Οδηγίες για της εκλογές, πως ψηφίζουμε, διαβάστε με προσοχή τα link κ' την τακτική!

Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές,


Οδηγιες για ψηφοφορους κ' Εκλογες , Πόσο δίκιο έχω !!!!!!,
Kαινούργιο Σύνταγμα; ,Real-Democracy Το άρθρο μας.


Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές,

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Μας κοροϊδεύουν...;

Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2010

Μας κοροϊδεύουν...;

Σχετικά με την ανάρτηση: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/10/blog-post_4978.html

Για μια στιγμή, ρε παιδιά, γιατί θα τρελαθώ…
Ο φίλος που έγραψε αυτό το κείμενο, πρέπει να είναι είτε λαθρομετανάστης, είτε κάποιος που εκμεταλλεύεται λαθρομετανάστες.
Δεν υπάρχει περίπτωση να πιστέψω ότι Έλληνας άνεργος, Έλληνας χαροκαμένος από ένοπλη ληστεία, Ελληνίδα θύμα βιασμού (πολλές φορές ηλικιωμένη), Έλληνας που έχασε τη δουλειά του για να την πάρει ένας λαθρομετανάστης για 50 ευρώ λιγότερα, Έλληνας που τους έχει όλη μέρα στη γειτονιά του να μπεκροπίνουν και να σπάνε μπουκάλια στα πεζοδρόμια από τα οποία πρέπει να περάσει το παιδί του, Έλληνας νομοταγής, Έλληνας νοήμων (μ! πορώ να δώσω χιλιάδες ακόμα παραδείγματα), να διαβάσει αυτό το κείμενο και να μην τραβήξει τα μαλλιά του (για να μην πω τίποτα άλλο…) ή στην καλύτερη των περιπτώσεων να βάλει τα γέλια…!
Και ποιος σου είπε εσένα ότι μας ενδιαφέρει, αν ο «πρόεδρος» στον οποίον αναφέρεσαι (έχω καταλάβει ποιόν εννοείς και ας μην αναφέρεις το όνομά του) δεν πάρει τον καφέ του γιατί ξεκουμπίστηκε η Ταμάρα;

Ποιος σου είπε ότι μας ενδιαφέρει, αν θα χρειαστεί να πάρει τα ποδάρια του για να αγοράσει την εφημερίδα του;

Ποιος σου είπε ότι μας ενδιαφέρει τι θα κάνουν οι τράπεζες με τα χρέη των λαθρομεταναστών;

Ποιος σου είπε ότι η Ελλάδα που αιμορραγεί, δεν χρειάζεται τα 500.000.000 ευρώ (είμαι σίγουρος ότι το ποσό είναι υπερδιπλάσιο) που φεύγουν από την τσέπη της για να χτίσουν την Αλβανία;

Ατυχές, για να μην πω χυδαίο, το σχόλιό σου για τους ηλικιωμένους που πάσχουν από Αλτσχάιμερ. Όταν θα έχουν ξεκουμπιστεί όλοι αυτοί οι άχρηστοι που περιθάλπονται εντελώς δωρεάν στα δημόσια νοσοκομεία, το Ε.Σ.Υ. θα έχει τη δυνατότητα να περιθάλψει ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, όλους τους Έλληνες ηλικιωμένους που πάσχουν από Αλτσχάιμερ σε πιο ανθρώπινες συνθήκες από αυτές που τους «προσφέρουν» οι κάθε λογής «Ταμάρες».

Η Ελλάδα, μπορεί να γερνά, αλλά θεωρείς λύση να γεμίσει από νεαρούς λαθρομετανάστες;;;

Λυπάμαι πολύ που κάποια ψώνια δεν θα μπορέσουν να αγοράσουν «μαϊμού» Prada.
Λυπάσαι που τα μαγαζιά Ελλήνων, μπροστά στα οποία γίνεται λαθρεμπόριο ΔΕΝ θα κλείσουν;
Λυπάμαι που τα λαμόγια που νοικιάζουν σε 20 λαθρομετανάστες ένα δυάρι και πληρώνονται με το κεφάλι, θα χάσουν το παχυλό τους εισόδημα.
Λυπάμαι που οι μικροί μαθητές θα χάσουν, όχι τους φίλους, όπως λες, αλλά τις άγκυρες που τους τραβούσαν προς τα πίσω, στον αγώνα τους για μάθηση, όταν ο δάσκαλος έπρεπε να επαναλάβει το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά για να το καταλάβουν τα παιδάκια των λαθρομεταναστών.
Λυπάμαι που οι κλειδαράδες δεν θα τοποθετήσουν άλλες πόρτες ασφαλείας στα σπίτια μας και οι σιδεράδες άλλα κάγκελα στα παράθυρά μας.
Λυπάμαι αυτούς που θα χάσουν τις συντρόφους τους, τις οποίες διάλεξαν, ίσως διότι οι Ελληνίδες δεν είναι αρκετά π…τάνες στο κρεβάτι για τα γούστα τους.

Από αυτό το σημείο και μετά απαξιώ να σε σχολιάσω.
Θεωρώ ότι τα γραφόμενά σου είναι προδοτικά και πιστεύω ότι είσαι επικίνδυνος.
Ελπίζω μόνο να μην είσαι Έλληνας, γιατί αν υπάρχουν ακόμα Έλληνες που σκέφτονται έτσι…
Ζήτω που καήκαμε…!

Αναγνώστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου