Οδηγίες για της εκλογές, πως ψηφίζουμε, διαβάστε με προσοχή τα link κ' την τακτική!

Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές,


Οδηγιες για ψηφοφορους κ' Εκλογες , Πόσο δίκιο έχω !!!!!!,
Kαινούργιο Σύνταγμα; ,Real-Democracy Το άρθρο μας.


Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές,

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Δημόσια παραδοχή του καπελώματος της συνέλευσης Συντάγματος από τον Συνασπισμό

Δημόσια παραδοχή του καπελώματος της συνέλευσης Συντάγματος από τον Συνασπισμό απο εδω

Δημόσια παραδοχή του καπελώματος της συνέλευσης Συντάγματος από τον Συνασπισμό

Στην εκπομπή "Πρωϊνό Μαγκαζίνο" της Μπούλκας Μιχαλοπούλου που μεταδόθηκε στο Κόκκινο 105.5 fm σήμερα, 17/6/2011 από τις 8 μέχρι τις 9 π.μ., ο δημοσιογράφος του Κόκκινου Παναγιώτης Αντωνογιαννάκης παραδέχτηκε δημόσια ότι τη σημερινή εκδήλωση για την άμεση δημοκρατία στο Σύνταγμα οργανώνει η Νεολαία Συνασπισμού!

Επισυνάπτεται απόσπασμα από την εκπομπή που αλιεύθηκε από το site του Κόκκινουhttp://stokokkino.gr/ekpompes/proino_magazino/2011-06-17.mp3 όπου και ακούγεται η εξής στιχομυθία:

1.17 Μ.Μιχαλοπούλου: "Σήμερα θα έχουμε στις επτάμιση ομιλία του Μανώλη Γλέζου;"

Π. Αντωνογιαννάκης: "Ακριβώς, θα έχουμε ομιλία του Μ. Γλέζου, κάτι που διοργανώνει η Νεολαία Συνασπισμού, θα υπάρχει ημερίδα για την άμεση δημοκρατία..." (1.25)
"...Να πούμε όμως ότι σήμερα θα υπάρχει συμμετοχή του Γ. Αναστασόπουλου, καθηγητή πολιτικής και κοινωνικής ιστορίας, ο Μ. Γλέζος θα μιλήσει για το κίνημα της άμεσης δημοκρατίας στην Απείρανθο της Νάξου, ..."

Επισυνάπτεται το ηχητικό απόσπασμα από την εκπομπή.

http://athens.indymedia.org/local/webcast/uploads/kapelo.mp3

Να δούμε τι θα πουν οι συριζαίοι και οι συνασπισμένοι, που κατηγορούσαν τον α/α χώρο για δήθεν καπέλωμα την Τετάρτη όταν πλήθος ανάμεικτου κόσμου συγκρουόταν με την αστυνομία, τώρα που αποκαλύπτεται και δημοσίως από το ίδιο τους το στόμα το καπέλο που έχουν βάλει όλες αυτές τις ημέρες στη συνέλευση του Συντάγματος με τις ΕΛΕ, και τις εκδηλώσεις με τις μούρες και τους διανοούμενους.

Αντιγραφή απο indymedia που

Αντιγραφή απο indymedia που είναι αντιγραφή αντίστοιχα από την ιστοσελίδα του εν λογω ραδιοφωνικού σταθμού:

"Νέα του σταθμού
Εκ παραδρομής σήμερα μεταδόθηκε απο το σταθμό μας οτι η εκδήλωση στην πλατεία Συντάγματος με ομιλητές τον Μανώλη Γλέζο και πανεπιστημιακούς καθηγητές, διοργανώνεται απο τη νεολαία Συνασπισμού. Ζητούμε συγνώμη για την μετάδοση της είδησης, καθώς την εκδήλωση διοργανώνει η Συνέλευση της Πλατείας Συντάγματος.
http://stokokkino.gr/"

Εκ παραδρομής ή μη ελάχιστη σημασία έχει. Ήρθαν και φοβήθηκαν και καταλαβαν ότι κάποια πράγματα ΔΕΝ καπελώνονται και είναι προς το συμφέρον όλων των προοδευτικών ανθρώπων να μη καπελώνονται. Δεν θα το καταντίσουμε το κινημα στις πλατείες όμως καταντισαν μερικοί το "Κοινωνικό Φορουμ".

Ποιος συνασπισμος και πράσινα

Ποιος συνασπισμος και πράσινα άλογα. Η Λ.Σ. της πλατείας την κανει την εκδηλωση. Αυτο που λεει ο δημοσιογράφος είναι χοντρή ηλιθιότητα.

Αυτο ναι ειναι καπέλωμα. Να παίρνεις εναν αέρα που έχει δημιουργηθει και να λες οτι είναι δίκος σου ενω δεν είναι. Δεν είναι καπέλωμα να έρχονται να μιλάνε οι συνασπισμένοι και οι καθε συνασπισμένοι στις συνελευσεις. Καπέλωμα ομως είναι αυτο που έκανε ο δημοσιογράφος ο βλαμμένος. Τωρα ξέρουμε πως ειναι το πραγματικό καπέλο που φωνάζαν τοσες μέρες.

Η εκδήλωση όπως και ότι γινεται στη πλατεία είναι απόφαση της ίδιας της Λ.Σ. στην οποια συμμετέχει ενα κάρο κόσμος (και απο τον συνασπισμό προφανώς αλλά και απο χιλιους αλλους διαφορετικούς χωρους ή και οι περισσότεροι από κανέναν) - δείτε τα πρακτικά.

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΔΗΛΩΣΗ.

ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΣΠΑΣΟΥΝ.

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ!! Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Ο-Σ

Και για να μην αρχίσετε μερικοι αριστεροι να μου τι λέτε και εγω στην αριστερά είμαι αλλά αυτη η δήλωση με έβγαλε στα αληθεια από τα ρούχα μου!!!

Και προσοχή αρχικέ. Δεν παραδέχεται ο συνασπισμός ότι ελέγχει τη συνέλευση το αντίθετο ακριβως. Προσπαθεί να οικιοποιηθεί μια προσπάθεια που κανει ενα σωρό διαφορετικός κόσμος. Ας μη τους βοηθήσουμε. Θελουμε να ειμαστε ολοι μαζι αλλά κατω από καμμια ομπρέλα.

και να προσθέσω: να δειτε που

και να προσθέσω: να δειτε που στο τέλος θα τους "καπελώσουμε" εμεις όλους.

Άμεση δημοκρατια στο ΣΥΝ ρεεεε. Τι παει να πει έχετε πρόεδρο; Ουυυ cheeky

Η πλατεία γεννά ιδέες! Θα γυρίσουν πισω οι νεολαίοι του συνασπισμου και θα μιλάνε για αυτοργάνωση της παραγωγής, αμεσηδημοκρατία, αυτοθέσμιση και θα μείνουν στα κρύα του λουτρού οι "στελεχάρες" τους!!

Εικόνα titina

για να καταλάβω....:τη

για να καταλάβω....:τη σημερινή εκδήλωση ποιος την οργάνωσε?εννοώ την οργάνωσαν όμαδες της πλατείας και Καπελώθηκε απο αλλους...ή ο Συνασπισμός εκμεταλλεύεται τη πλατεία και οργανωνει την εκδήλωση?

συγγνώμη που ρωτάω έστι αλλά δεν έχω ήχο και δε μπορω να ακουσω τα links

Με ψυχραιμία και καθαρό μυαλό

Με ψυχραιμία και καθαρό μυαλό να ξεκαθαριστεί το θέμα. Πρώτα πρέπει να καταδικαστεί η συγκεκριμένη προσπάθεια από το σύνολο της πλατείας, ακόμη και από όσους προέρχονται από αυτόν τον χώρο και στη συνέχεια να δούμε τι μέτρα μπορούμε να πάρουμε για να μην καπελωθεί η συνέλευση.

Όσο ασχολούμαστε μαζί τους

Όσο ασχολούμαστε μαζί τους υπάρχουν, οι ανύπαρκτοι. Και η υπόθεση με τα καπέλα έχει καταντήσει κουραστική πια. Δεν πάνε μια στο διάολο να δούν αν ερχόμαστε.

Μάλιστα... Δεν νομίζω ότι

Μάλιστα...

Δεν νομίζω ότι έχει νόημα να συζητάμε οτιδήποτε άλλο μέχρι να λυθεί το ζήτημα.

Να το πω προδοσία ή θα με πείτε υπερβολικό;

Eμείς ας φύγουμε μπροστά. Η

Eμείς ας φύγουμε μπροστά. Η νέα κυβέρνηση είναι φυγή προς τα πίσω.

http://swell-swell.blogspot.com/2011/06/blog-post_17.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου