Οδηγίες για της εκλογές, πως ψηφίζουμε, διαβάστε με προσοχή τα link κ' την τακτική!

Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές,


Οδηγιες για ψηφοφορους κ' Εκλογες , Πόσο δίκιο έχω !!!!!!,
Kαινούργιο Σύνταγμα; ,Real-Democracy Το άρθρο μας.


Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές,

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΛ ΣΑΛΕΧ «Στο Ιnternet με έβριζαν οι Ακροδεξιοί»

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΛ ΣΑΛΕΧ «Στο Ιnternet με έβριζαν οι Ακροδεξιοί»

Σνομπ προς τους επικριτές της και υπέρμαχος της δουλειάς δίπλα στον κ. Σπ. Βούγια, απαντά στις προκλήσεις

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΔION. ΒΥΘΟΥΛΚΑΣ | Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Από ηθοποιός έγινε ακτιβίστρια. Και από ακτιβίστρια σε θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων... σύμβουλος υπουργού. Από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη επιστρέφει σήμερα σε ένα πιο φυσικό για εκείνη χώρο, αυτόν της τηλεόρασης, έστω και από τη θέση της παρουσιάστριας εκπομπής με κοινωνικό περιεχόμενο και όχι από εκείνη της πρωταγωνίστριας σε κάποιο σίριαλ. Η κυρία Αφροδίτη Αλ Σάλεχ σίγουρα δεν αποτελεί συνηθισμένη περίπτωση σε όλα τα πεδία ενασχόλησής της - ηθοποιία, τηλεόραση αλλά και πολιτική-, ενώ μοιάζει εξίσου μαθημένη στο να προκαλεί αντιδράσεις με την ίδια την πορεία της.

Λίγες ημέρες μετά τον ανασχηματισμό δηλώνει ότι
«βρίσκομαι σε άδεια» και ότι ετοιμάζεται για την παρουσίαση μιας νέας εκπομπής στην κρατική τηλεόραση, με τίτλο «Φυλές της Αθήνας». Μιλάει για το πώς πέρασε την πύλη του μεγάρου της λεωφόρου Κατεχάκη, την εμπειρία της στη θέση «συμβούλου υπουργού», αλλά και για το πώς αντιμετώπισε σειρά δημοσιευμάτων που με τον διορισμό της ανέσυραν παλαιότερες γυμνές φωτογραφίες της συνοδευόμενες από πικάντικα σχόλια. «Θα συνεχίσω να δονκιχωτίζω» απαντά με φανερό σνομπισμό προς τους επικριτές της και προσθέτει ότι δεν παίζεις με τα ανθρώπινα δικαιώματα για να κάνεις καριέρα στην πολιτι κή. Κατά διαστήματα επισκεπτόταν βουλευτές και υπουργούς, ενημερώνοντάς τους για την κατάσταση στο θέμα των μεταναστών και των κέντρων κράτησής τους. Τον Αύγουστο του 2009, μαζί με άλλους ακτιβιστές, βρέθηκε στο κέντρο κράτησης της Λέσβου και φώναζε «Να κλείσει η Παγανή». Δύο μήνες αργότερα, συναντήθηκε με τον κ. Σπύρο Βούγια στον οποίο παρουσίασε τις εκθέσεις που είχε ετοιμάσει. Επειτα, ήρθε το τηλεφώνημα να αναλάβει σύμβουλός του, όπως διηγείται.

«Στην αρχή μου φάνηκε σαν ανέκδοτο. Αλλά μετά κατάλαβα ότι σοβαρολογούσαν. Δέχθηκα. Από τη στιγμή που σου δίδεται η δυνατότητα να προσπαθείς να αλλάξεις κάτι από μέσα, αν δεν το κάνεις, τότε γίνεσαι συνένοχος με αυτούς που πριν είχες καταγγείλει» λέει σήμερα στο «Βήμα». Τότε ήταν που ήρθαν τα πρώτα αρνητικά σχόλια. Αρχικά μέσω μηνυμάτων στο προφίλ που διατηρεί στο Facebook και μέσω σχολίων σε αρκετά ιστολόγια. «Με έβριζαν όλοι. Οι αριστερές οργανώσεις γιατί είχα “πουληθεί στο σύστημα”. Οι Ακροδεξιοί με χαρακτήριζαν “ντροπή” για την πολιτεία και οι Κεντρώοι αναρωτιούνταν τι δουλειά έχω εκεί» εξιστορεί. Σε ιστολόγια και εφημερίδες δημοσιεύτηκαν γυμνές φωτογραφίες από παλαιότερη συνέντευξή της ως ηθοποιού σε ανδρικό περιοδικό. « Εχω επί ένα χρόνο πονοκέφαλο. Με επηρέασαν όλα αυτά και φυσικά στεναχωριόμουν. Αν δεν στεναχωριέσαι, τότε κάτι δεν πάει καλά. Εχεις αρχίσει να αλλοιώνεσαι. Αισθανόμουν να πνίγομαι από αδικία» θυμάται σήμερα .

Δηλώνει κατηγορηματικά ότι κάποιοι κρύβονταν πίσω από τα αρνητικά δημοσιεύματα και ότι τους γνώριζε: «Οι εφημερίδες το έκαναν για να πουλούν φύλλα και παράλληλα ήμουν πολύ εύκολος πολιτικός στόχος. Ωστόσο το πιο σημαντικό ήταν ότι τα σχόλια στο Διαδίκτυο προέρχονταν από οργανωμένες επαγγελματικές ομάδες του ακροδεξιού χώρου» τονίζει και προσθέτει ότι «οι διαχειριστές αρκετών μπλογκείναι εντεταλμένοι ακροδεξιών ομάδων και δεν πρόκειται για πραγματικούς αγανακτισμένους πολίτες που απλώς εκφράζουν την άποψή τους».

Και το ξένο επίθετό της, από τον σύρο πατέρα της, έγινε αφορμή για σχόλια. «Δεν κινήθηκα νομικά εναντίον τους, επειδή ξέρω ποια είμαι. Και διότι θα τροφοδοτούσα αυτή την κατάσταση· και εξάλλου πίστευα ότι αργά ή γρήγορα θα ακυρώνονταν από μόνοι τους, όπως και έγινε. Δεν είχα πρόβλημα να με κρίνουν για τη δουλειά μου. Αλλά δεν το έκαναν».

ΕΚΠΟΜΠΗ
«Δεν επηρεάζω στελέχη της ΕΡΤ»
Η επόμενη ημέρα του ανασχηματισμού βρίσκει την κυρία Αλ Σάλεχ να τονίζει ότι
«θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τα ανθρώπινα δικαιώματα και για να σταματήσει η ξενοφοβία», ενώ προετοιμάζεται για την εκπομπή που θα παρουσιάζει και εγκρίθηκε από την ΕΡΤ. Ισχυρίζεται ότι πέρυσι τον Σεπτέμβριο μια εταιρεία παραγωγής τής πρότεινε να συμμετέχει σε μια πρόταση για εκπομπή στην κρατική τηλεόραση με θέμα τους μετανάστες. Μόλις πριν από λίγες ημέρες την ενημέρωσαν ότι η πρότασή της είχε εγκριθεί και ρωτήθηκε αν ακόμη ενδιαφερόταν. Απάντησε τότε ότι την ενδιαφέρει κυρίως η δουλειά της στο υπουργείο. Η ημέρα για την τελική της απάντηση ήταν η προηγούμενη Τρίτη. Ηρθε ο ανασχηματισμός και τελικά δέχθηκε να υλοποιήσει την ιδέα που είχε προτείνει στην ΕΡΤ. Οι επικριτές της αναφέρουν ότι μόνο τυχαία δεν ήταν η έγκριση της εκπομπής και η θέση της ως συμβούλου υπουργού. «Δεν είμαι τόσο καλά δικτυωμένη ώστε να επηρεάζω στελέχη της ΕΡΤ»απαντά η ίδια, αν και τονίζει ότι ακόμη δεν είναι βέβαιη αν θα αναλάβει την παρουσίαση της εκπομπής μετά τα σχόλια που έγιναν, αλλά ίσως αποφασίσει να συμβάλει μόνο στην πραγματοίησή της. Δηλώνει, πάντως, ότι «θα πρόκειται για ένα ταξίδι μέσα στην Αθήνα. Σε κοινότητες ανθρώπων που ζουν εδώ, προερχόμενοι από άλλεςχώρες, με στόχο να γνωριστούμε καλύτερα. Διότιπιστεύωότι η βασική πηγή ρατσισμού είναι η άγνοια» λέει.«Τρομακτική η γραφειοκρατία στο υπουργείο»

Μ εγαλύτερος αντίπαλος για την κυρία Αλ Σάλεχ δεν ήταν πάντως τα σχόλια σε εφημερίδες και Διαδίκτυο. Αλλά η... γραφειοκρατία. «Είναι τρομακτική η γραφειοκρατία. Ενας μηχανισμός, θα έλεγε κανείς, στημένος για να μην προχωρούν τα πράγματα. Χάναμε ημερομηνίες για να πάρουμε ευρωπαϊκά“πακέτα” γιατί δεν προλάβαιναν να βάλουν υπογραφή όλοι οι αρμόδιοι υπουργοί». Οσο διάστημα βρισκόταν στη θέση του συμβούλου του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως αναφέρει έγινε πολύ σημαντική δουλειά, ωστόσο αυτή θα πρέπει να συνεχιστεί καθώς δεν υπάρχει η πολυτέλεια της καθυστέρησης. Ανάμεσα στα «επιτεύγματα» για τα οποία καυχιέται χωρίς συστολή είναι οι ρυθμίσεις για το σύστημα παροχής ασύλου, η δημιουργία των Κέντρων πρώτης υποδοχής μη νόμιμων μεταναστών και το εθνικό σχέδιο αντιμετώπισης μεταναστευτικών ροών.

Ωστόσο το Προεδρικό Διάταγμα για το άσυλο παραμένει σε εκκρεμότητα καθώς χρειάζεται την υπογραφή ακόμη ενός υπουργού, την ώρα που τα εκκρεμή αιτήματα αγγίζουν τις 47.000.

Επίσης εντός των προσεχών ημερών ήταν προγραμματισμένο να λειτουργήσουν πιλοτικά τα πρώτα Κέντρα πρώτης υποδοχής σε Σάμο, Λέσβο και Εβρο. Εκκρεμεί, παράλληλα, η προσφυγή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο εναντίον της Ελλάδας για ζητήματα που αφορούν το καθεστώς παροχής ασύλου, την κατάσταση στα κρατητήρια, και όπως επισημαίνει η κυρία Αλ Σάλεχ η πιθανότητα καταδίκης μας είναι μεγάλη. Ακόμη στις 15 Σεπτεμβρίου στις Βρυξέλλες πρόκειται να γίνει η παρουσίαση του νέου συστήματοςπαροχής ασύλου και ευελπιστεί να γίνει με πειστικό τρόπο από τη νέα ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ώστε να κατορθώσουμε να λάβουμε την οικονομική υποστήριξη για την υλοποίηση του σχεδίου και για να εξασφαλίσουμε την καθυστέρηση της παραπομπής της Ελλάδας στο δικαστήριο.

«Πρέπει να συνεχιστούν όσα ξεκινήσαμε. Δεν υπάρχει το περιθώριο της αναβολής, και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει τα ζητήματα αυτά να περάσουν σε ένα άλλο υπουργείο και να τα “πιάσει” από την αρχή γιατί ως τότε θα έχουμε καταδικαστεί στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο» δηλώνει, σχολιάζοντας τις πληροφορίες για το ενδεχόμενο μεταφοράς της σχετικής αρμοδιότητας. Συμπληρώνει ακόμη ότι, κατά τη γνώμη της, ως τώρα δεν υπήρξε πολιτική για το μεταναστευτικό, όχι μόνο διότι έτσι κληρονομήθηκε από προηγούμενες κυβερνήσεις αλλά επειδή έτσι έμεινε από «προηγούμενες αντιλήψεις»


Διαβάστε περισσότερα:
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=46&ct=60&artid=315374&dt=11/09/2010#ixzz0zGbZOYDI
___________________________________________________

ΣΆΒΒΑΤΟ, 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΊΟΥ 2010

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΑΚΡΥΒΡΕΧΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΑΦΡΑ ΑΛ ΣΑΛΕΧ ΣΤΟ «ΒΗΜΑ» ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ!

Λοιπόν διάβασα σήμερα την δακρύβρεχτη συνέντευξη της κυρίας από ΤΟ ΒΗΜΑ... Προσέξτε πως τα καθεστωτικά ΜΜΕ και ο έντυπος Τύπος διαμορφώνουν γνώμη....

Γράφει λοιπόν ΤΟ ΒΗΜΑ σαν τίτλο της συνέντευξης "ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΛ ΣΑΛΕΧ «Στο Ιnternet με έβριζαν οι Ακροδεξιοί»

Προσέξτε τώρα τι λέει η ίδια η κυρία παρακάτω «Με έβριζαν όλοι. Οι αριστερές οργανώσεις γιατί είχα “πουληθεί στο σύστημα”, οι Ακροδεξιοί με χαρακτήριζαν “ντροπή” για την πολιτεία και οι Κεντρώοι αναρωτιούνταν τι δουλειά έχω εκεί» εξιστορεί...

Βλέπετε με τι ύπουλο τρόπο τα ΜΜΕ προσπαθούν να σας περάσουν αυτά που θέλουν για να υπηρετήσουν καλύτερα το καθεστώς; Στον τίτλο το ΒΗΜΑ μας λέει ότι οι ακροδεξιοί έβριζαν την κυρία, μόνο αυτοί.... Εάν όμως διαβάσει κάποιος τη συνέντευξη τότε διαπιστώνει ότι όλοι την έβριζαν, όχι μόνο οι Ακροδεξιοί... Το ΒΗΜΑ όμως ξέρει σαν καλό γκαιμπελίστικο μέσο κυβερνητικής προπαγάνδας, πως ο τίτλος πάντα μένει και "κτυπάει"... Οι κακοί είναι πάντα οι "ακροδεξιοί" γιατί αυτό βολεύει το καθεστώς του μεταπολιτευτικού αριστερίστικου κομπλεξαρισμού και ρεβανσισμού που λειτουργεί στην Ελλάδα τα τελευταία 35 χρόνια και που την οδήγησε στην... πτώχευση...

Ε λοιπόν αυτήν την κυρία που ΟΛΟΙ την βρίζουν, το καθεστώς της χαρίζει (με το αζημίωτο φυσικά) και εκπομπή στην κρατική ΕΡΤ την οποία πληρώνουν οι Έλληνες για να τρώνε προφανώς την προπαγάνδα του καθεστώτος...

Γιατί της "χάρισαν" λοιπόν εκπομπή στην ΕΡΤ; Διαβάστε λοιπόν τι άλλο αστείο μας γράφει ΤΟ ΒΗΜΑ..

"Από ηθοποιός έγινε ακτιβίστρια. Και από ακτιβίστρια σε θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων... σύμβουλος υπουργού. Από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη επιστρέφει σήμερα σε ένα πιο φυσικό για εκείνη χώρο, αυτόν της τηλεόρασης, έστω και από τη θέση της παρουσιάστριας εκπομπής"!

Προσέξτε λοιπόν. Τι μας λέει ΤΟ ΒΗΜΑ; Ήταν ηθοποιός. Πολύ ωραία, κανένα πρόβλημα. Μετά έγινε ακτιβίστρια.... έγινε και φίλη του υφυπουργού και τι ωραία τι καλά έτσι αποκτάς και εκπομπή στην Κρατική τηλεόραση που πληρώνουν τα κωθώνια οι Έλληνες για να τρώνε την προπαγάνδα του καθεστώτος….

Ας παραβλέψουμε το «διορισμό» και να πάμε παρακάτω. Ο ακτιβισμός όπως βλέπετε έχει παρεξηγηθεί σαν έννοια όπως όλες οι έννοιες στην Ελλάδα.

Σε ελεύθερη μετάφραση λοιπόν ακτιβισμός σημαίνει δραστηριοποίηση. Αυτή την έννοια, την έχουν οικειοποιηθεί οι κεντροαριστεροί και αυτοαποκαλούμενοι προοδευτικοί και δημοκράτες, όπως έχουν οικειοποιηθεί και άλλες έννοιες όπως τέχνη, περιβάλλον, οικολογία κλπ. Τα θέλουν όλα δικά τους... έτσι λοιπόν νομίζουν και πάλι πως μόνο αυτοί «δραστηριοποιούνται»...

Το ζήτημα είναι σε τι δραστηριοποιείσαι και πως την εννοείς αυτή τη δράση. Ας επιστρέψουμε λοιπόν στην κυρία Άφρα και να δούμε σε τι δραστηριοποιείται σαν ακτιβίστρια.

Θέλει όλοι οι λαθρομετανάστες να γίνουν νόμιμοι και αν είναι δυνατόν και με συνοπτικές διαδικασίες να γίνουν και Έλληνες. Προφανώς η κυρία αυτή θα χαιρόταν πολύ εάν και όλοι όσοι πετούν με πτήσεις τσάρτερ πάνω από την Ελλάδα, να έπαιρναν αυτομάτως και την Ελληνική ιθαγένεια και το Ελληνικό διαβατήριο... Επίσης ευελπιστεί όπως λέει ουσιαστικά στη συνέντευξη της, να τιμωρηθεί η Ελλάδα από την Ε.Ε. γιατί δεν παραχωρεί σε όλους τους λαθρομετανάστες πολιτικό άσυλο. Προφανώς δεν γνωρίζει ή κάνει ότι δεν γνωρίζει τι υλοποιεί σαν μεταναστευτική πολιτική σήμερα η Γαλλία, η Ιταλία και άλλες χώρες που ποσοστιαία μάλιστα και σύμφωνα με το συνολικό τους πληθυσμό έχουν απείρως λιγότερο αριθμό μεταναστών από την Ελλάδα που είναι η πρώτη χώρα παγκοσμίως η οποία απέκτησε τους περισσότερους μετανάστες μέσα σε 20 χρόνια και εν καιρώ ειρήνης!!! Και για πιο άσυλο μιλάει όταν σχεδόν το 100% των λαθρομεταναστών, μας έχουν πάρει χαμπάρι και παρουσιάζονται όλοι σαν Παλαιστίνιοι και Αφγανοί;

Απορώ τι είδους ακτιβίστρια λοιπόν είναι αυτή που θέλει μέσα σε ένα πτωχευμένο κράτος με ολόκληρες στρατιές ανέργων, να συνεχίζουν να έρχονται ελεύθερα στρατιές λαθρομεταναστών οι οποίοι εκ των πραγμάτων αυτή η χώρα δεν έχει ούτε μπορεί να τους προσφέρει τίποτα τη στιγμή που δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα ούτε καν στους Έλληνες.

Δεν γνωρίζει η κυρία ότι σε μία βάρκα χωράνε πχ 10 άτομα, άντε να πάρουμε άλλα τρία, στο τέταρτο όμως θα πάμε όλοι στον πάτο; Το γνωρίζει φυσικά, δεν είναι χαζή, αλλά δεν την ενδιαφέρει. Το γιατί δεν την ενδιαφέρει, δεν θα το απαντήσω εγώ αλλά καλό θα ήταν να το απαντήσει η ίδια. Ίσως εάν πάμε στον πάτο να πάει στην πατρίδα της την Συρία παραδείγματος χάριν.. Οι Έλληνες που θα πάνε όμως; Στον πάτο, ξέχασα...

Ο ακτιβισμός της λοιπόν συνεχίζεται στο να τονίζει πόσο χάλια ζούνε οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα και δη στην Αθήνα. Δεν είναι ψέμα αυτό, οι λαθρομετανάστες ζούνε όντως απάνθρωπα στην Αθήνα. Που οφείλεται όμως αυτό; Οφείλεται στην βάρκα που λέγαμε παραπάνω.

Μία πτωχευμένη χώρα που δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα στους ιθαγενείς πολίτες της, και είχε υποδομές και οικονομία που δεν αρκούσαν ούτε στοιχειωδώς για τους ιθαγενείς πολίτες της, λογικό επόμενο είναι όλοι όσοι μπουκάρουν σε αυτή τη χώρα να ζούνε σαν τα ζώα τη στιγμή που και οι ιθαγενείς πολίτες λίγο θέλουν ακόμα να ζήσουν σαν τα ζώα και ήδη πολλοί εξ αυτών ζούνε σαν τα ζώα. Πηγαίνετε στο τέλος των Λαϊκών Αγορών το μεσημέρι, να δείτε Έλληνες γεροντάκια και γριούλες να ψάχνουν στα σάπια πεταμένα να βρούνε κάτι να φάνε... Φυσικά η κυρία αυτή ούτε που την απασχολεί που Έλληνες γεροντάκια και γριούλες ψάχνουν στα σκουπίδια, γιατί απλά είναι Έλληνες και ποιος ενδιαφέρεται για τους Έλληνες σε αυτό το «προοδευτικό» κράτος... Δεν είναι της μόδας να ενδιαφέρεσαι σήμερα για τους Έλληνες, δεν είναι trendy. Άσε που αυτοί που τυχόν θα ενδιαφερθούν για τους Έλληνες, θα χαρακτηριστούν από τους trendy μοδάτους προοδευτικούς και δημοκράτες ως ακροδεξιοί, φασίστες, ρατσιστές κλπ κλπ.... Και φυσικά τότε, ούτε εκπομπή θα μπορούν να πάρουν στην τηλεόραση ούτε να βρουν δουλειά στο καθεστώς τόσο εύκολα..

Ούτε την απασχολεί την κυρία αυτή που Έλληνες γεροντάκια και γριούλες κάθε μέρα ξυλοκοπούνται και πολλές φορές μέχρι θανάτου από λαθρομετανάστες, ούτε την απασχολεί που το εμπόριο και η αγορά έχει πεθάνει στην Αθήνα λόγω του παρεμπορίου και της εγκληματικότητας που μας έφεραν οι λαθρομετανάστες... Λογικό επόμενο, ξανατονίζω, η ξενόφερτη εγκληματικότητα όταν δέχεσαι σε μία πτωχευμένη χώρα παρανόμους τους οποίους δεν ξέρεις τι να τους κάνεις. Για να ζήσει ο άλλος, και θα κλέψει και θα σκοτώσει είτε εκ πεποιθήσεως επειδή είναι δολοφόνος μαφιόζος που το έσκασε από την χώρα του για να κάνει "καριέρα" στη δική μας, είτε απλά από ανάγκη επιβίωσης... Αυτά φυσικά είναι ψιλά γράμματα για την κυρία Άφρα η οποία φυσικά στην εκπομπή της δεν πρόκειται να θίξει ποτέ για να μη χαλάσει ο "ακτιβισμός" και η σούπα του πολυπολιτισμού της...

Εγώ θα της κάνω τώρα λίγες ερωτήσεις.

1)Αλήθεια κυρία Άφρα, που μένετε; Μένετε σε κάποιο γκέτο του κέντρου της Αθήνας ή σε κάποιο χλιδάτο προάστιο; Στα γκέτος ξέρετε πόσο άθλια ζούνε οι Έλληνες; Σας απασχολεί αυτό; Θα στεναχωρηθώ πολύ που λέει ο λόγος, αν μάθω ότι μένετε μακριά από τους αγαπημένους σας λαθρομετανάστες...

2)Μιας και είστε προοδευτικός άνθρωπος και ακτιβίστρια, μιας και ενδιαφέρεστε για τον άνθρωπο γενικώς και συνεπώς είστε φιλάνθρωπος ακτιβίστρια, ενδιαφέρεστε και για τον Έλληνα μαγαζάτορα που έχασε τη δουλειά του στο κέντρο της Αθήνας που έχει μετατραπεί σε εμπόλεμη ζώνη τρομοκρατίας και ανασφάλειας από τους φίλους σας λαθρομετανάστες; Ενδιαφέρεστε για τα γεροντάκια και γριούλες που ξυλοκοπούνται μέχρι θανάτου; Για τις Ελληνίδες που δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν με ασφάλεια και ανέμελα στο κέντρο της Αθήνας και όχι μόνο και πολλές εξ αυτών πέφτουν θύματα εγκληματικών ενεργειών όπως ληστειών, ξυλοδαρμών και βιασμών, χλευασμών κλπ; Για τα παιδιά και τους μαθητές επίσης; Εγώ θυμάμαι σαν μαθητής, τη δεκαετία του 80 πήγαινα βόλτα με τους συμμαθητές μου στην Πλάκα και στην Ακρόπολη από την Ομόνοια και την Αθηνάς, ΒΡΑΔΥ, χωρίς να μας πειράξει κανείς. Σήμερα μπορεί ένας μαθητής με την παρέα του να χαρεί αυτή την Αθήνα χωρίς να δεχτεί εγκληματική επίθεση; Όχι φυσικά, ούτε ένας.

3)Πόσοι είναι οι αλλοδαποί στις φυλακές και πόσοι οι Έλληνες; Οι αλλοδαποί έγκλειστοι στις φυλακές αποτελούν σχεδόν το 60%, ναι ή όχι τη στιγμή μάλιστα που οι αλλοδαποί στην χώρα αποτελούν μόλις το 8% του συνολικού πληθυσμού όπως ισχυρίζεστε; Αυτό δε σας προβληματίζει καθόλου;

4)Για την ξενόφερτη εγκληματικότητα λοιπόν θα αναφέρετε κάτι στην νέα σας εκπομπή ή θα συνεχίσουμε να μυρίζουμε το γνωστό σας λιβανιστήρι;

5)Σας έχει στοχοποιήσει λέτε η ακροδεξιά; Προφανώς είστε πολύ καλομαθημένη για να μας λέτε κάτι τέτοιο και φυσικά δεν σας το καταλογίζω αυτό με κακία αλλά το θεωρώ λογικό μέσα σε αυτή την μεταπολιτευτική, αριστερίστικη, ρεβανσιστική και κομπλεξική κοινωνία που ζούμε. Λογικό να αντιλαμβάνεστε την κριτική ως ακροδεξιά στοχοποίηση. Εσείς μπορείτε ελεύθερα να στοχοποιήτε όποιον θέλετε, τους Έλληνες, την Ελλάδα οποιονδήποτε έχει την άλλη άποψη με εσάς γιατί βιώνει εκ των έσω την λαίλαπα του πολυπολιτισμού που του επιβλήθηκε από τη Νέα Εποχή με το ζόρι και χωρίς να τον ρωτήσει ποτέ.

6)Εσείς λοιπόν αγαπητή κυρία είστε ακτιβίστρια, δραστηριοποιημένη δηλαδή να προστατέψετε τους λαθρομετανάστες από τους Έλληνες, εμείς δραστηριοποιούμαστε στο να προστατέψουμε τους Έλληνες και την Πατρίδα μας από τους λαθρομετανάστες. Εμείς δηλαδή γιατί δεν είμαστε ανάλογα ακτιβιστές; Εμείς κυρίες και κύριοι του ΒΗΜΑΤΟΣ και της ΕΡΤ γιατί να μην έχουμε επίσης μία εκπομπή στην κρατική ΕΡΤ τη στιγμή μάλιστα που θα απευθυνόμασταν και σε πολύ μεγαλύτερο κοινό; Όλες οι δημοσκοπήσεις σχετικά με τη λαθρομετανάστευση μέχρι σήμερα, μας δείχνουν ότι τουλάχιστον το 66% και 78% κατά μέσο όρο των Ελλήνων, θα επιθυμούσαν αν ήταν δυνατόν να εξαφανιστούν και σήμερα ακόμα όλοι οι λαθρομετανάστες από την χώρα... Αμφιβάλλετε; Κάντε μία νέα δημοσκόπηση να το διαπιστώσετε.

7)Λέτε επίσης στη συνέντευξη στο ΒΗΜΑ "τα (αρνητικά και υβριστικά) σχόλια στο Διαδίκτυο προέρχονταν από οργανωμένες επαγγελματικές ομάδες του ακροδεξιού χώρου" και προσθέτετε πως "οι διαχειριστές αρκετών μπλογκ είναι εντεταλμένοι ακροδεξιών ομάδων και δεν πρόκειται για πραγματικούς αγανακτισμένους πολίτες που απλώς εκφράζουν την άποψή τους". Σας πληροφορώ λοιπόν ότι δεν μπορεί ολόκληρος ο Ελληνικός λαός να είναι εντεταλμένοι επαγγελματίες ακροδεξιών ομάδων. Μόνη σας λέτε ότι σας βρίζουν όλοι. Αριστεροί, κεντρώοι, ακροδεξιοί, όλοι. Εσείς η ίδια τα λέτε αυτά, δεν τα λέω εγώ. Αντί λοιπόν να ψάχνετε τον κακό δράκο του παραμυθιού στον φανταστικό κόσμο που ζείτε, καλό θα ήταν να κάτσετε και να προβληματιστείτε γιατί σας βρίζουν όλοι. Κοιτάξτε και λίγο πιο μακριά από την καμπούρα των άλλων. Κοιτάξτε πολύ κοντά σας, στην δική σας καμπούρα πρώτα. Μάλιστα σας υπογράφω μετά βεβαιότητος ότι το 99,99% των διαχειριστών των blogs που σας "βρίζουν", είναι πραγματικά αγανακτισμένοι πολίτες. Αγανακτισμένοι μαζί σας, αγαπητή και συμπαθέστατη κατά τα άλλα κυρία. Φυσικά όμως όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια που λέει και ο λαός μας...

8)Αλήθεια, είστε δημοσιογράφος; Απ'όσο ξέρω όχι. Θεωρείτε ηθικά σωστό και πρέπον, ειδικά η κρατική τηλεόραση να διορίζει ως παρουσιαστές μη δημοσιογράφους σε εκπομπές που έχουν να κάνουν με καθαρά κοινωνικά, συνεπώς δημοσιογραφικής ανάλυσης ζητήματα και προβλήματα; Σαν καλεσμένη σε τέτοιες εκπομπές δε θα είχαμε κανένα πρόβλημα, μάλιστα θα έπρεπε κανονικά να κληθούμε σε αυτές τις εκπομπές και εμείς με τη διαφορετική άποψη για να κάνουμε και διάλογο μαζί σας, είναι δυνατόν να αποδέχεστε όμως μία τέτοια θέση ως παρουσιάστριας και να σας πληρώνουν μάλιστα για αυτή σας τη θέση και οι Έλληνες πολίτες;

Μιας και η ΕΡΤ λοιπόν δεν είναι ιδιωτική επιχείρηση αλλά την πληρώνουν οι Έλληνες, να δημοσιεύσει αμέσως το κόστος των εκπομπών και την αμοιβή της κυρίας Αλ Σάλεχ για να ξέρουμε που πάνε τα λεφτά που μας αρπάζει μέσω ΔΝΤ και Μνημονίου ο κύριος Jeffrey. Αυτό θα ήταν το ηθικό, τίμιο και σωστό. Και εάν η ΕΡΤ δεν το πράξει, να το πράξετε εσείς κυρία Αλ Σάλεχ εφόσον λέτε πως "Εχω επί ένα χρόνο πονοκέφαλο. Με επηρέασαν όλα αυτά (αρνητική κριτική και ύβρεις) και φυσικά στεναχωριόμουν. Αν δεν στεναχωριέσαι, τότε κάτι δεν πάει καλά. Έχεις αρχίσει να αλλοιώνεσαι. Αισθανόμουν να πνίγομαι από αδικία."

Θα περιμένουμε λοιπόν να μάθουμε και το κόστος εκπομπής και τον μισθό σας κυρίας Αλ Σάλεχ. Εμείς τα πληρώνουμε όλα αυτά και έχουμε και το δικαίωμα και την απαίτηση συνεπώς να ξέρουμε πόσα λεφτά μας αρπάζετε.

Δε σας φταίει κανένας άλλος για το δικό σας πονοκέφαλο λοιπόν... Εσείς η ίδια φταίτε.

Μπορείτε να διαβάσετε όλη τη συνέντευξη της κυρίας Άφρα Αλ Σάλεχ στο ΒΗΜΑ
ΕΔΩ

4 ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΊ:

Ανώνυμος είπε...

Η Κάφρα έχει blog. Πήγαινε να την ενημερώσεις για την ανάρτηση σου. Φυσικά δεν νομίζω ν' απαντήσει αλλά τουλάχιστον ο ερωτώμενος πρέπει να ενημερώνεται.

Όσο για την εκπομπή δεν νομίζω να τραβήξει πολύ. Τα κρατικά κανάλια έχουν ήδη χαμηλή τηλεθέαση. Άν βάζουν και τέτοιες εκπομπές βλέπω να το κλείνουν το μαγαζί.

spyros1000 είπε...

http://www.facebook.com/afroditealsalech?v=wall&ref=ts#!/afroditealsalech?v=wall

stella είπε...

thw edvsan kai ekpomph to poytanaki?
:P

Ανώνυμος είπε...

Ενώ η Μπήλιω που μας μπαστακώθηκε για χρόνια έχει τρομερή τηλεθέαση.


Πέμπτη, 9 Σεπτεμβρίου 2010

Η ΑΛ ΣΑΛΕΧ ΣΤΟ MEGA ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΙ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ...ΑΣΥΛΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Σύμφωνα με τις δηλώσεις που έκανε η προσωπική σύμβουλός του Βούγια η Ελλάδα τελείωσε.
Όποιος λαθρομετανάστης ήρθε και όποιος θα έρθεί θα πάρει ή θα παίρνει άσυλο.
Σε ερώτηση του Οικονομέα ότι η παροχή ασύλου θα κάνει τα κύματα των λαθρομεταναστών να...

αυξηθούν,η απάντηση της ήταν ότι εφόσον το υπάρχον μοντέλο δεν απέδωσε,ας δούμε και αυτό..

Δηλαδή η μεταναστευτική πολιτική της Ελλάδας είναι ας ή θα δούμε.
Ή φέξε μου και γλίστρησα..

Δηλαδή όλοι οι Έλληνες γίναμε το προσωπικό παιχνίδι της κάθε Αλ Σαλέχ και του κάθε Βούγια.

Το μέλλον μας σαν χώρα και σαν λαός κρίνετε απο την μεταναστευτική πολιτική του ΘΑ ΔΟΥΜΕ..

Αλ Σαλεχ όταν θα φτιάχνεις φαγητό σπίτι σου,τότε να λές ΘΑ ΔΟΥΜΕ,αν θα είναι καλό ή ΘΑ ΔΟΥΜΕ αν τρώγεται.

Οταν όμως παίζεις με το μέλλον και το παρόν της χώρας δεν λες ΘΑ ΔΟΥΜΕ.

Η δουλεία σου είναι να κάνεις έργο που πρώτα θα βοηθά αυτούς που είναι οι ιστορικοί κληρονόμοι και κάτοικοι της χώρας.Το πρώτο σου μέλημα είναι αυτοί.Μετά αν υπάρχει κάποιος χώρος και δουλείες δίνεις και άσυλο ή άδειες σε μερικούς,ανάλογα με τις ειδικότητες που χρειάζεσαι σαν χώρα..Τα άλλα είναι εκ του πονηρού,και είναι σχέδια αυτών που θέλουν να διαλύσουν την Ελλάδα σε 10 κομμάτια.

Και επειδή αυτά που ΘΑ ΔΟΥΜΕ θα είναι κατακλυσμό και γύρω στα 10.000.000 μουσουλμάνους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα,μετά θα περάσουμε στο ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ.

Και αυτό που θα κάνουμε μετά θα είναι πολύ οδυνηρό για τους Έλληνες και την χώρα.

Θα γίνουμε η νέα Σερβία. Η Ελλάδα θα χωριστεί σε μικρές χώρες.

Άλλη λύση δεν θα υπάρχει.Θα είναι τέτοια η πληθυσμιακή αλλοίωση που άλλη λύση δεν βλέπω να υπάρχει.

Απο την άλλη ακούγονται τόσα για την χάλια οικονομία της χώρας και οι πολιτικοί μαζί με τους συμβούλους τους αποφάσισαν να κόψουν απο τους μισθούς τις αυξήσεις και κάνουν τους σούπερ ουάου φιλόξενους για να ταϊζουν τον κάθε τυχοδιώκτη μετανάστη.

Πόσο κοροϊδα είμαστε οι Έλληνες τελικά??

ΚΑΙ ΑΦΉΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΆΘΕ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ.

ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΟΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ,ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΠΙΣΩ..

ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ ΠΙΟ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ..ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.

http://hellenicrevenge.blogspot.com

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΛΕΕΙ ΘΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΤΩΜΑΤΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΣΤΟΛΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΩΝΕ

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (!!!!) - ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΙΠΟΔΑ - ΜΟΛΙΣ ΟΙ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΟΙ ΛΑΘΡΟΚΥΝΟΒΟΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΕΣ ΛΑΘΡΟΚΥΝΟΒΟΛΕΥΤΙΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ είπε...

Δείτε ολόκληρο το δημοσίευμα πατώντας πάνω στον τίτλο (πάνω) ή ακολουθώντας το Link (κάτω)


http://diogenhs.pa-sy-a.gr/2010/03/13/00-00/pa-sy-a_diogenhs_2010-03-13_00-00.htm#plohghsh_05

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΛΟΝ Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΔΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΚΑΝΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΛΥΚΑΘΗΚΕ ...ΑΦΟΥ Η ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΓΡΑΨΙΜΟ ..ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΑΚΑΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΡΤ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΓΑΠ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΒΟΥΛΓΑΡΟΑΦΡΙΚΟΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ..ΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ? ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΣΚΟΤΩΜΟΥΣ ΕΤΣΙ ΨΥΧΡΑ ΚΑΙ ΣΤΕΓΝΑ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ.
ΜΟΝΟ Ο ΦΟΒΟΣ Η ΒΙΑ ΚΑΙ ΛΥΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.
Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ.
ΔΙΑΛΕΧΤΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ...

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους! Έπρεπε να φτάσει ο κόμπος στο χτένι, για να το αποφασίσουν;
Πολύ σωστή κίνηση. Μακάρι να αποτελεί και "απόφαση". 'Ασυλο σε όλους τώρα!
Και πριν βιαστείτε να "πυροβολήσετε", σας καλώ να θυμηθείτε τι έγινε το 2000. Ξέρετε, τότε που ο Κωστάκης άφηνε υπονοούμενα ότι οι εκλογές χάθηκαν λόγω των παρανόμως ελληνοποιηθέντων...
ΠΥΡΟΝΟΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τον 8:31, αλλά όχι στους λαθρομετανάστες...Ας ξεκινήσει όποιος έχει τα κότσια από κάτι ψευτοκουλτουρέ αριστερούς ανθέλληνες σαν τον Βούγια και γενικότερα ας συνεχίσει σε άλλα λαμόγια...Αυτός θα είναι επαναστάτης, όχι τα βουτυρόπαιδα που φάγανε τον Γκιόλια και τον κάθε Γκιόλια...

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΞΕΠΑΣΤΡΕΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ


2 σχόλια:

  1. αν δης καραβι στο βνο , μνι το εχει συρει.(λαικη
    παροιμια).
    Αφροδιτη αλ Πιπεχ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σας παρακαλω οχι τετοια σχολια, αν και δεν επρεπε να το εγκρινω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή