Οδηγίες για της εκλογές, πως ψηφίζουμε, διαβάστε με προσοχή τα link κ' την τακτική!

Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές,


Οδηγιες για ψηφοφορους κ' Εκλογες , Πόσο δίκιο έχω !!!!!!,
Kαινούργιο Σύνταγμα; ,Real-Democracy Το άρθρο μας.


Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές,

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

3 Λόγοι για να ζητάμε πάντα αποδείξεις

Τετάρτη, 07 Ιουλίου 2010

"3 Λόγοι για να ζητάμε πάντα αποδείξεις!"


"Σήμερα με όλα αυτά που βλέπουμε και ακούμε και όλη την κινδυνολογία για χρεοκοπία, που μας κάνουν να τρέμουμε από φόβο, θα πρέπει να είμαστε όσο μπορούμε ψύχραιμοι, να μην πανικοβαλλόμαστε να κάνουμε το καθήκον μας σαν πολίτες αν θέλουμε επιτέλους να αλλάξουμε αυτό κράτος που ζούμε και να πάμε μπροστά. Και ένα από αυτά είναι να παίρνουμε πάντα μα πάντα αποδείξεις. 3 είναι οι...
βασικοί λόγοι

1) Όλοι ξέρουμε ότι με το καινούργιο φορολογικό σύστημα οι αποδείξεις είναι πλέον απαραίτητες προκειμένου να τεκμηριώσουμε το αφορολόγητο και να έχουμε φοροαπαλλαγή. Αν δεν έχεις αποδείξεις πληρώνεις φόρο. Νομίζω δε χρειάζεται να επεκταθώ παραπάνω σε αυτό είναι γνωστό στους περισσότερους από εμάς.
2) Όταν δεν παίρνουμε την απόδειξη είναι σαν μας κλέβουνε. Και η κλοπή είναι διπλή. Ο εκάστοτε καταστηματάρχης παίρνει τον ΦΠΑ από σένα αλλά ΔΕΝ τον δίνει στο κράτος. Οπότε κλέβει το κράτος αλλά και εσένα ταυτόχρονα επειδή έτσι σου στερεί πόρους. Τα λεφτά αυτά θα πήγαιναν για να πληρωθούνε αναγκαίες δαπάνες. Χωρίς την απόδειξη όλο αυτό το ποσό πάει στην τσέπη του. Και λες εντάξει δεν έγινε τίποτα. Πόσα μπορεί να κλέψει? Τα ποσά δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητα. Σκεφτείτε 23% στα 10 ευρώ είναι 2,3 ευρώ! Σε ένα μπαράκι - δες πχ Γκάζι το σαββατοκύριακο που είναι τίγκα τον κόσμο όπου εκεί πέρα που δεν δίνει κανείς αποδείξεις - πόσα τέτοια 2 εύρα βάζει στην τσέπη του ο μάγκας?
3) Τέλος όταν ο εκάστοτε καταστηματάρχης δεν κόβει αποδείξεις αυτό σημαίνει ότι τα χρήματα που βγάζει τα βγάζει όλα ΜΑΥΡΑ!! Όταν εμείς όλοι θα πάμε να κάνουμε τις δηλώσεις μας του χρόνου, ο καθένας μας θα δηλώσει όσα έχει βγάλει (τουλάχιστον έτσι πρέπει). Και ιδιαίτερα όταν είσαι μισθωτός δεν μπορείς να κρύψεις τίποτα. Αυτός ο μάγκας όμως που δεν θα έχει κόψει καμία απόδειξη θα δηλώσει ότι τον συμφέρει. Θα δηλώσει εκεί ένα ποσό για να μην τον πιάνουν τα τεκμήρια και θα έχει το σπίτι με την πισίνα και θα κυκλοφορεί με το τζιπ. Και κάτσε εσύ δικέ μου και πίνε το ποτό σου χωρίς απόδειξη και πλήρωνε και την εφορία που θα σου έρθει να πληρώσεις.

Όλα αυτά βέβαια δεν είναι τίποτα μπροστά στα σκάνδαλα που έχουν γίνει χρόνια τώρα και μας οδήγησαν εκεί που φτάσαμε. Βλέπε ομόλογα που χάθηκαν εκατομμύρια, δες φαρμακευτικές δαπάνες που πέταγαν υλικά στον κάδο και οι γιατροί έλεγαν στην υγειά του λαλάκα του κράτους, δες προσλήψεις από το παράθυρο και σήμερα δεν ξέρουμε πόσους δημόσιους υπαλλήλους έχουμε, απλά ΕΛΕΟΣ.

Αλλά όλα αυτά ΕΓΙΝΑΝ. Το θέμα είναι από εδώ και πέρα τι κάνουμε ώστε να μην ξαναγίνουν και οι προηγούμενοι όσους πιάσουμε να πάνε στην φυλακή (για να είμαι και απόλυτα ειλικρινής δεν πιστεύω να πάει κανείς φυλακή αλλά αυτό είναι άλλο θέμα). Θα πρέπει από εδώ και πέρα ΟΛΟΙ μας να γίνουμε υπεύθυνοι. Τις πεποιθήσεις του δε γαμ. και του δεν έγινε και τίποτα πρέπει να τις αποβάλουμε όλοι μας ακόμα και εγώ. Και θα πρέπει όλοι μας να κάνουμε το χρέος μας, αυτό το μικρό έστω ναι για αρχή. Πάντα μα πάντα ζητάνε και παίρνετε από παντού αποδείξεις. Έτσι θα αποκτήσουμε κουλτούρα σα λαός και θα μας γίνει συνήθεια. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ! Και όταν δεν σας την φέρνουνε αμέσως έχετε κάθε δικαίωμα να πάρετε το ΣΔΟΕ και να τους καταγγείλετε. Οι ποινές είναι βαριές και αν δεν κάνω λάθος απαντάνε στο τηλ ακόμα και βράδυ. (21:00 που είχα πάρει εγώ το σήκωσαν κανονικά). Το τηλ είναι το 1517 για τις καταγγελίες σας."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου