Οδηγίες για της εκλογές, πως ψηφίζουμε, διαβάστε με προσοχή τα link κ' την τακτική!

Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές,


Οδηγιες για ψηφοφορους κ' Εκλογες , Πόσο δίκιο έχω !!!!!!,
Kαινούργιο Σύνταγμα; ,Real-Democracy Το άρθρο μας.


Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές,

Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

ζημιογόνα media;

Πώς γίνεται πλούσια στελέχη-ζημιογόνα media;


(Κλέβουν τις ίδιες τις επιχειρήσεις τους. Στο τέλος θα την πληρώσουν οι εργαζόμενοι)

Είναι οξύμωρο, παράλογο, περίεργο και λίγο αλήτικο. Στην Ελλάδα συμβαίνει το εξής: οι περισσότερες εφημερίδες και όμιλοι περιοδικών είναι χρεοκοπημένοι και ζημιογόνοι. Καθημερινά απειλούν τους εργαζόμενούς τους με απολύσεις και μείωση μισθών. Ταυτόχρονα εξαπολύουν επιθέσεις και χτυπάνε αλύπητα τους κυβερνώντες που δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους. Οι ίδιοι ζούνε σαν εφοπλιστές και σαν εργοστασιάρχες. Έχουν φρουρούς, οδηγούς, ζουν σε επαύλεις και είναι σίγουρο πως έχουν καταθέσεις εκατομμύριων ευρώ στο εξωτερικό.
Πώς γίνεται; Είναι απλό. Τα συγκεκριμένα στελέχη-ιδιοκτήτες Μέσων εδώ και χρόνια κλέβουν τις ίδιες τις επιχειρήσεις τους με τον εξής απλό τρόπο. Τις έχουν υπερχρεωμένες μέσω δανείων, υπερτιμολογούν εκτυπώσεις και μισθούς ( π.χ. η εκτύπωση κοστίζει 100.000 ευρώ, την χρεώνουν 200.000 ευρώ. Τα 30.000 ευρώ τα δίνουν σε μίζες, τα 70.000 ευρώ τα βάζουν στην άκρη ως μαύρα). Έτσι, με αυτόν τον τρόπο παίρνουν τα δάνεια από τις τράπεζες τα οποία τα ξαναχώνουν στην επιχείρηση της μαύρης τρύπας μόνο και μόνο για να οικονομάνε οι ίδιοι. Στην πραγματικότητα δεν κάνουν καμιά προσπάθεια να σώσουν την επιχείρηση και απλά κερδίζουν χρόνο μέχρι οι τράπεζες να σταματήσουν να τους χρηματοδοτούν.
Τώρα, οι τράπεζες γιατί τους χρηματοδοτούν; Διότι πολύ απλά με αυτόν τον τρόπο τους κρατάνε το στόμα βουλωμένο. Έτσι δημοσιογράφοι και media παραπλανούν τον κόσμο σε αυτά που θέλουν να λένε οι τράπεζες και το πολιτικό σύστημα.
Στο τέλος ποιος θα βγει χαμένος; Οι εργαζόμενοι σε αυτά τα media. Θα βάλουν την κάρτα τους για να πληρωθούν και δεν θα υπάρχουν τα χρήματα. Ο ιδιοκτήτης θα είναι άφαντος και χιλιάδες άνθρωποι, δημοσιογράφοι, τεχνικοί, απλοί υπάλληλοι θα μείνουν στο δρόμο!
Κρατήστε αυτό το ρεπορτάζ και θα δείτε ότι σε λίγους μήνες θα έχουμε επιβεβαιωθεί 100%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου