Οδηγίες για της εκλογές, πως ψηφίζουμε, διαβάστε με προσοχή τα link κ' την τακτική!

Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές,


Οδηγιες για ψηφοφορους κ' Εκλογες , Πόσο δίκιο έχω !!!!!!,
Kαινούργιο Σύνταγμα; ,Real-Democracy Το άρθρο μας.


Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές,

Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Τα αφεντικά αποφασίζουν την πορεία του κόσμου

Λέσχη Μπίλντερμπεργκ:Τα αφεντικά αποφασίζουν την πορεία του κόσμου

Τρίτη, 08 Ιουνίου 2010



*Σήμερα ολοκληρώνουν την ετήσια μάζωξή τους στην Ισπανία
Του Ανδρέα Παπαγεωργόπουλουhttp://ellinas-xoris-ellada.blogspot.com

Πόσα και τι δεν έχουν γραφεί και ειπωθεί!΄Οτι ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις, μαγειρεύουν την εκλογή και καθαίρεση αρχηγών κρατών, προκαλούν πολέμους για να δουλεύουν οι βιομηχανίες οπλικών συστημάτων, ξεπλένουν χρήμα από πωλήσεις ναρκωτικών, σφετερίζονται τον πλούτο των υπανάπτυκτων χωρών και άλλα παρόμοια. Ακόμα, λένε πως κινούν τα νήματα της οικονομίας, παίζουν σ΄ όλα τα ταμπλό των χρηματιστηριακών αγορών, έχουν άμεσες προσβάσεις στο Δ.Ν.Τ., στην Παγκόσμια Τράπεζα, μέχρι το ΝΑΤΟ, τον Ο.Η.Ε. κι άλλους διεθνείς οργανισμούς. Χτες, ο συντονιστής της Ισπανικής Ενωμένης Αριστεράς, Cayo Lara, τους χαρακτήρισε “Τρομοκράτες της παγκόσμιας οικονομίας”.

Είναι “Τα αφεντικά του κόσμου” ή αν θέλετε “Η σκιώδης παγκόσμια κυβέρνηση”. 'Ολοι τους συνδεδεμένοι με την περίφημη “Λέσχη Μπίλντερμπεργκ”, που το τελευταίο τριήμερο έχει την ετήσια σύναξή της λίγο έξω από την Βαρκελόνη και τη Κυριακή ολοκληρώνονται οι συσκέψεις των 124 καλεσμένων της. Μόνο από τις Η.Π.Α., τον Καναδά και τις χώρες της Ευρώπης, μια λίστα ονομάτων που σπάνια βγαίνει στο φως της δημοσιότητας, αφού όλα γίνονται μακρυά από τα μάτια του κόσμου, οι παρευρισκόμενοι ορκίζονται να μη βγάλουν τίποτα προς τα έξω, τα δε μέτρα ασφαλείας είναι πρωτόγνωρα (θυμάστε πέρυσι στα τέλη Μαΐου στην Ελλάδα;).

Εβραϊκής έμπνευσης η δημιουργία της “Λέσχης Μπίλντερμπεργκ”, πήρε το όνομά της από το ομώνυμο πολυτελές ξενοδοχείο της ολλανδικής πόλης Οοsterbeek, όπου και έγινε το 1954 η πρώτη συνάντηση των τότε μελών της. Εποχή του Ψυχρού Πολέμου, έπρεπε να δοθούν οι κατάλληλες πολιτικές και οικονομικές οδηγίες από την Ευρώπη και τις Η.Π.Α. για να αντιμετωπιστεί η τότε Σοβιετική ΄Ενωση. Πρώτοι και καλύτεροι από το εβραϊκό λόμπι οι Χένρι Κίσινγκερ και ο τραπεζίτης Ντέιβιτ Ροκφέλερ. Αυτοί που δυσφημούν το Club ισχυρίζονται ότι έχει την δύναμη να ορίζει μέχρι και τους υπουργούς του Ομπάμα, ακόμα ότι πίεσε τον Φράνκο να βάλει στον ισπανικό θρόνο τον Χουάν Κάρλος.

Στη φετινή μάζωξη το βέβαιο είναι ότι την Παρασκευή μίλησε ο αμφιτρύων πρωθυπουργός της Ισπανίας, ο Ζαπατέρο, που προσπάθησε να πείσει ότι η χώρα του θα ξεπεράσει την οικονομική κρίση (υποτίθεται χωρίς να το πιστέψει κανένας από τους παρευρισκόμενους, που άκουσαν πολλές φορές το όνομα της Ελλάδας). Εκτός, ίσως, από την βασίλισσα Σοφία, η οποία είναι τακτικό μέλος, μόνο ακούει, δεν μιλά, αλλά σίγουρα μεταφέρει το κλίμα στον βασιλιά σύζυγό της. Δεν είναι απλή σύμπτωση πως πολλά γεγονότα συμβαίνουν αφού πρώτα συζητηθούν και “εγκριθούν” από τα μέλη της Λέσχης. Μερικές φορές διαρρέουν μυστικά, αφού μετέχουν και κορυφαία στελέχη εφημερίδων, όπως αυτή τη φορά ο διευθύνων σύμβουλος του εκδοτικού οργανισμού PRISA (εκδίδει και την “El País”) και μη εκτελεστικό μέλος του Δ. Σ. του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη, ο Χουάν Λούις Σεμπριάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου