Οδηγίες για της εκλογές, πως ψηφίζουμε, διαβάστε με προσοχή τα link κ' την τακτική!

Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές,


Οδηγιες για ψηφοφορους κ' Εκλογες , Πόσο δίκιο έχω !!!!!!,
Kαινούργιο Σύνταγμα; ,Real-Democracy Το άρθρο μας.


Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές,

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Η αιτία και το ψέμμα...

Η αιτία και το ψέμμα...

Από το http://harrytsopanos.blogspot.com/

Ολοι ειχαμε αναρωτηθει τους πρωτους εξι μηνες της διαχειρησης της χωρας απο τον Γιοργο, μα τι κανει; μιλαγε για οπλα στο τραπεζι, για κοκκινες γραμμες, πηγαινοερχοταν στην Ευρωπη λεγοντας οτι εχουμε χρεοκοπησει,τα σπρεντ απο 120 εφτασαν κοντα στα 1000 και ξαφνικα μετα απο τετοια απραξια ο μεγαλος αυτος ηγετης πηρε την αποφαση. Και μας την ανακοινωσε απο ενα νησι της Δωδεκανησου φορωντας μια πενθιμη μωβ γραβατα.
Θα σας παω στην Ιθακη ειπε, ξεχνωντας ακομη και την Ελληνικη μυθολογια, ο Οδυσσεας εφτασε μονος του τελικα στην Ιθακη, οι συντροφοι του χαθηκαν στο ταξιδι, δεν σωθηκε κανεις, ανιστορητος και ανθελληνας ο διαχειριστης μας.
Οσα εγιναν μετα τα γνωριζουμε ολοι, το "λεφτα υπαρχουν" σημαινε οτι θα τα παρει απο εμας,οτι ειχε μεινει ορθιο το γκρεμισε στην αγωνια του να εκπληρωσει το καθηκον για το οποιο ειναι ταγμενος.
Ο σκοπος της παρουσιας του προεκλογικα ηταν αυτος, να...
δελεασει τα αυτια μας, οταν ο ενας ελεγε οτι δεν θα κανει αυξησεις αυτος ελεγε το αντιθετο,ετρεχε στον οαεδ να μιλησει για εργασιακο μεσαιωνα οταν οι αποφασεις που πηρε μετα ηταν οι χειροτερες για το εργατικο κινημα απο καταβολης της Δημοκρατιας.
Γιατι λοιπον ο Γιοργος μας ειπε τοσα ψεμματα;
Μονο για την πρωθυπουργια;
Οχι.....
Μονος του το λεει εξ'αλλου οτι δεν τον ενδιαφερει να επανεκλεγει,αυτος θα κανει οσα πρεπει να κανει.
Ο σκοπος του απο την αρχη ηταν ενας και μοναδικος,να καταφερει να βαλει την χωρα στο ΔΝΤ,γιαυτο επι μηνες καθοταν απραγος φωναζοντας για χρεοκοπια,γιαυτο ολα τα νομοσχεδια που εχει περασει αντι να βοηθησουν να αλλαξει κατι στην χωρα απλα απορυθμισαν τα παντα.
Και γιατι να θελει σωνει και καλα να μας βαλει στο ΔΝΤ;
Γιατι εμεις ειμαστε το πειραματοζωο της νεας ταξης πραγματων,ξερουν εκεινοι που βοηθουν τον Γιοργο οτι αν οι Ελληνες υποταχθουν τοτε ολοι οι υπολοιποι λαοι θα υποκυψουν,μα τι θελουν τελικα αυτοι που ειναι πισω απο την μαριονετα μας;
Αυτο που και ο ιδιος...αλλα μονο στο εξωτερικο ανακοινωνει καθε τοσο.
Παγκοσμια κυβερνηση.
Να γιατι δεν τον ενδιαφερει αν θα ειναι πρωθυπουργος ξανα,διοτι κλητηρας ηταν,αν ιδρυσουν και παγκοσμια κυβερνηση κλητηρας θα παραμεινει.
Αντε να γινει γραμματεας του ΟΗΕ οπως ακουγεται.
Και πως υποκυπτουν οι Ελληνες;
Ειμαστε πεισματαρης λαος,χαζοι αλλα καλοπροαιρετοι,τι θα μπορουσε να κανει ο Γιοργος για να τα καταφερει;
Δυο πραγματα μονο.
Να στρεψει τον εναν Ελληνα εναντια στον αλλον,ευκολο αυτο ,το εχουμε αυτο το χουι.
Και δευτερον
Να βασιστει επανω στον φοβο του ανθρωπου για το μελλον του.
Μην μου πειτε τα καταφερε πολυ καλα,χαζο τον λεγαμε αλλα με τις σωστες συμβουλες εκανε οτι μπορουσε.
Και σε λιγο οι πεινασμενοι θα τρωνε τους φαγωμενους,η εθνικη κυριαρχια θα απωλεσθει,ελπιδα για κατι καλυτερο δεν θα υπαρχει για κανεναν,εργασιακη ανασφαλεια παντου,πεινα,ανεργια,οι επιχειρησεις θα κλεινουν η μια μετα την αλλη,συνανθρωποι μας θα αυτοκτονουν.
Η παγκοσμια κυβερνηση δεν αγαπαει την βια,φοβαται την αντιδραση των λαων,τα σχεδια της ειναι δυσαρεστα,αρκει να διαβασει κανεις τους στοχους της λεσχης Μπιλντερμπεργκ της οποιας μελος ειναι και ο Γιοργος.
Και τον βοηθαμε οσο μπορουμε και εμεις φυσικα,γιατι αντι σαν μια γροθια να σηκωθουμε και να πουμε οχι,καποιοι ισως πεθανουν ναι.....αν δεν πεθαιναν στην επανασταση του 21 οι Ελληνες ποιοι θα μας απελευθερωναν;
Οι Εγγλεζοι η οι Γαλλοι;
Καθηστε αναπαυτικα λοιπον,μην απορειτε αν τα επομενα θυματα θα ειστε εσεις,και τοτε παλι μην απορησετε που κανενας δεν θα ερθει να σας βοηθησει.
Ετσι ειναι παιδια.
Το ενα χερι νιβει τ'αλλο και τα δυο το προσωπο.

1 Σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://taxalia.blogspot.com/2010/10/blog-post_4672.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου