Οδηγίες για της εκλογές, πως ψηφίζουμε, διαβάστε με προσοχή τα link κ' την τακτική!

Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές,


Οδηγιες για ψηφοφορους κ' Εκλογες , Πόσο δίκιο έχω !!!!!!,
Kαινούργιο Σύνταγμα; ,Real-Democracy Το άρθρο μας.


Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές, Οδηγίες για της εκλογές,

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Θα ψηφίσουμε τελικά;

Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2010

Θα ψηφίσουμε τελικά;

Εδώ και αρκετό καιρό έχει ξεκινήσει η «εκλογολογία» εν όψει των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών της 7ης Νοεμβρίου. Παρακολουθούμε στον τύπο προβλέψεις και στατιστικά που διαμορφώνονται καθημερινά.
Ο κόσμος διαμαρτύρεται έντονα για την οικονομική κατάσταση της χώρας, την ανεργία, την φτώχεια, την εγκληματικότητα, την παιδεία, την υγεία, τα σκάνδαλα και δηλώνει ευθαρσώς ότι δεν θα ψηφίσει κανέναν. Κάθε φορά όμως τα ίδια και τα ίδια. Ό! ταν φτάνει η ώρα της κάλπης όλοι μας ψηφίζουμε κάποιον και μετά το μετανιώνουμε. Φαύλος κύκλος δηλαδή. Όμως αυτή τη φορά επιβάλλεται τα πράγματα να γίνουν διαφορετικά! Αρκεί να αναλογιστούμε το εξής: ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΑΘΛΙΩΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ! Το έλλειμμα θεριεύει καθημερινά σαν να το ταΐζουμε με την αδράνεια και τον « ωχαδερφισμό» που μας διακατέχει.

Οι εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης είχαν άλλο χαρακτήρα. Ήταν πέρα από κομματικά κριτήρια και συμφέροντα. Τουλάχιστον έτσι φαινόταν σε εμάς τους “κοινούς θνητούς”. Διαβρώθηκαν όμως και κατάντησαν ένα κακέκτυπο των βουλευτικών εκλογών. Με την συνένωση των δήμων και την εκλογή περιφερειαρχών η “κουτάλα” για τους τοπικούς άρχοντες μεγαλώνει τρομαχτικά. Όπως υποστηρίζουν μέλη του ελληνικού κοινοβουλίου πολλοί δήμαρχοι και περιφερειάρχες θα έχουν μεγαλύτερη δύναμη από τους βουλευτές! Σίγουρα υπάρχουν και φωτεινές εξαιρέσεις υποψ! ηφίων που αξίζουν πραγματικά μία θέση στο ψηφοδέλτιό μας. Ας δώσουμε ΜΟΝΟ σε αυτούς την ευκαιρία. Και να μην ξεχνάμε: ΟΙ ΛΑΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΟΥΝ! Και στους Έλληνες δεν αξίζουν τέτοιες κυβερνήσεις!!!

ANAΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου