Οδηγίες για της εκλογές, πως ψηφίζουμε, διαβάστε με προσοχή τα link κ' την τακτική!

Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές,


Οδηγιες για ψηφοφορους κ' Εκλογες , Πόσο δίκιο έχω !!!!!!,
Kαινούργιο Σύνταγμα; ,Real-Democracy Το άρθρο μας.


Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές,

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Η τροχονόμος δεν τους έπειθε...


EΛΛAΔA
Hμερομηνία δημοσίευσης: 30-06-11
Η τροχονόμος δεν τους έπειθε...

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Μεσημέρι, ώρα 12 χθες, διασταύρωση των οδών Τσιμισκή και Αγίας Σοφίας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μια νεαρή τροχονόμος ρυθμίζει την κυκλοφορία. Στο βάθος, από την πλευρά της ΧΑΝΘ προβάλλει η κεφαλή της μεγάλης πορείας απεργών και η αστυνομικός προσπαθεί να εκτρέψει τα οχήματα προς την παραλιακή Λ. Νίκης, ώστε να αποφευχθεί το μποτιλιάρισμα. Πολλοί οδηγοί αγνοούν τις προτροπές της και επιχειρούν να συνεχίσουν. Η αστυνομικός σφυρίζει και τους παρακαλεί, σχεδόν τους ικετεύει να ακολουθήσουν τη διαδρομή που τους υποδεικνύει, αλλά εκείνοι τίποτα.

«Ασε μας κυρά μου, πήγαινε να πλύνεις κανένα πιάτο...», της λέει ένας εξ αυτών και ένας άλλος έξαλλος ουρλιάζει γκαζώνοντας: «Αντε πιάστε κανέναν κλέφτη...».

Μπροστά στο «νταηλίκι», η τροχονόμος καταλαμβάνεται από υστερία. Φωνάζει, σφυρίζει, χειρονομεί σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να επιβάλει την τάξη. Στα πεζοδρόμια συγκεντρώνεται κόσμος, που βλέποντας τη θρασύτατη συμπεριφορά προς την αστυνομικό ξεσπάει εναντίον των ανυπάκουων οδηγών. Ενα ζευγάρι Γερμανών τουριστών φωτογραφίζει τις σκηνές με το κινητό τηλέφωνο και όταν τους εξηγούμε τι συμβαίνει, μένουν άναυδοι. Αδυνατούν να πιστέψουν ότι σε μια ευνομούμενη χώρα πολίτες εμποδίζουν τροχονόμο να κάνει τη δουλειά του.

Οι πολίτες παροτρύνουν την αστυνομικό να σημειώσει τους αριθμούς κυκλοφορίας, αλλά στην κατάσταση που βρίσκεται μόνο νούμερα δεν μπορεί να συγκρατήσει. Εν τω μεταξύ, μέσα στη σύγχυση, μερικοί τσαμπουκάδες με πρώτο τον οδηγό ενός τρικύκλου του δήμου, διασχίζουν το οδόστρωμα με το συγκεντρωμένο πλήθος να τους μουντζώνει. Πάνω στην απόγνωσή της, με ανοιχτά χέρια και σχεδόν κλαίγοντας η αστυνομικός προτάσσει το σώμα της για να εμποδίσει όσους επιμένουν να την αγνοούν. Οι διερχόμενοι αποδοκιμάζουν άγρια τους «τσαμπουκάδες» οδηγούς και μια γυναίκα φεύγει από το πεζοδρόμιο και στέκεται πλάι στην τροχονόμο σχηματίζοντας ανθρώπινο τείχος! Με τη βοήθεια των «Αγανακτισμένων» η τάξη αποκαθίσταται και οι πολίτες αποχωρούν, διερωτώμενοι για το πού οδεύουμε ως συντεταγμένη κοινωνία.

σημ: απο Λουρο Μαυρο απο εδω

Αυτη ειναι η ειδηση και το παραδειγμα απο την Θεσσαλονικη και τους αγανακτισμενους της

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου