Οδηγίες για της εκλογές, πως ψηφίζουμε, διαβάστε με προσοχή τα link κ' την τακτική!

Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές,


Οδηγιες για ψηφοφορους κ' Εκλογες , Πόσο δίκιο έχω !!!!!!,
Kαινούργιο Σύνταγμα; ,Real-Democracy Το άρθρο μας.


Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές,

Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

MAKEDONIJA - 2013 - UNITED = VARDARSKA + PIRINSKA + EGEJSKA !!!

14/06/2010

MAKEDONIJA - 2013 - UNITED = VARDARSKA + PIRINSKA + EGEJSKA !!!


H μυστική διπλωματία Παπανδρέου οδηγεί σε "Μακεδονία του Βαρδάρη"

Γράφει ο strategy

Κοντά σε συμφωνία για το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ βρίσκονται, σύμφωνα με πληροφορίες, Αθήνα και Σκόπια. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές καταλήγουν στο "Δημοκρατία της Μακεδονίας του Βαρδάρη", υπό την πιεστική παρέμβαση των ΗΠΑ και της Ε.Ε. Οι εντατικές διαπραγματεύσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη το τελευταίο διάστημα, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, οφείλονται κατά κύριο λόγο στις αφόρητες πιέσεις που ασκεί ο δεύτερος στην ιεραρχία του State Department, James Steinberg, ο οποίος τον τελευταίο χρόνο επισκέφθηκε επανειλημμένα τις δύο χώρες. Ο εβραϊκής καταγωγής αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών δήλωσε πρόσφατα ότι "επίκειται η λήψη δύσκολων αποφάσεων" από την ηγεσία των Σκοπίων, υπογραμμίζοντας τη σημασία που έχει για τη ΠΓΔΜ στη σημερινή περίοδο αβεβαιότητας η ένταξη στις ευρωατλαντικές δομές.
Γράφει ο strategy

Δελτιο 11.

Ολοκληρωτική άνευ όρων παράδοση των προδοτών των Αθηνών και στο Μακεδονικό, μετα την Θράκη και το Αιγαίο.
Υιοθετούν και αποδέχονται τον γεωγραφικό προδιορισμό του ΤΙΤΟ, και διαμοιρασμό της δηθεν ,«Ενιαίας Μακεδονίας», σε Μακεδονία του Βαρδάρη (Σκόπια), σε Μακεδονία του Πιρίν, και την, (καταχόμενη από την Ελλάδα), Μακεδονία του Αιγαίου.
Πρόκειται για μια ακόμη εσχάτη προδοσία των Νέο-Πατριωτών της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ,ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ?ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗΣ?

http://www.adesmeytos.gr/news.php?aid=15513

Ετσι ανοίξαμε στην Τουρκία την κερκόπορτα του Αιγαίου! ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ!

http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/06/blog-post_9014.html


Στις 15 Μαΐου, την ώρα που ο Γιώργος Παπανδρέου έλεγε ότι δεν υπήρχε λόγος για αναχαίτιση στο Αιγαίο αν τα τουρκικά μαχητικά κατέθεταν σχέδια πτήσεως, δικαιολογημένα ο Ταγίπ Ερντογάν μειδιούσε κάτω από τα μουστάκια του κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν οι δύο άνδρες. Ο Τούρκος πρωθυπουργός και ο Ελληνας ομόλογός του γνώριζαν τη νέα πραγματικότητα. Τα όσα ειπώθηκαν από τον Γιώργο Παπανδρέου ίσως να ελέχθησαν για εσωτερική κατανάλωση ή σε μια προσπάθεια να αναστρέψει τα νέα δεδομένα έστω και στο πλαίσιο των εντυπώσεων. Τα πράγματα είχαν αλλάξει. Εις βάρος βέβαια της Αθήνας που πρόσφατα είχε απεμπολήσει κυριαρχικά δικαιώματά της στο Αιγαίο.

Γιατί; Αγνωστο… «Γκάφα» εσκεμμένη, ολιγωρία, χειρισμός που έγινε από μειωμένης ικανότητας ανθρώπους; Οι υποθέσεις πολλές …

Το μόνο σίγουρο είναι πως το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών άνοιξε στους Τούρκους στρατηγούς την κερκόπορτα του Αιγαίου. Αμαχητί παραχωρήθηκαν κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας μας.

Οσο απίστευτο κι αν ακούγεται, το Δεκέμβριο του 2009 ήραμε την «αντίρρησή» μας στο Διεθνή Οργανισμό Πολιτικής Αεροπορίας (ICAO) να πετούν τα τουρκικά μαχητικά στο FIR Αθηνών χωρίς να υποβάλλουν σχέδια πτήσης.

Ανώνυμος είπε...

Αξίξει να ξαναθυμηθούμε τη θέση της πολιτικής παράταξης ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ για το Σκοπιανό που είναι οριστική λύση.
http://www.koinwnia.com/
To Σκοπιανό είναι ένα θέμα που μας καίει αλλά λόγω οικονομικών συμφερόντων των σημερινών πολιτικών δεν έχει λυθεί (και ούτε πρόκειται να λυθεί όσο τα προσωπικά συμφέροντα είναι πιο πάνω από τα εθνικά).Η ξεκάθαρη θέση της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, που δεν στηρίζεται και δε δίνει λόγο σε οικονομικούς χορηγούς,μπορεί να λύσει το Σκοπιανό οριστικά. Tις αξιόλογες θέσεις της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ πρέπει να τις τονίσουμε γιατί μας αξίζει σαν Ελλάδα ένα μέλλον με αρχές και ιδανικά(όπως είναι άλλωστε και η ιστορία μας με λαμπερό παράδειγμα τα χρόνια του Ιωάννη Καποδιστρία που παρά τις οικονομικές δυσκολίες η πατρίδα μας δεν έχασε την ταυτότητά της και την Εθνικής της αξιοπρέπεια).
Φτάνει πια το ξεπούλημα και η προδοσία.Γενικότερα η ΚΟΙΝΩΝΙΑ είναι μία πολιτική παράταξη με ακέραιες και ξεκάθαρες θέσεις αλλά και με ήθος.
Έφη Χ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΜΕ....ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΛΕΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΗΔΙΑΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΤΟ ΑΚΟΥΝ...


ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΣΑΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΥ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ.

ΠΟΤΕ....ΩΣ ΒΑΡΔΑΡΗΣ ΝΑΙ ,,,,ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΠΟ-ΤΕ...


ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ...ΑΛΛΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΥΣ....ΚΑΘΑΡΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΥΣ...



ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΟΣΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΦΓΑΓΙΣΤΑΝ Η Η ΠΕΡΣΙΑ Η Η ΑΙΓΥΠΤΟΣ.


ΔΑΡΝΑΝΟΙ, ΔΑΡΔΑΝΙΑ , ΒΑΡΔΑΡΗΣ, SOROSLAND Η ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ...ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ....

Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.

ΞΕΓΡΑΜΜΈΝΟ ΤΟΝ ΕΧΕΙ Ο ΛΑΟΣ , ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ...ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ , ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ, Ο ΛΑΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΩΡΕΙ....

ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΑΤΤΕΙ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΦΗΣΕ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥ...


..ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ ΤΟΝ ΔΙΝΕΙ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου