Οδηγίες για της εκλογές, πως ψηφίζουμε, διαβάστε με προσοχή τα link κ' την τακτική!

Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές,


Οδηγιες για ψηφοφορους κ' Εκλογες , Πόσο δίκιο έχω !!!!!!,
Kαινούργιο Σύνταγμα; ,Real-Democracy Το άρθρο μας.


Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές,

Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Καλο Ταξιδι Σωκρατη !!!!!!

Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2010

Πραγματικα Το καλυτερο ρεπορταζ της ζωης του


"Γεια οσους δεν το καταλαβαν ακομα το καλυτερο ρεπορταζ του Γκιολια δυστηχως γραφτηκε με την δολοφονια του. Και γινομαι πιο συγκεκριμενος. Αν το καταλαβατε απεδειξε (δυστηχως με την δολοφονια του) οτι υπαρχει αποδεδειγμενα πλεον σχεση πολιτικο οικονομικου συστηματος με την τρομοκρατια.
Εσεις των τρομοκρατικων οργανωσεων οι πολεμιοι του πολιτικου συστηματος ( για γελια πλεον) απο ολους τους διεφθαρμενους μεγαλοδημοσιογρφαους τον Γκιολια βρηκατε να δολοφονησετε ; Τον πιο αντισυμβατικο δημοσιογραφο που την εννοια δημοσιογραφια την υπηρετουσε πιστα ; Δεν ηταν απλως διαχειρηστης της ειδησης αλλα ερευνητης της ειδησης . Αυτον βρηκατε να δολοφονησετε ?

Και τελικα ρε σεις τρομοκρατες που την δηθεν ιδεολογια σας την εχετε απλα για τον ανεγκεφαλο κοσμακη μονοι σας φανερωθηκατε μονοι σας φωναξατε το ονομα σας. Ειστε εσεις το ιδιο το σαθρο συστημα που βριζουμε ολοι μας ειστε εσεις οι υπηρετες του χρηματος . Δυστηχως φανερωθηκατε.

Σας ξερουμε πλεον τρομοκρατες . Ειστε εσεις που οταν καποιος σαν τροκτικο τρυπαει και χωνετε στα χωραφια του πολιτικο οικονομικου συστηματος με σκοπο να δειξει την σαπιλα του στον κοσμο τοτε δινουν εντολη σε σας να τον φατε. Ειστε το γραναζι τους και ο Γκιολιας το απεδειξε . Δεν υπηρετειτε την ενοπλη παλη κατα του σαθρου συστηματος αλλα ειστε το γραναζι του. Αυτη ειναι η ιδεολογια σας ; Πολιτες και αναγνωστες αυτου του blog καταλαβετε το. Εχει γινει πολες φορες στο παρελθον αλλα αυτο το σημερινο με την δολοφονια του Γκιολια ειναι το κερασακι στην τουρτα σας που ειναι στα μουτρα σας. Δειξατε πλεον ποιο ειστε κυριοι. Ειναι το λαθος σας. Ειναι ενα μεγαλο λαθος που κανατε και θα ερθει μπουμερανγκ στα μουτρα σας. Τρομοκρατες ! Να θυμαστε τη σημερινη μερα 19 Ιουλιου οτι φωναξατε το ονομα σας.

Ενας αναγνωστης σας."

Share on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου