Οδηγίες για της εκλογές, πως ψηφίζουμε, διαβάστε με προσοχή τα link κ' την τακτική!

Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές,


Οδηγιες για ψηφοφορους κ' Εκλογες , Πόσο δίκιο έχω !!!!!!,
Kαινούργιο Σύνταγμα; ,Real-Democracy Το άρθρο μας.


Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές,

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Προβληματισμός...

Τρίτη, 28 Ιουνίου 2011

Προβληματισμός...

Είμαι 30 χρονών και ΧΩΡΙΣ όνειρα... Γιατί;;;; Πού έκανα λάθος;;; Όσο καιρό κάθωμαι και τα σκέφτωμαι δεν βρίσκω πουθενά τον εαυτό μου...
και τους υπόλοιπους ανθρώπους της γενιάς μου να έχουν κάνει το παραμικρό μεμτό. Έχω όμως καταλάβει 2 - 3 πράγματα και έχω φτάσει σε ένα συμπέρασμα που θα ήθελα να τα μοιραστώ μαζί σας...
1) Το 1974 μια ολόκληρη γενιά ανθρώπων, με την στίρηξη όλης της κοινής γνώμης και με όλες τις ευχές του απλού κόσμου κατάφερε και κατέλυσε ένα καθεστώς διαδηλώνοντας ΕΙΡΗΝΙΚΑ. Από το 1975 μέχρι σήμερα οι ίδιοι άνθρωποι, η ίδια γενιά καταφέρανε αρκετά πράγματα, όπως : α) Να κυβερνήσουν τον τόπο, β) Όλες οι επερχόμενες γενιές να ΜΗΝ έχουν όνειρα για το μέλλον και γ) Να καταχρεώσουν την χώρα με υπέρογκα ποσά, απλά και μόνο για να κάνουν την ζωάρα τους.
2) Το 1981 που όλη η χώρα πίστεψε έναν άνθρωπο ("ηγέτη") και ο οποίος άνθρωπος κατάφερε και έκανε το 90 % των πολιτών Προέδρους και Γραμματείς. Με αποτέλεσμα, όπου και αν βρεθείς και φωνάξεις "Πρόεδρε" να γυρίσουν όλοι όσοι σε ακούν (δοκιμάστε το, πιάνει πάντα).
3) Το 1993 ένας άλλος πολιτικός είπε πως η χώρα θα καταστραφεί και τον βγάλανε τρελό και επικίνδυνο και η κυβέρνησή του έπεσε.
4) Το 1999 ο τότε πρωθυπουργός ανακοίνωσε την είσοδο της χώρας στο ευρώ. Οι Έλληνες όμως δεν είχαν καταλάβει την πραγματική αξία ενός ευρώ. Με αποτέλεσμα όλα τα είδη να ανέβουν κατα 1000% οι τιμές τους.
Σημείωση ότι σε όλα τα προηγούμενα ΠΑΝΤΑ υπήρχαν άνθρωποι από το Πολυτεχνείο.....
Και φτάνουμε στο συμπέρασμα : Τι σημαίνει ότι ανήκουμε στην Ευρωπαϊκή Ένωση; Η Ευρώπη μέχρι που έχει σύνορα; Δεν πρέπει η Ευρώπη να προστατεύει τα σύνορά της; Μήπως είναι οικονομική ΜΟΝΟ ένωση; Γιατί δεν βγαίνει ένας Βο(υ)λευτής και να πει τα εξής απλά :
1) Να πληρώσει επιτέλους η Γερμανία τα δεδικασμένα της προς εμάς, τα οποία είναι περίπου 500 δις ευρώ. Με αυτά ξεπληρώνουμε το χρέος μας και δημιουργούμε μια γερή βάση για να ξαναχτιστεί η Ελλάδα.
2) Η Ελλάδα να μειώσει τον στρατό της στα απολύτος απαραίτητα άτομα και να σταματίσει τα συνεχεί εξοπλιστικά προγράμματα. Είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ της Ευρωπαϊκής Ένωσης να προστατέψει την εδαφική ακεραιότητα των μελών της. (Εάν τα λεφτά που πηγαίνουν στον στρατό πηγαίνανε στην Παιδεία και στην Υγεία θα είχαμε τα καλύτερα Πανεπιστήμια και Νοσοκομεία στον κόσμο ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ).
3) Ακούγετε πως η Ελλάδα είναι περιοχή φιλέτο. Γιατί δεν την αξιοποιούμε; Για παράδειγμα έχουμε πετρέλαιο, ας το εξορύξουμε να μην εξαρτώμαστε από ΚΑΝΕΝΑΝ. Υπάρχει μεγάλος πλούτος σε διάφορα ενδιαφέροντα κοιτάσματα, όμως οι κυφήνες δεν κάνουν τίποτα.

Και τελειώνω με ένα μεγάλο ΓΙΑΤΙ;;;;;;

Αναγνώστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου