Οδηγίες για της εκλογές, πως ψηφίζουμε, διαβάστε με προσοχή τα link κ' την τακτική!

Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές,


Οδηγιες για ψηφοφορους κ' Εκλογες , Πόσο δίκιο έχω !!!!!!,
Kαινούργιο Σύνταγμα; ,Real-Democracy Το άρθρο μας.


Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές,

Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Καταγγέλλουν ότι η σύμβουλος του Βούγια παίρνει 4.000 ευρώ τον μήνα




Πρόκειται για την σύμβουλο του κύριου βουγια στο μεταναστευτικό, ιταλό σύρια Αφροδίτη αλ σαλεχ, την σύμβουλο με 4000 ευρώ τον μήνα! Mια σύμβουλο, ηθοποιό που είναι γνωστή για τις ανθελληνικές της τάσεις και για την πλήρη άγνοια πάνω στο εγkλημα, στον επιχειρησιακό σχεδιασμό, και στην παντελή έλλειψη της σε γνώσεις εγκλήματος!


Πως είναι δυνατόν μια κύρια από ηθοποιός να γίνει σύμβουλος της ΕΛ.ΑΣ χωρίς να γνωρίζει τα θέματα της αστυνομίας? από την στιγμή που η ίδια είναι αντιεξουσιαστρια, και μέσω του φεισμπουκ που εχει να προβάλει σελίδες αναρχικών με περίεργες προτροπές να μιλάει για μετανάστες αδέρφια μας, Οταν το κέντρο της Αθηνάς εμπορικά εχει πεθάνει από τις ορδές των μαύρων που κλείνουν τις εισόδους από τα μαγαζιά μας?


πως είναι δυνατόν αυτή η γυναίκα που το μόνο που εχει κάνει είναι να παίξει σε κανα 4-5 θεατρικά έργα, και να κάνει καμία δεκαριά γυμνές φωτογραφίσεις να την έχουν υπεύθυνη, σε αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ με μεγάλη εμπειρία, πάνω στο έγκλημα?


πως είναι δυνατόν αυτή η γυναίκα να προασπίζεται τα συμφέροντα των ελλήνων, οταν η ίδια στο λύκειο δεν ήθελε να γίνεται κάθε πρωί έπαρση της σημαίας και να κάνουμε προσευχή?


ποιος διόρισε αυτήν την αλ σαλεχ με έναν τόσο παχυλό μισθό?
αντί το υπουργείο και η αλ σαλεχ να κοιτάξει τους εκατοντάδες αστυνομικούς που αφόπλισαν παράνομες αντιεπιστημονικές και αντισυνταγματικές επιτροπές ψυχολόγων, που έχουν δημιουργήσει μια στρατιά ηθικά και οικονομικά εξαθλιωμένων αστυνομικών, αστυνομικών που έχουν κινηθεί νομικά και θα κερδίσουν εκατομμύρια ευρω σε δικές που πρόκειται να γίνουν, εν μέσω οικονομικής κρίσης, η κύρια αλ σαλεχ φτιάχνει με τον νου της φόρουμ μεταναστών και εκδηλώσεις πλιατσικολόγων!!!


χθες στην εκδήλωση που έγινε στην Αθηνά στην πλατειά Κουμουνδούρου, είχαμε 6 ληστείες από μετανάστες σε γυναίκες που τους αφήρεσαν τα χρυσαφικά τους και τα πορτοφόλια τους!


Κ ο υπεράνω χρυσοχοιδης η δεν τον ενημερώνουν σωστά, η απλά κάνει την πάπια στην ηθοποιό!


Βαλτέ Ενα τέρμα σε αυτήν την φαρσοκωμωδία με την αλ σαλεχ γιατί πολλά ελληνοπούλα έχουν τελειώσει πανεπιστήμια πάνω σε αυτο το θέμα, και ο βουγιας διόρισε μια ηθοποιό επειδή κάποτε έτυχε να είναι πολύ πολύ φίλη του!
ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΣΗΚΩΣΕΙ, Η ΑΝΟΧΗ ΜΑΣ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ!"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


και το http://afroditealsalech.blogspot.com/ οπου αναρτα τις "της αποψεις κ' θεσεις της"

2 σχόλια:

  1. Ένα σχόλιο από μένα: θα ήθελα να παρατηρήσετε με προσοχή την ροή της σκέψης από τον συντάκτη του κειμένου. Οι προθέσεις του αν μη τη άλλο, είναι ύποπτες και θέλει, ενδεχόμενα, ή και πιθανόν μεσα από τη «σύγκρουση» να βγάλει κάτι καλό για την ενδιαφερόμενη, τουλάχιστον τέτοιο, κατάλαβα! Εκτός, αν το κείμενο αυτό εχει, εσκεμμένα, χάσει την ροή σκέψης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προμηθευτειτε οπλα και μαθετε σημαδι
    γιατι θα τα χρειαστουμε ολοι για να υπερασπισουμε τις ζωες μας,τις οικογενειες μας,
    τα σπιτια μας και πανω απ"ολα την ελευθερια μας.
    Ο Παπανδρεου με δεκανικι τους δηθεν πατριωτες
    του Λαος μας εχει πουλησει ολους στους τουρκους,σκοπιανους,ΔΝΤ κλπ.Τα επομενα 5 χρονια
    θα ειναι ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή