Οδηγίες για της εκλογές, πως ψηφίζουμε, διαβάστε με προσοχή τα link κ' την τακτική!

Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές,


Οδηγιες για ψηφοφορους κ' Εκλογες , Πόσο δίκιο έχω !!!!!!,
Kαινούργιο Σύνταγμα; ,Real-Democracy Το άρθρο μας.


Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές,

Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΠΤΥΧΙΟ" Η ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΠ

20.6.10

New York Times: Έτσι μπήκε ο Γιώργος Παπανδρέου στην πολιτική (ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΠΗΔΑΕΙ ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ! "ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΠΤΥΧΙΟ" Η ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΠ)

Ζοοmnews

Ένα απόσπασμα από το χθεσινό αφιέρωμα των New York Times στον Γιώργο Παπανδρέου που πέρασε σχεδόν απαρατήρητο αφορά στην είσοδό του στην πολιτική. Ιδού, λοιπόν, πως αποκαλύπτει η αμερικανική εφημερίδα ότι ο σημερινός πρωθυπουργός πείστηκε πριν από τριάντα περίπου χρόνια να πολιτευτεί για πρώτη φορά: “Ακόμα και όταν ο πατέρας του έγινε πρωθυπουργός το 1981, αρχικά δεν έδειξε (σ.σ. ο Γιώργος Παπανδρέου) μεγάλο ενδιαφέρον για να είναι υποψήφιος βουλευτής. Αλλά ένας από τους αδερφούς του του παρέθεσε ένα πειστικό επιχείρημα. Του είπε: ‘Κοίτα, είναι μόνο για τέσσερα χρόνια. Είναι σαν να παίρνεις άλλο ένα πτυχίο. Και μπορείς να το αφήσεις, αν δεν σου αρέσει”. Και κάπως έτσι, άλλος ένας Παπανδρέου μπήκε στην πολιτική σκηνή της χώρας.

απο Γιάννης Παπαϊωάννου

==========================================================

ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ:

Τώρα εξηγείται γιατί τονίζει ο ΓΑΠ ότι δεν τον νοιάζει η επανεκλογή του , πέραν βεβαίως και ότι ο πρωθυπουργός ενδιαφέρεται για την υστεροφημία του προς τους υπερατλαντικούς πατριώτες του καθώς και τους ευρωπαίους που του κάνουν και πάρτι γενεθλίων παρά για τον Ελληνικό λαό που τον κατακρημνίζει και διαλύει τον κοινωνικό ιστό της χώρας.

1 σχόλια:

ΑΔΗΣ είπε...

Διαφωνώ καθέτως και οριζοντίως!
Ο άνθρωπος με την αξία του έγινε
ότι έγινε και κακώς τον σχολιάζετε. Ορίστε η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ιστορία του
Jefrey standalone



Read more: http://tolimeri.blogspot.com/2010/06/new-york-times.html#ixzz0rP6CZJbR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου