άρθρο μας.


Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές,

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Οι σάχλες της Αλ Σαλεχ και η αλήθεια για την αναβολή της εκπομπής στην ΕΡΤ

Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2010

Οι σάχλες της Αλ Σαλεχ και η αλήθεια για την αναβολή της εκπομπής στην ΕΡΤ




Γράφει η Τσούχτρα:

Μου είχε μείνει η απορία και όλο έλεγα, τόσο πια εύθικτη είναι η Αλ Σαλεχ που είχε την «παρησσία» να κάνει γυμνή φωτογράφιση, αλλά υπαναχώρησε στο θέμα της εκπομπής, γιατί την έκραξαν κάποιοι «ακραίοι, φασίστες»; Τόσο πια κόστισε στο «κοριτσάκι», ότι όλοι τη βρίζανε και την κατηγορούσανε, ότι παίρνει πακτωλό χρημάτων, ενώ εκείνη στην ουσία το έκανε για το γενικό καλό και ειδικότερα των καλών λαθρομεταναστών; Είναι μερικές μέρες που δε μπορώ να κοιμηθώ από τις τύψεις για το κακό που κάναμε όλοι εμείς οι κακοί Ελληνάρες, στο καθ’ όλα άξιο και συμπονετικό πλάσμα.

Πάνω που το είχα πάρει απόφαση να της ζητήσω δημόσια συγνώμη, εκ μέρους όλων των άδικων, κακών, φασιστών, ρατσιστών και μισητών Ελλήνων, συγνώμη ξέχασα τους Νεοναζί… να σου και σκάει το παραμύθι! Η μανδάμ Αλ Σάλεχ κατεβαίνει υποψία δημοτική σύμβουλος Αθηνών, στο συνδυασμό του Καμίνη, που έχει το χρίσμα από το ΠΑΣΟΚ, με όλη την αγάπη και τη στήριξη του μεσιέ Βούγια!!! Με την υπόσχεση δε, ότι εφόσον πάρει το δήμο ο Καμίνης, η μεταναστολάγνα Άφρα, θα γίνει σύμβουλος επί μεταναστευτικών θεμάτων. Μας δουλεύει δηλαδή, ψιλό γαζί και δεν έχει και τσίπα πάνω της.

Η Αφρούλα γνωρίζει, ότι αν έχει εκπομπή στην τηλεόραση κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, δε μπορεί να κατέβει υποψήφια πουθενά, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ! Ακόμα και για τους δημοσιογράφους ορίζει, ότι κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, δε μπορούνε να κάνουνε καμία επαγγελματική εμφάνιση στην τηλεόραση. Άρα εκ του πονηρού η ΑΝΑΒΟΛΗ, της εκπομπής γιατί γι αυτό πρόκειται. Μία απλή αναβολή και μετά τις εκλογές έπεται και η εκπομπούλα και όπως ελπίζει η Αφρούλα και η θέση του Συμβούλου μεταναστευτικής πολιτικής. Η οποία πόσο αποτιμάται αγαπητή; Ξέρω 900 ευρώ όπως και της Συμβούλου του Υπουργού!

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ Αφρούλα, αλλά θα είμαστε άξιοι της τύχης μας, ακόμα και αν βγεις δημοτική σύμβουλος της αντιπολιτευόμενης παράταξης. Μαύρο λοιπόν για σένα!! Όσοι είναι αξιοπρεπείς και Έλληνες, αυτό πρέπει να πράξουν. Να σε μαυρίσουν. Ξέρεις ντε, σε αυτό το χρώμα που δείχνεις και την ιδιαίτερη αγάπη και προτίμηση σου. Όχι μόνο γιατί είσαι μία από αυτούς που έχουν εκχυδαΐσει την πολιτική σκηνή του τόπου, όχι μόνο γιατί η μεταναστολαγνεία σου έχει μεταλλαχθεί σε μίσος για τους Έλληνες, αλλά γιατί, με αυτή την ψήφο θα κληθείς να υπηρετήσεις τα συμφέροντα των Ελλήνων πολιτών ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ, ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΞΙΑ!!

Καλές οι εκπομπές, οι συνεντεύξεις, τα περιοδικά και γενικά τα ΜΜΕ, αλλά πολύ θα θελα να σε δω να περπατάς και να ζητάς την ψήφο των Αθηναίων πολιτών του 6ου διαμερίσματος. Ξέρεις ντε, εκεί που κατοικούν αυτοί οι απαράδεκτοι, μιαροί Έλληνες. Εκεί που είναι η πλ. Αμερικής, Αττικής και Αγ. Παντελεήμονα. Εκεί που εσύ και το σινάφι σου τα έχετε κάνει βόθρο και χοάνη των λαθρομεταναστών. Εκεί που έχουν γεμίσει με πόρνες, σωματέμπορους, πρεζόνια, εμπόρους ναρκωτικών, παρεμπόριο και κάθε λογής συμμορίες αλλοδαπών που μαχαιρώνουν και προπηλακίζουν Έλληνες. Αλλά ξέχασα, εσύ περπατάς στο Κολωνάκι.

Τώρα που είπα για εκπομπούλες, νόμους, τηλεορασούλες, δημοσιότητα και εκλογές… αλήθεια ο Χατζάρας θα κατέβει τελικά; Είναι που θέλω να μάθω αν ο νόμος πιάνει όοοοοοοοοοοολες τις τηλεοπτικές εκπομπές, όλων των υποψηφίων, αγαπητών ή μη, των παροικούντων της κεντρικής πολιτικής σκηνής. Αφερίμ σε όλους και όλα, που καταφέρνουν να ξεγελούν τους νόμους και τους έννομους πολίτες, να τους δουλεύουν και να δημαγωγούν. Τώρα που το σκέφτομαι, άλλαξα γνώμη!! Ζω για να σας δω όλους εκλεγμένους. Την Αλ Σάχλα και το Χατζάρα, δίπλα-δίπλα με τον Νίκο Μιχαλολιάκο και τον Ηλία Παναγιώταρο.

Στο ακροατήριο εγώ, να κάνω χάζι, τη σφαλιάρα που θα πέφτει σε δημοτικούς και μη συμβούλους. Αυτό είναι ζωή!!! Όλα εδώ πληρώνονται και τώρα με την κρίση, σε διαβεβαιώνω μικρή και αθώα μου παιδίσκη, ότι η αίθουσα θα είναι γεμάτη, γιατί κάπως πρέπει να γελάσει και ο κόσμος. Βλέπεις το κόμμα σου, μας τα στέρησε όλα, ούτε επιθεώρηση δε μπορούμε να πάμε. Ήρθε λοιπόν η ώρα να μας δώσεις ότι μας πήρε το ΠΑΣΟΚ. Ξέρεις ε, ακόμα και αν σε λυπηθούν αυτοί οι «Ναζί», επειδή είσαι γυναίκα (αντίθετα από τους λατρεμένους σου λαθρομετανάστες), έχουν κάτι τέτοια κολλήματα, θα είμαι εγώ εκεί κοντά... ΘΑ'ΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΤΣΟΥΧΤΡΑΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου