Οδηγίες για της εκλογές, πως ψηφίζουμε, διαβάστε με προσοχή τα link κ' την τακτική!

Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές,


Οδηγιες για ψηφοφορους κ' Εκλογες , Πόσο δίκιο έχω !!!!!!,
Kαινούργιο Σύνταγμα; ,Real-Democracy Το άρθρο μας.


Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές,

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Οι προδότες είναι και αθώοι ;;;;;;;;

Όλως τυχαίος έμαθα για την υποδοχή του κ Αλαβανού, ειδα την εγκάρδια υποδοχή από τους τελευταίους έλληνες που έχουν καταφέρει να ζουν ακόμα στον Άγιο Παντελεήμονα, επι της οδού Αχαρνών στην, μερικώς, εποικισμένη πόλη της Αθηνάς. Εδώ να τονίσω ότι είνα στο χέρι του κάθε έλληνα να δώσει ένα μάθημα στους σώγαμπρους.

Εδώ να κάνω μια παρένθεση. Δεν με νοιάζει, το σκεφτικό της επίσκεψης του Κ. Αλαβανού, να μαζέψει ψήφους ήθελε το παλικάρι. Έβαλαν οι «αγνοί αριστεροί» τον Τσίπα, που ο πατέρας του είναι ΠΑΣΟΚ, η αδελφή του ΚΑΙ, και έχουν ένα σπίτι μπάχαλο. Δικαίωμα τους, η οικογένεια που αναφέρθηκε έχουν το σπίτι που τους ΑΞΙΖΕΙ. Εδώ χρειάζεται να τους θυμίσω ότι και το Επαναστατικό Κομουνιστικό Κόμμα, (ΕΚΚΕ) είναι ή ηταν ενάντια στο ΚΚΕ. Έκανε την ζημία που μπόρεσε να φέρει στο ΚΚΕ. Και ο Γενικός γραμματέας του, που ανήκει στην Ποπη και αυτή στον Τσουκατο της. Μετά την αναβάθμιση του από τον Προδότη Σημίτη σε γενικό κουμανταδόρο στις μίζες της Siemens, όπου εχει κατάθεση και στην εξεταστική, εχει εξαφανιστεί. Εχει όμως την «Δυναμική Αχεπευ». Ετσι και ο Κ Αλαβανος, μπορεί να «εξαφανιστεί», άλλωστε είναι τις πάσης γνωστό ότι εχει πολύ χρήμα, μάλιστα αν θυμάμαι και καλά, είναι ενας ή μάλλον ο πιο πλούσιος βουλευτής στο φτωχικό των 300 σώγαμπρων λιμοκοντόρων. Να ρωτήσω από πού τα βρήκε και όταν μπήκε στον πολιτικό βίο της χώρας, επίσης θα ήθελα να μάθω την παρουσία του για να την συγκρίνω με του 2010.

Εκείνο που με εξοργίζει είναι το όλο σχόλιο από τον «δημοσιοκάφρο» είναι ντροπη και ξεφτιλα να λεει τους επικιστες της πατρίδας μας «έγχρωμους συμπατριώτες μας». Αν το έλεγε αυτό ενας μουσουλμάνος στην πατρίδα του, είναι σίγουρο ότι θα εφαρμοζόταν άμεσα ο νόμος της Σαριας, πάνω του. Αν ενας ούρηση σε απόσταση τετράγωνου από ένα Τζαμί, δεν θα μάθει κανείς αν του Φύτεψαν μια σφαίρα ή αν του έκοψαν το κεφάλι με τελετουργικό τρόπο ώστε να πάνε στον Παράδεισο και να υπηρετούν τους καλούς Μουσουλμάνους «αγοράκια και κοριτσάκια» στους κήπους του Αλλάχ ακ μπαρ. Και τέλος να μην φανώ υπερβολικός εμείς μπορούμε να κάνουμε κάτι τέτοιο σε κάποιο τζαμί; Δεν έχουν περάσει 15 μέρες από την «στοργική περιποίηση» γαλλικής δημοσιογραφικής αποστολής στην εποικισμένη Θράκη. Και όλα αυτά γιατί η Γαλλία θέλει να ξέρει τα πρόσωπα των Γάλλων. Να μην πούμε για τα πρόσφατα συμπεράσματα των Γερμανών. Έχουν γίνει σχετικές αναρτήσεις.

Το τι έχω πει το ξέρετε όσοι με επισκέπτεστε, και σας ευχαριστώ. Το μόνο που ελπίζω είναι να γίνει μαζική προσέλευση στις κάλπες, και ο Ελληνικός Λαός να μην ψήφιση κανένα από τους Λιμοκοντόρους. Να ψήφιση όλους του υπόλοιπους, να δουν και να καταλάβουν πολύ καλά ότι δεν περνάει κανένας εκβιασμός. Ο καιρός που όλοι θέλανε να βολευτούν, πέρασε, ο μέγας Ευεργέτης, το Πασοκ, τους «βόλεψε». Και όλα αυτά από σχέδιο που εκπονήθηκε μετά από ή έστω εκεί κοντά στην ανάληψη της Ολυμπιάδας. Μια ακόμα απόδειξη είναι το τι έλεγε ο Ροβέρτος Σπυροπουλος στην βουλή, «δεν συμφέρει τον έλληνα συνταξιούχο το πρότυπο του εύπορου συνταξιούχου, αυτό το μοντέλο πρέπει να αλλαχτεί». Υπάρχει σχετική ανάρτηση. Και είναι σήμερα ο Διοικητής του ΙΚΑ που δανείζεται για να πληρώσει τις συντάξεις των αλλοδαπών.. Ε! Αρκετά…… ας τα κάνανε αυτά στην Γερμανία και την Γαλλία …… Αρκετά…..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου